Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (1510. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
120.944
Cevap
540
Favori
3.412.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
57 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Orijinalden alıntı: thief27

fasakasa kimse beraber mustafa yiğit i iyi sıkıştırdık kaçacak yeri kalmadı hatasını kabullenmek zorunda

buyrun benim

ya benim kızdığım yer zaten olacak olan fiyatı çaba göstermişler de olmuş gibi söylüyor.

Hayatları yalan üzerine kurulu olduğu için doğal hocam. Sanki 180 lira yerine oyunu 120 ye sabitlemiş gibi saçmalıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Tecrübe okulunda öğrenim ücreti yüksektir; ama akılsızlara bir şeyler öğretebilen başka okul da yoktur. Jonathan Swift
    PSN : LionOfBosphorus
  • quote:

AMD'nin kurumsal başkan yardımcısı Matt Skynner yeni nesillerin yaklaşmasıyla hızlanan PC-Konsol tartışmasına açıklamalarıyla yeni bir boyut kazandırdı. Dünyaca ünlü finans dergisi Forbes'a verdiği röpörtajda "Ne zaman yeni konsollar piyasaya çıksa oyunculuk genel olarak gelişiyor" ifadelerini kullanan Skynner asıl düşüncesini ise sonraya sakladı. "Mimariler benzer olduğu için maliyet düşüyor; bu da geliştiricilerin hem konsollara hem de PC'ye oyun geliştirimesini kolaylaştırıyorlar". Skynner'a göre oyunculuğun konsolu, PC'si yok, bir alandaki gelişmeler diğer tüm alanları etkiliyor. Siz ne diyorsunuz? Skynner haklı mı? Yeni nesil PC oyunculuğunu geliştirecek mi?

Kaynak

PLAYSTATION 4 [ANA KONU]
    PLAYSTATION 4 [ANA KONU]

PLAYSTATION 4 [ANA KONU]
    PLAYSTATION 4 [ANA KONU]

PLAYSTATION 4 [ANA KONU]
    PLAYSTATION 4 [ANA KONU]
    PLAYSTATION 4 [ANA KONU]

Konsollar PC'de CPU kullanımı bu halden kurtaracaksa adam gibi bi seviyeye getirecekse eyvalla. İlk etapda PC'nin görebilmesi en muhtemel alan, CPU/Çekirdek kullanımında mecburi olarak ilerleme olabilir. Olabilir diyorum çünkü konsolun arabirim altyapısı ile PC'de oyunların çoğunluğunu oluşturan Windows / Directx arasında verim açısından çok fazla fark var.

İşin GPU programalma kısmı bambaşka yönleri var. O konuda karmaşıklık var biraz ve bana göre oldukça uzun detaylandırması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubisco -- 19 Eylül 2013; 17:47:25 >

Orijinalden alıntı: Rubisco

quote:

AMD'nin kurumsal başkan yardımcısı Matt Skynner yeni nesillerin yaklaşmasıyla hızlanan PC-Konsol tartışmasına açıklamalarıyla yeni bir boyut kazandırdı. Dünyaca ünlü finans dergisi Forbes'a verdiği röpörtajda "Ne zaman yeni konsollar piyasaya çıksa oyunculuk genel olarak gelişiyor" ifadelerini kullanan Skynner asıl düşüncesini ise sonraya sakladı. "Mimariler benzer olduğu için maliyet düşüyor; bu da geliştiricilerin hem konsollara hem de PC'ye oyun geliştirimesini kolaylaştırıyorlar". Skynner'a göre oyunculuğun konsolu, PC'si yok, bir alandaki gelişmeler diğer tüm alanları etkiliyor. Siz ne diyorsunuz? Skynner haklı mı? Yeni nesil PC oyunculuğunu geliştirecek mi?

Kaynak

PLAYSTATION 4 [ANA KONU]
    PLAYSTATION 4 [ANA KONU]

PLAYSTATION 4 [ANA KONU]
    PLAYSTATION 4 [ANA KONU]

PLAYSTATION 4 [ANA KONU]
    PLAYSTATION 4 [ANA KONU]
    PLAYSTATION 4 [ANA KONU]

Konsollar PC'de CPU kullanımı bu halden kurtaracaksa adam gibi bi seviyeye getirecekse eyvalla. İlk etapda PC'nin görebilmesi en muhtemel alan, CPU/Çekirdek kullanımında mecburi olarak ilerleme olabilir. Olabilir diyorum çünkü konsolun arabirim altyapısı ile PC'de oyunların çoğunluğunu oluşturan Windows / Directx arasında verim açısından çok fazla fark var.

İşin GPU programalma kısmı bambaşka yönleri var. O konuda karmaşıklık var biraz ve bana göre oldukça uzun detaylandırması.

Rubisco hocam siz de ps4 alacakmısınız?Sizle de oyunlar oynamak isteriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

fasakasa kimse beraber mustafa yiğit i iyi sıkıştırdık kaçacak yeri kalmadı hatasını kabullenmek zorunda

buyrun benim

ya benim kızdığım yer zaten olacak olan fiyatı çaba göstermişler de olmuş gibi söylüyor.

Zaten hatasini anladi artik eminim eleştirilere gore fiyatları yeniden düzenleyecektir zaten bunun da sözünü verdi
    Önemli olan twitteri boyle kullanmak yoksa abi sen söyle iyisin falan derseniz adam fiyatları daha da arttirir simdi hatasini anladi. 20 yaşındaki öğrenci oyunlar 250 TL olsa alirim diyor adam da herkes halinden memnun zannediyor

Bravo beyler konusmanın alıntısı varsa ne dedigini bizde merak ediyoruz

Artik kendileri ve bu fiyatlari destekleyenler ikiser ucer alirlar sonucta destek olsunlar bizim yerimizede alsinlar.

Bir sure sonra cihazda kirilir kimse Turkce oyunu umursamadan kirdirir cihazini bakar keyfine. Last of Us satışından kendisi sikayet ediyordu şimdi bu fiyatlara satis olacağına inaniyor aslında haklida yeni nesil gazina nasilsa millet yumulur diye dusunuyorlar.

profilinden bakabilirsin hayli uzun tartıştık çünkü

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfall tr

Herkesin halinden memnun olup olmadigini bahsettigi fiyatla oyunları cikardiginda anlar.

Artik kendileri ve bu fiyatlari destekleyenler ikiser ucer alirlar sonucta destek olsunlar bizim yerimizede alsinlar.

Bir sure sonra cihazda kirilir kimse Turkce oyunu umursamadan kirdirir cihazini bakar keyfine. Last of Us satışından kendisi sikayet ediyordu şimdi bu fiyatlara satis olacağına inaniyor aslında haklida yeni nesil gazina nasilsa millet yumulur diye dusunuyorlar.

ps4 kırılırsa kıracak mısın hacı.Yapma gözünü sevem.Senle ne CODlar oynarız

quote:

quote:

buyrun benim

Zaten hatasini anladi artik eminim eleştirilere gore fiyatları yeniden düzenleyecektir zaten bunun da sözünü verdi
    Önemli olan twitteri boyle kullanmak yoksa abi sen söyle iyisin falan derseniz adam fiyatları daha da arttirir simdi hatasini anladi. 20 yaşındaki öğrenci oyunlar 250 TL olsa alirim diyor adam da herkes halinden memnun zannediyor

tebrikler hocam . yanlış örneklem grubu seçip fiyatı da ona göre belirlerlerse ortada kalacakları aşikar. ben 1. el oyun almayı hiç ama hi düşünmüyorum şu an ps4 aldığımda . 2. el belki ama bu gidişle önceleri hiç taraftarı olmadığım kırdırma işlerine girişicem gibi. kendileri bilirler.

• İgn nin haberine göre, Dualshock 4 ün şekillenmesinde fps yapımcıların etkisi çok olmuş, bir nevi onlar karar vermiş

http://www.ign.com/articles/2013/09/19/major-shooter-studios-helped-sony-settle-on-dualshock-4s-design

|Product name: PlayStation 4 Jet Black|Main processor: Single-chip custom processor|CPU: x86/64 AMD "Jaguar", eight cores|
    |GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine|Memory: GDDR5 8GB|Storage: 500GB hard disk drive|
    |External dimensions: Approx 275x53x305mm (width x height x length -tentative, excludes largest projection)|Mass: Approx 2.8kg|
    |Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
    |Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
    |Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 |
  • PS3 oyunları Gaikai ile PS4 te oynanabilecekç.TGSden geldi haber

Orijinalden alıntı: uranus666

İgn nin haberine göre, Dualshock 4 ün şekillenmesinde fps yapımcıların etkisi çok olmuş, bir nevi onlar karar vermiş

http://www.ign.com/articles/2013/09/19/major-shooter-studios-helped-sony-settle-on-dualshock-4s-design

Tasarimin son halini almasında yardimlari olmus.

FPS turunun onde gelen gelistiricilerine Gamepad'in prototipini falan yollamislar

|Product name: PlayStation 4 Jet Black|Main processor: Single-chip custom processor|CPU: x86/64 AMD "Jaguar", eight cores|
    |GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine|Memory: GDDR5 8GB|Storage: 500GB hard disk drive|
    |External dimensions: Approx 275x53x305mm (width x height x length -tentative, excludes largest projection)|Mass: Approx 2.8kg|
    |Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
    |Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
    |Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 |
  • quote:

https://twitter.com/undernick

profilinden bakabilirsin hayli uzun tartıştık çünkü

Eğer 70 euro oyunların çıkış fiyatıysa Mustafa Yiğit haklı ama 60 euroysa o zaman karışır ortalık

Sony gerçi bu nesilde baya o inatlasma huyunu birakti. Bunlar guzel seyler.

Geriye sadece kullanicilarin cok istedigi ID ve Migration islemi kaldi. Gerek ulkemizde gerek yurtdisindada cok ciddi istek var onuda yaptilar mi tamam.

• Sony geçmişten ders çıkarması lazımdı , bildiğim kadarıyla finansal olarak kötü durumda ve kötü hamle yapma şansı yok. Biz en iyisini biliriz modundan çıkmışlar bu önemli, bahsettiğin özellikler tahminime göre gelecektir. Oyuncuları dinleyen firma izlenimi vermeye çalışıyorlar

Bu arada GTA 5 ile ilgili bir haber var Gamespot Robert W. Baird analistlerinden Colin Sebastian a göre GTA5 2014 te yeni nesle gelecekmiş ,yani sanırım bunu bilmek için analist olmak gerekmiyor

http://www.gamespot.com/news/analyst-expects-gtav-on-xbox-one-ps4-in-2014-6414677

• Arkadaşlar size bir sey sormak istiyorum su an bi laptopa sahibim ama ekran kartı gt 525m yani beni tatmin etmiyor simdi soruma gelirsek ben yeni pc alicam veya bu yaz ps 4 alicam pc alırsam ps 4 u diğer yaz alicam sizce önce pc mi alayım ps 4 mü

Orijinalden alıntı: lionelforlan

Arkadaşlar size bir sey sormak istiyorum su an bi laptopa sahibim ama ekran kartı gt 525m yani beni tatmin etmiyor simdi soruma gelirsek ben yeni pc alicam veya bu yaz ps 4 alicam pc alırsam ps 4 u diğer yaz alicam sizce önce pc mi alayım ps 4 mü

PC
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.E.O

quote:

Orijinalden alıntı: lionelforlan

Arkadaşlar size bir sey sormak istiyorum su an bi laptopa sahibim ama ekran kartı gt 525m yani beni tatmin etmiyor simdi soruma gelirsek ben yeni pc alicam veya bu yaz ps 4 alicam pc alırsam ps 4 u diğer yaz alicam sizce önce pc mi alayım ps 4 mü

PC

Teşekkür ederim

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.