Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (1508. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120.944
Cevap
540
Favori
3.412.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
57 oy
Giriş
  • gta, pes, fifa derken ps4u unuttuk valla

iyi oldu iyi, gunler gecmiyordu yoksa

simdi mlo, ut, gta online filan derken gunler su gibi gecer, bi bakmissin kasim sonu olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: dante06

quote:

Orijinalden alıntı: Toph Bei Fong

quote:

Orijinalden alıntı: kayhanpulurbey

quote:

Orijinalden alıntı: Toph Bei Fong

Dostum istersen amazon.de'den bakabilirsin yeni nesil oyun Fiyatları 70 euro. Amerikaya göre degerlendirip kendimizi uzeceksek diger tüm ulkelerin isyan etmesi gerekiyor cunku Amerika Rusya gibi ulkeler diger ulkelere gore cidden ucuza satiyor. Biz bir avrupa ulkesiyiz ve buna gore fiyatlar iyi

Şaka yaptın herhalde değil mi?

Hayır çok ciddiyim, kafana yatmayan kısımları tartisabiliriz. Ben diyorum ki Türkiye bir avrupa ulkesidir ve yeni nesil fiyatlari 70 euro olduğu için bizim ulkemizde bu fiyatlar gayet uygundur. Bak belki bu uygunluk kısmında sorun olabilir, senin benim maddi durumumuz yetmez ama Avrupa fiyatlarına göre 219 tl de olabilirdi

Türkiye Avrupa ülkesi?İş fiyat artışına gelince biz Avrupa ülkesiyiz, zamlar ışık hızında yansıtılsın.Lakin yapılan herhangi bir indirimde o Avrupa ülkesinden eser kalmıyor Afrika ülkesi oluyuruz sanırım.Arkadaşın biri yukarıda çok güzel bir İsviçre örneği vermiş.Sony Türkiye sanırım hükumeti örnek almaya başlıyor.Nerden soysak kardır hesabı,vergilerden zaten milletin anasını ağlattı.20 senedir oyun oynarım en büyük tutkularımdan biri, ama bu fiyatlara god of war 4 dahii çıksa alıp oynamam.

Aynen sana katılıyorum bu ne ya !! ota b*ka vergi yeter kardeşim yeterr nereye gidiyor bu kadar vergiler bu kadarda aç gözlülük olmaz ya

Yukardaki bi arkadaş biz Avrupa ülkesiyiz demiş sağ olsun çok fena güldüm peki varsayalım biz avrupa ülkesiyiz adamların 70euro su onların

70 lirası gibidir peki sana o ürün 70 eurodan satıldımı senin kaç liran oluyor acaba ?? ya bırakın kardeşim bu işleri yemişim avrupa ülkesini gelen bize kitliyo

giden bize kitliyor sen Avrupaya bi git görde sonra konuşalım pehhh biz avrupa ülkesiymişiz hala gülüyorum

ulan sanki oyun formatı çağ atladı adamlar devrim niteliğinde bir buluş yaptılar nedir ya 200 tl bi cilalı oyuna vermek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat konusu tabi iki ucu keskin bicak , anladigim kadariyla oyunlarin 120 ye filan satilmasının nedeni dovizin dusuk olmasindan ziyade , ayrilan reklam butcesinin oyunlari ucuzlatmak icin kullanılması , acikcasi niye avrupayla ayni fiyat diye kizmak adamlara haksizlik yapabilecekleri cok fazla birsey yok avrupadan gelen hangi ürün daha cuza satilmis ki oyunlar satilsin , eminm ki ilerde ayni taktikle oyunlar ucuzlayacaktir doviz cok artmazsa, diger taraftan alici acisindan baktiginizda 180-200 tl pahali burasi Turkiye alim gucu avrupanin 3 te biri adamlara 70 euro 70 lira gibi geliyor bu dikkate alindiginda 5 yerine 3 6 yerine 4 oyun alinabilcek ayni paraya buda oyuncu acisindan kotu bir durum.en mantiklisi 100 liraya psn alip psne gelebilecek oyunlari es gecmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

fiyat konusu tabi iki ucu keskin bicak , anladigim kadariyla oyunlarin 120 ye filan satilmasının nedeni dovizin dusuk olmasindan ziyade , ayrilan reklam butcesinin oyunlari ucuzlatmak icin kullanılması , acikcasi niye avrupayla ayni fiyat diye kizmak adamlara haksizlik yapabilecekleri cok fazla birsey yok avrupadan gelen hangi ürün daha cuza satilmis ki oyunlar satilsin , eminm ki ilerde ayni taktikle oyunlar ucuzlayacaktir doviz cok artmazsa, diger taraftan alici acisindan baktiginizda 180-200 tl pahali burasi Turkiye alim gucu avrupanin 3 te biri adamlara 70 euro 70 lira gibi geliyor bu dikkate alindiginda 5 yerine 3 6 yerine 4 oyun alinabilcek ayni paraya buda oyuncu acisindan kotu bir durum.en mantiklisi 100 liraya psn alip psne gelebilecek oyunlari es gecmek.

İşte arkadaşlar bunu farketmiyor, sorun sony tr de değil ki, normalde oyun fiyatları çok yüksek, yoksa şahsıma sorsanız şu an oyunlar 40 tl filan olsun isterim, bir ps4 almak için toplamda 100 saat civarı çalışmam gerekiyor

• Ben gerçek oyuncuyum tarafsız konuşuyorum bir oyuna 199 tl vermek hadi de 200 lira akıl işi değil hayatta vermem, fiyatlar böyle olucaksa acilen kısa zamanda kırılsın konsol, bu ülkede oyun oynamakda oldu lüks işi bu ne fiyat ya

People are born free
    life chained forever NBC
  • PS4 gelse de,PS3ü desteklemeye devam edeceğiz!

Sony,daha önce de dile getirdiği gibi,PS3'ün en az 10 yıllık ömrü olduğunu söylemişti.

Hala satmaya devam eden PS2 gibi,PS3 de PS4'ün çıkışıyla birlikte arka plana atılmayacak.

gamer.no'ya konulan SCEE yetkilisi Jim Ryan;''Next Gen'in başlangıcıyla birlikte,mevcut nesil konsolları hiç unutmadık ve PS3'de de durum farklı olmayacak''

Bunun kanıtı olarak da;Beyond Two Souls ve Gran Tourismo 6'yı örnek gösterdi.
    Ayrıca,neslin sonu olmasına rağmen,PS3 için yeni bir IP olan The Last of Us'ı ekledi.

Son olarak;

''Playstation konsollarının uzun ömürleri olduğunu söyledi.''

Kaynak:
    http://www.gamezone.com/news/2013/09/18/sony-ps3-will-not-be-forgotten-when-ps4-launches

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 18 Eylül 2013; 22:15:10 >
    PSN: incognitotr
  • TGS Türkiye saati ile saat kaçta bilen var mı arkadaşlar.
    hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan__Drake

TGS Türkiye saati ile saat kaçta bilen var mı arkadaşlar.

benim bildiğim kadarıyla ilki bu gece saat 4te

http://www.polygon.com/2013/9/16/4735822/sony-to-livestream-three-tokyo-game-show-2013-stage-events

Orijinalden alıntı: FRAPS

Ps 4 merakla bekliyordum ama gta 5 ve pes 2014 de ki saçmalıklardan sonra artık beklemekten vazgeçtim.Çünkü oyunlar artık bebelere göre yapılıyor , benim gibi son 15 yıldır oyuncu olan birisi için artık çıkan oyunlar tatmin etmiyor. Bütün oyunlar resmen bebe oyunu olmaya başladı.
    Gta5 ide bebe oyunu yapmışlar , ps4 e gelmesede olur....

Last of Us gibi yapımlar daha fazla olsa derim bende. Gerçi beyond geliyor, xbox da bu tarz yapımlar hiç yok nerdeyse, ps3 yine nispeten daha iyi hikayeli oyunlar çıkarıyor, xbox ve pc de alan wake vardı birde beğendiğim.

Malının esiri olanlara üzülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myze

quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan__Drake

TGS Türkiye saati ile saat kaçta bilen var mı arkadaşlar.

benim bildiğim kadarıyla ilki bu gece saat 4te

http://www.polygon.com/2013/9/16/4735822/sony-to-livestream-three-tokyo-game-show-2013-stage-events

İlki mi? TGS yıllardan beri yapılıyor, yanlışın var.

yok demek istediğim tgsde 3 tane sony konferansı olacak, ilki bu gece 4te sanırım.

BEyler an itibariyle masamda ps4 ve ps3 kardeşler duruyor.Sorusu olan varsa soruları alayım.İlk diyeceğim cihaz çok şık ve oldukça hafif...

dostum şimdi görmeyen de inanacak, alıntı deseydin bari

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=671749&page=9

BEyler an itibariyle masamda ps4 ve ps3 kardeşler duruyor.Sorusu olan varsa soruları alayım.İlk diyeceğim cihaz çok şık ve oldukça hafif...

böbrekleri paket yaptım yarın yolluyorum

Xbox Oyuncu Topluluğu
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.