Şimdi Ara

Playstation 3 Tamir, IXIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 senedir sorunsuz çalışan 40GB CECHG04 PS3üm geçenlerde sarı ışık verdi. Saç kurutma makinesi yönteminden haberdarım ancak daha kalıcı bir çözüm yöntemi görmüştüm, sanırım İstanbul'da bu hizmeti sunan bir firma buldum;

http://www.ixirplaystation.com/index.html

Sorum şu, bu firmayla çalışmış ve sonuç alabilmiş kimse var mı? Telefonları çalışmıyor ve istek formu doldurdum, yine de bir sorayım dedim, fikir verirseniz sevinirim.

• Hocam güven çok önemli bence boşuna uğraşmayın sonra mağdur siz olursunuz gidin Kadiköye 80 tl 'ye yapıyorlar
    Daha önce başıma gelmişti o yüzden dedim bunları
  • Bunun yerine kadıköyde bulunan diğer firmalarla iletişime geçebilirsiniz.Bilmiyorum Atik Elektronik açık mı,bilkons vardır mesela.Bu yerlere bir sorun isterseniz.
  • Kadıköy'de 80 liraya saç kurutma işlemini yapıyorlar :(
    O da en fazla 1-2 ay çalışıyor şanslıysanız.
    Sordum birkaç yere hiç biri parça değişimi yapmıyor.

Az önce IXIR'den mail geldi, orjinal parça değişimi 70 liraya yapıyoruz dediler.
    Firma güvenilir gibi gözüküyor ama referans olsa içim daha rahat olacak tabi.

Edit: Aynı zamanda bu sitenin de işletmecileri:

http://www.ixirnotebook.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarletsnake -- 21 Aralık 2012; 18:48:29 >
  • Hiç uğraşmayın hocam tamir ettirseniz bile yine sarı ışık verecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

Hiç uğraşmayın hocam tamir ettirseniz bile yine sarı ışık verecektir.

Yeni parçalar takıyorlar, yurtdışında forumlarda düzelttiğini idda ediyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarletsnake

quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

Hiç uğraşmayın hocam tamir ettirseniz bile yine sarı ışık verecektir.

Yeni parçalar takıyorlar, yurtdışında forumlarda düzelttiğini idda ediyorlar?

Yalan hocam onlar sarı ışığın kesin tamiri yok.forumda tamir ettirenler 2-3 ay sonra hep sarı ışık gördü.sana tavsiyem youtube daki yöntemlerle makineni kullanabildiğin kadar kullan ve yeni bir slim almaya bak.şu an da uygun fiyatlara tr garantili ps3 bulmak mümkün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum tamir olur fakat idareli kullanımla bile en fazla 6-7 ay çalışır. İdareli derken günde 2-3 saat. FAT kasaların ömrü doldu malesef.
  • Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.
    Yeni PC topladım, PS3ü sadece günde 1-2 saat oynamak için tamir ettirmek istiyorum zaten.
    Makineyi kolay kolay yormayan PS2 portlarını oynayacağım, örneğin Resident Evil 4 HD ve MGS HD Collection gibi.
    Yani hafif kullanım olacak ve birkaç ay götürse beni razıyım. PS3ün ömrü zaten bitiyor yenisini almak şu anda altından kalkamayacağım bir masraf.
    Dedikleriniz bana çok uygun geldi, zaten elimdeki PS3 oyunlarının bir kısmını satışa koyacağım oradan aldığım parayla tamir ettiririm.
    Bilgilendirmeniz için tekrar teşekkür ederim, tamir sonrası firma ile olan tecrübelerimi burada paylaşırım, eğer aynı firmayla çalışmak isteyen olursa referans olur.
    Satacağım ürünler arasında Max Payne 3, GTA 4 gibi tertemiz sıfır ayarında oyunlar olacak. Oradan finanse edeceğim tamir işlemini, ilgilenirseniz mesaj atarsınız.

Saygılarımla;

• Bugün IXIR'den birisiyle telefonda görüştüm. Fiyatı yanlış yazılmış, 170 liraymış, düzeltmek istedim.
  • Forumda reklamını yapıyordu Şevketcim

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=69513512

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir tanıdığım tamir etti PS3ümü, bu konuyla ilgili takip eden varsa evde lehim ve termal macun değişimiyle halletti.
    Playstation 2'mi de tamir eden arkadaştı, aylardır sorunsuz çalışıyor o da, umarım uzunca bir süre dayanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarletsnake

Arkadaşlar bir tanıdığım tamir etti PS3ümü, bu konuyla ilgili takip eden varsa evde lehim ve termal macun değişimiyle halletti.
    Playstation 2'mi de tamir eden arkadaştı, aylardır sorunsuz çalışıyor o da, umarım uzunca bir süre dayanır.

Isı tabancası kullandı mı?
  • İxire ps4 cihazımı verdim 2 güne tamir ettiler tavsiye ederim şuan 2. haftadayım henüz bir sıkıntı yok. Güler yüzlü insanlar garantili tamir ettiler..
  • Playstation 3 cihazımı aşırı ısınma sorunuyla gönderdim 3 gün içerisinde hızlı ve kaliteli şekilde tekrar elime ulaştı teşekkürlerimi sunuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.