|
Masanın linki var mı acaba? |
|

1 Mobil
|
Masanın linki var mı acaba? |
|
Amazon’dan almistim, fakat Amerika’da yasiyorum hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dün aylar sonra konsolu açıp Tools of Destruction oynadım üç dört saat kadar. Son açtığımda beş dakika oynayamayıp kapatmıştım. Bazı şeylerin vaktinin gelmesi gerekiyor kesinlikle. Çok keyifli. 30 fps olması, düşük çözünürlüğü ve kalabalık sekanslarda frame ratein düşmesi bile rahatsız etmiyor. Saf eğlence. Insomniac'ın bir konsol neslinde sayısız oyun çıkarmış olması ki bunun bir kısmının da apayrı türde oyunlar olması -tps, fps- gerçekten çok kötü bir dönemde yaşadığımızı düşündürüyor. Yalnız oyun 2007 yapımı ve çıkış oyunlarından biri olduğu için o saf next gen hissini geçirmiyor. Sanki bir Ps2 oyunun remastered edilmiş hali gibi çoğu noktada. Araştırdığım kadarıyla süresi 12 saatin üzerine çıkabiliyormuş oynanış tarzına göre. Tahminim üç akşamımı falan daha alır. Sonrasında Infamous falan derken bir süre Ps3 üzerinden devam edeceğim. Dualshock patates olduğu için Dualsensei bağladım bu arada. Kopup duruyordu çünkü oyunun ortasında ayar etti. Sixaxis sekanslarında özellikle çıldırttı. Titreşim olmuyor Dualsense takınca ama çok da aramıyorum açıkçası. Sixaxisi de kapattım oyun içinden. Çok angarya bir özellik. Gerçi akşam elimdeki çakma kollara da bir bakacağım, umarım düzgün çalışan bir tane bulurum. |
|
Tokyo Jungle denedim. Rogue-Like türdeymiş, ölünce başa sarıyor. Biraz oynadım, hani sarsa onlarca saat oynarsın şu hayvanla da oynayayım bu hayvanla da oynayayım diye ama gerek yok. Hikaye modu tarzı bir şey olsa devam ederdim de, manasız. Infamous açtım ciddi ciddi oynayayım diye de hem grafikler, daha doğrusu çözünürlük korkunç seviyede düşük ve kötü hem de oynanabilirlik berbat. 30 fps baştan sakat zaten. Ne var şu oyunları cilalayıp sunsalardı sonraki konsollarda. Yazık hapsolmuşlar. Bir de ses ayarı yok sesi kısamadığım için baş ağrısı yaptı kapatmak zorunda kaldım. Infamous 2 ve o dlc gibi olan oyunu da deneyeceğim ama umarım onlarda vardır ses ayarı ve oynanış daha akıcıdır. Sly Cooper Thieves in Time düşünüyorum bir dahakine. O da sarmazsa Ascension oynayacağım, emülatörde kasa kasa bitirmiştim, en azından Ps3'te akıcıdır herhalde. Maaş yatınca da toplu alım yapıp bir süre daha oyun bakınacağım konsol üzerinden. Benim Pc'de de emülatörle oynanmayı bekleyen on civarı oyun var. Mgs 4 mesela, Türkçe yama kurdum öyle duruyor. Asura's Wrath falan da var. Temmuza kadar eritesim var bakalım öyle hedef koydum. |
|
İnfamous 2 bence çok güzeldi. 1. oyununu unuttum açıkcası fakat çok sevmediğimi hatırlıyorum. 2. oyun türkçeydi. Ayıla bayıla oynamıştım. Bence efsaneler arasındadır. |
|
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|
|
Kuvvetle muhtemel oyle. Benim 2. Oyundan beklentim var. İlk oyun adi uzerinde bir ilk olmanin verdigi teknik aksakliklari tasiyor gibi. Ben yarin bir de emulatorde deneyecegim vakit bulabilirsem. Su emulator butun oyunlarda sorunsuz calissa gerek kalmayacak zaten konsola da ne guzel. Ses ayari bile yok cok fosil kaciyor artik Ps3. Oyunlari eritirsem birine hediye eder ya da aldigim paraya okuturum. Tutmanin manasi yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Slim konsola usb girişli hoparlör bağlasam ses alabilir miyim? Ona göre alacağım bir tane hoparlör. Şu ses işi çok canımı sıkıyor. |
|
Soyle bir kablo bulabilirsen (yillar once Amazon’dan almistim) istedigin 3.5 mm jack girisli klasik kulaklik veya ses sistemi ile ses alabilirsin (PS3 uzerinden AV multi out ile ses alarak). ![]() ![]() (AV female to 3.5 mm female) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 16 Mart 2026; 18:18:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
PlayStation 3 için 4.93 güncellemesi yayınlandı. https://www.playstation.com/tr-tr/support/hardware/ps3/system-software 4.93 sürümü "Bu sistem yazılımı güncellemesi, sistem performansını iyileştirir." |
|
Nomal kasada en ufak kasma olmamıştı yıllar önce. |
|
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|
|
Frame rate analiz videolari izliyorum neredeyse 30 fps sabit oynuyorlar. Acacagim bir iki haftaya icini. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Infamous 1 ve 2'de kasım kasım kasılan konsol her ne hikmetse God of War Ascension'da akıyor. Hem de öyle böyle akmıyor, fps kilidi de açık olduğu için 60 fps desen inanılır. Kaldı ki oyun da Ps3'ün belki de en iyi grafikli oyunu. Demek ki iş yapımcıda bitiyormuş ve demek ki konsolda bir problem yokmuş. Ses kısma seçeneği bile koymuş adamlar. Hani basit bir şey gibi görünüyor ama konsol fosilleşmeye yüz tuttuğu için sesi açıp kısma işini çözemedim çünkü direkt monitörün ses girişine bağladığım kulaklık ile ses alabiliyorum şuan. Şunun düşünülüp ayarlara konulmuş olması bile özeni gösteriyor. |
|
Cıhazdan 2 tane var bende birisi cfwli birisi orjınal, next gen grafık ve oyunlardan sonra pek açası gelmıyor insanın. 40 cd lı oyun aldım oynarım dıye bir heves açıp 5 dk sonra kapıyorum :D HErşey zamanında güzel. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerMeister_ -- 2 Nisan 2026; 9:33:19 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam Hunter -- 4 Nisan 2026; 10:22:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Killzone 3 bence hala taş gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sabah çerezlik Quest for Booty oynadım. Süresinin kısa olduğunu biliyordum zaten. 2-3 saat arası bir şey sürdü galiba. Keyifliydi tavsiye edebilirim. Dlc olarak planlamışlar zamanında, sonra standalone olarak çıkarmışlar. Mini adventure diye geçiyor zaten kapağında da yanlış görmediysem. |
|
|
Daha temizini bulursun bosver. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|