45 tl görünüyor ama bakmadan birsey diyemem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (51. sayfa)

-
-
Dualshock 3 arayışlarım sonuç verdi diyebilirim. Bir tane L2 tuşu tetiği basmayan -çalışıyordu aslında ama yay ölmüştü- ve vidaları da hacamat olan Dualshock 3'ü açamadığım için sinirlenip kırdım hatta. Şuan kullandığım Dualshock 3 ise görece kondisyonlu ancak onun da R2 ve R1 tuşları zamanla yumuşamış. Kondisyon anlamında mükemmele yakın bir cihaza rastlamak zor. En azından satışa konulanların geneli bu şekilde diyebilirim. Aslında bu elimdekini açıp yaylarına bir el atsam sıfıra yakın kondisyona ulaşır gibi ama beceremeyip elimdekinden de olmak istemiyorum. Keşke bu denli zor olmasaydı gamepadlere ulaşmak. En azından Dualshock 4 tam destek verseydi.
Resistance 1 ve 2'yi emülatör ile oynayabildiğimi gördüm. Resistance 3, Killzone 2 ve Killzone 3 de iniyor. Şayet onları da oynayabilirsem hem kutulu oyun masrafından kurtulacağım hem de kutulu oyun sevmediğim için boşuna al satla falan uğraşmayacağım. Bundan sonrası storedaki yaklaşık otuz kırk kadar oynanası bulduğum oyunları alıp oynamak olacak. Yine store'da olmayan Folklore, Silent Hill Downpour, The Darkness ve Call of Duty 3 gibi oyunları da emülatör aracılığı ile oynayacağım. Benim gibi orijinal oyun oynarım diye heveslenip almayı düşünen varsa bir kez daha düşünsün derim.
Yine de her şeye rağmen yaşanamamış bir ilkgençliğin heyecanını kısa süreli de olsa deneyim ettirebildiği için bile kendi adıma keşke almasaydım diyemiyorum. Aksine iyi ki almışım. 4.92 sürümünü elimdeki orijinal oyunlar bitince kırıp bir süre de o şekilde kullanabilirim. Hatta bunun için usb 3.2 128 gb flash bellek bile aldım ama belki de hiç uğraşmam. Emülatör beklediğimden daha iyi performans veriyor çünkü.
-
Teşekkürler hocam.
Arkadaşlar ps3'ümde hen ve multiman var ama nasıl oyun yüklenir hiç bilmiyorum, bilen bir arkadaş anlatabilir mi ?
Oyunları hangi formatta indirmem lazım ? Iso mu, pkg mi, başka format mı?
Oyunu ntfs flash belleğin içinde, game klasörüne attıktan sonra multiman'e girecem, flash'taki oyunu yükleyip, ps3'ü kapatacak mıyım ? Satın aldığım arkadaş, oyunu yükledikten sonra ps3'ü kapat, aç, iki kere bip sesi gelecek, üç kere bip sesi gelecek diye birşey söyledi. Bu oyun yükleme işini anlatan olursa çoooook makbule geçer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 29 Temmuz 2025; 13:36:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun başı 30 TL ye yapanlar var bu olayı. Mesela Bizim burda Ümraniye'de var di. Türkçe altyazılı GTA 5 yüklemiştim yigenimin ps3 üne
Hocam YouTube da thnaos gibi oyun mağazaları kurulumu var. Ps3 oyun mağazası olarak geçiyor. Onlara bak istersen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Ps3 oyun hesabi olan satan nasıl bulabiliriz acaba cfw yaptırmak 8stemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ps3 hesapları cok değerli hocam kimse satmaz. Çünkü kütüphaneden cok oyun kalktı.
10 20 tl ye verdik oyunları zamanda ps4 çıkacak diye :)
Yukarida pismanlik dolu mesajlar atmistim ama konsolu bir sure kullanip uc bes oyun bitirince iyi ki almisim diyorum. Yaptigim en mantikli satin alimlardan biri. Storedan soyle topluca bir alisveris daha yapmam lazim hatta aklimda cok oyun kaldi.
Storedan hangi oyunları alıp oynadınız.quote:
Orijinalden alıntı: Zebercet
Yukarida pismanlik dolu mesajlar atmistim ama konsolu bir sure kullanip uc bes oyun bitirince iyi ki almisim diyorum. Yaptigim en mantikli satin alimlardan biri. Storedan soyle topluca bir alisveris daha yapmam lazim hatta aklimda cok oyun kaldi.
Rain, Flower, Ico ve Puppeteer oynadım bitirdim. Shadow of the Colossus'un Ps4 remakeini oynadığım için ona bir bakıp çıktım. Bunların dışında Motorstorm Apocalypse, Infamous üç oyun ve Ratchet and Clank serisi -birkaç tane hikayesiz oyunu varmış coop oynanan, onların dışındaki hepsini aldım, toplam on civara yakın Ratchet oyunu- aldığım diğer oyunlar. Şuan aklımda olmayan başka bir iki oyun daha almış olabilirim açıkçası hatırlayamadım. Almayı planladıklarımdan ise Sly Cooper oyunları, Jak and Daxter oyunları, Yakuza Dead Souls, Tokyo Jungle, Drakengard 3, Resonance of Fate, The Witch and the Hundred Knight, Mini Ninjas, Killzone 1 HD, God of War serisi ve Ducktales Remastered şuan bir çırpıda aklıma gelenler. Store'u tekrar tekrar kurcaladıkça pek çok oyun çıkıyor.
-
Ratchet and Clank'in ilk oyununu oynuyorum birkaç akşamdır. Bu seriyi günümüzdeki haline getirebilmiş olmaları mucizevi olmakla birlikte 4 gezegeni temizledim ve şimdiden sabır taşı etti beni o garabet kontrolleriyle.
Gene de böyle acayip bir nostalji tadı var. Hani hiç oynamadım çocukken falan ama sanki çocukken oynadığım bir oyuna dönmüşüm gibi. Alışınca o kadar da zor gelmiyor zaten kontroller. Kaldı ki asıl olay devam oyunları diyorlar. Meta puanı bir hayli yüksek özellikle 3. oyunun. Ben tabii Ps3 için çıkan ve o konsolda gömülü kalan Ratchet and Clank oyunları için almıştım aslında konsolu ama serinin en başından başlayıp gelişimine şahit olayım istedim. Bitiririm inşallah cumaya kadar.
-
Ps3 de ps4 ve ps5 kolu kullanabilirsiniz
Biliyorum hocam titresim falan calismasa da kullanildigini ama benim kastettigim oyunun kendi oyun ici kontrolleriydi. Tam tank kontrol şemasi da degil ama gunumuz oyunlariyla kiyaslayinca bir hayli kutuk. Alistim ama bayagi seri ilerliyorum.
Bu arada oyunda ilerledikce bir suru cihaz ve mekanik aciliyor. Adamlar dolu dolu oyun yapmislar oylesi eski bir konsola valla helal. Kim bilir boyle nice oyun var daha. Gunumuz Ratchet oyunlarinin ise temellerini atmislar ve cogu mekanik halen gunumuzde devam ediyor. Bu oyun ayni zamanda Ps4 icin yeniden yapilan ve Türkçe dublaj destegi de olan oyunun orijinaliymis.
Killzone HD ve Bayonetta aldım.
Store kapanmaz veya fiyatlar güncellenmezse şayet zaman içerisinde onlarca oyun alacağım. Keşke sepet en fazla 10 oyunla sınırlı kalmasaymış. Gerçi parça parça alabileceğim için o da dert değil.
-
God of Warlar, Siren Blood Curse, Tokyo Jungle ve Sly Cooper Thieves in Times aldım dün. Store'u da epeyce bir kurcaladım ve oyun çıkardım otuz civarı. Yalnız bunların bir kısmı daha sonrasında Ps4 için remastered edilmiş -The Witch and the Hundred Knight- ya da bir şekilde Pc'ye de çıkmış oyunlar -Resonance of Fate, Final Fantasy X/X2 Remake- ve ben konsolu alırken asıl önceliğim Ps3 donanımında sıkışıp kalmış oyunları almak ve oynamaktı. Puppeteer, Ico, Rain gibi. Hatta Bayonetta'yı aldığım için bile pişman oldum zira Pc'de var zaten o oyun. Bundan sonra tamamen Ps3 donanımında kalmış, başkaca bir platforma gelmemiş oyunları toplamaya gayret edeceğim. Arada Prince of Persia Trilogy gibi istisnalar olabilir. Ki o Hd paket de sonuçta Ps3'e özel olduğu için istisna bile sayılmayabilir.
Siren Blood Curse oynayan oldu mu? Tek pakette tam oyunu aldım ama bana bir sürü episod şeklinde oyun verdi. Sırayla oynamak lazım muhtemelen de neden tek pakette indirmeme izin vermiyor ki. Bu oyun parça parça mı çıktı?
Bir de Ratchet and Clank'i oynadıkça hayranlık katsayım artıyor. Bir gezegendeki bir noktayı geçmek için başka bir gezegene gidip alet edevat edinmeniz gerekiyor mesela. Tamam bu tarz şeyler günümüzde zaten olmazsa olmaz ama şu oyunu 2002'de oynasam dibim düşerdi muhtemelen. Ben o tarihe kadar Nes dışında konsol görmedim hayatımda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZebercetGod of Warlar, Siren Blood Curse, Tokyo Jungle ve Sly Cooper Thieves in Times aldım dün. Store'u da epeyce bir kurcaladım ve oyun çıkardım otuz civarı. Yalnız bunların bir kısmı daha sonrasında Ps4 için remastered edilmiş -The Witch and the Hundred Knight- ya da bir şekilde Pc'ye de çıkmış oyunlar -Resonance of Fate, Final Fantasy X/X2 Remake- ve ben konsolu alırken asıl önceliğim Ps3 donanımında sıkışıp kalmış oyunları almak ve oynamaktı. Puppeteer, Ico, Rain gibi. Hatta Bayonetta'yı aldığım için bile pişman oldum zira Pc'de var zaten o oyun. Bundan sonra tamamen Ps3 donanımında kalmış, başkaca bir platforma gelmemiş oyunları toplamaya gayret edeceğim. Arada Prince of Persia Trilogy gibi istisnalar olabilir. Ki o Hd paket de sonuçta Ps3'e özel olduğu için istisna bile sayılmayabilir.
Siren Blood Curse oynayan oldu mu? Tek pakette tam oyunu aldım ama bana bir sürü episod şeklinde oyun verdi. Sırayla oynamak lazım muhtemelen de neden tek pakette indirmeme izin vermiyor ki. Bu oyun parça parça mı çıktı?
Bir de Ratchet and Clank'i oynadıkça hayranlık katsayım artıyor. Bir gezegendeki bir noktayı geçmek için başka bir gezegene gidip alet edevat edinmeniz gerekiyor mesela. Tamam bu tarz şeyler günümüzde zaten olmazsa olmaz ama şu oyunu 2002'de oynasam dibim düşerdi muhtemelen. Ben o tarihe kadar Nes dışında konsol görmedim hayatımda.
Siren Blood Curse evet, aslında bölümler halinde dijital olarak çıkmış bir oyun. Japonya’da “Siren: New Translation” diye geçiyor. Avrupa ve Amerika’da da baştan sona 12 bölüm halinde yayımlanmış, sonra bunları bir paket olarak satışa koymuşlar. O yüzden tek seferde almış olsan da oyun sana episodikmiş gibi indiriliyor, normal bir durum yani.
Sadece PS3’te Kalıp Kalmış Özel Oyunlar
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (2008) → Sadece PS3’e özel kaldı, Snake’in hikâyesini noktalayan dev yapım. Sinematik anlatım açısından efsane.
Folklore (2007) → Gotik atmosferli, mitolojik yaratıkları ruhlarını toplayarak kullandığın aksiyon-RPG. Çok unutulmuş ama bayağı kaliteli.
Heavenly Sword (2007) → Ninja Theory’nin yaptığı God of War tarzı sinematik aksiyon. Seslendirme ve motion capture’da Andy Serkis var.
Genji: Days of the Blade (2006) → Samurai temalı aksiyon. İlk oyun PS2’deydi, devamı sadece PS3’e geldi.
Bunlar hiç remaster edilmedi, PC’ye de gelmedi.
Sadece CD olarak bulabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 29 Ağustos 2025; 9:59:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
18 saattir Ratchet and Clank HD oynuyorum ve final gezegeninde takıldım. İnanılmaz zor bir oyun. Uzun soluklu olması zaten yordu yeterince, bir de üzerine bu kadar kazık bir final bölümü beni canımdan bezdirdi. Cuma akşamı biter diye beklerken koca hafta sonumu aldı. Grind yapıyorum sabahtan beri yok abi olacak gibi değil. Korkunç bir tasarım yanlışlığı var oyunda; öldüğünüz ve bir önceki kayda gittiğiniz zaman bütün harcadığınız mermiler gidiyor. Ki çok fazla ölüyorsunuz. Çok çok fazla ölüyorsunuz çünkü kontroller berbat ötesi. Ateş etmek gibi temel bir mekanik için can çekişiyorsunuz. Ve şayet öldüğünüzde elinizde para da kalmamışsa mermi alamıyorsunuz ve ilerlemeniz imkansız hale geliyor -yeterince zor değilmiş gibi-
WCamicase Gamingyoutube
Welcome to this LP! Hope you enjoy it :) Playlist https://www.youtube.com/playlist?list=PL1C4165745428C40E Nasty was the one who gave me the Collection so for that reason I'll leave his channel for you guys to check him out ;) NastyLP - http://www.youtube.com/nastylp All rights belong to Insomniachttps://www.youtube.com/watch?v=ZodLhsF_EZEBolt toplama da çok zor. Sabahtan beri 60k toplayabildim, onunla da can geliştirmesi ile tesla claw silahını aldım. 150bine satılan bir tane silah var, onu almak imkansız gibi bir şey mesela. Aralıksız iki gün falan grind yapmanız lazım bu hızla. Tüylerim ürperiyor abi bu nedir ya. Serinin ilk oyunu olduğu için oynanmayacak kadar kötü olduğu yorumlarını çokça görmüştüm ama başlamışken bitireyim dedim ancak günümüz oyunlarından bu tarz bir oyuna geçince afallamaktan da ötesini yaşıyor insan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X