Şimdi Ara

Playstation 3 mü? PC'Mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 1 sene önce oyunlardan vs habersiz bilgisayarım kötü diye direk 1700 tl bayılıp pc aldım.Pişman mısın diye sorsan hem evet hem hayır derim.Evet dememin sebebi PS3 exclusive oyunlarının çok çok kaliteli olması ve benim bu oyunları oynayamamam.Hayır dememin sebebini bilmiyorum Şuan seç deseler 1100 tlye pc 600ede ps3 alırdım
  • hocam.

bana göre pc çünkü,

en eskisinden tutun en yenisine kadar (sisteminiz sağlam ise) tüm oyunları oynarsınız.

zorrent

yazılım, grafik çalışmaları.

yani sadece oyundan ibaret bir alet olmadığı için -bana göre- sıkılma oranı konsola göre daha az
  • Exclusive oyunlar ve FIFA için PS3 aldım, geriye kalan her işimi yapmak, her türlü oyunu oynamak için PC topladım. 2 seçimim içinde pişman değilim.
  • İstedigini yaparsın pc de onun için pc diyorum.
  • son olarak 2 platformda da oynadığım bi bulletstorm var.
    pc en az 3 kat daha iyiydi görsellik bakımından.
    1080p ve 8xAA ve very high ayarlarda pc ile.
  • Biraz da piyasadaki konsol hakimiyeti sağolsun üst seviye PC'lerin yüksek gücünü kullanan(hem teknik açıdan hem de oyunun her türlü tasarım özellikleri açısından) oyunlar çıkmıyor; anca yüzeysel farklar(doku çözünürlüğü, efekt yoğunluğu falan) ve yüksek kare/sn(fps) söz konusu. Onlar da, uzaktan koltuğuna kurulup oyununa bakan adamın dikkatini çekmeyen farklar. Yani grafik farkı çoğunluk için hikaye şu an.

MMO'lar hariç ne doğru düzgün PC exclusive oyun ne de PC'lerin eskiden en önemli avantajlarından olan dedicated server, ayrıntılı modlama olanağı vs. kaldı ortada. Ortada konsol tarzı birkaç DLC'den başka bir şey kalmış değil(onlar da baştan sunulması gerekenin ticari amaçla kırpılmış hali zaten), PC için de. Adamlar menü tasarımını bile değiştirmiyor yaw, bırak modu

PC şu noktada, oturmuş mouse-klavye desteği, native çöz. sayesinde yakından ayrıntı seçebilme ve 60+ kare/sn olanağı nedeniyle, FPS ve strateji türü oyunlar için mantıklı olabilir. O da "hardcore" bir oyuncuysanız, yeteneklerinizi değerlendirmek istiyorsanız önemli olabilir... Bir de, Battlefield serisi PC'lerde daha iyi oluyor (BC2'de bile 24-32 kişi gibi bir fark var), onları ayrı tutabiliriz.

Onun dışında, her tür multiplatform oyun için konsollar mantıklı. Problemsiz, grafik ayarı şu bu uğraştırmadan, gamepad rahatlığı ve Live lüksüyle, herkesin eşit olduğu bir ortamda direk oyuna akmak gibisi yok. Hatta sadece "oyuna akmak gibisi yok" diyelim; çünkü PC'ye çıkmayan sürüyle konsol exc oyun var ve birçoğu muhteşem oyunlar :D

Konsol olarak da, Xbox 360 akar PS3 sadece kendi excleri (bir de Castlevania gibi bir iki istisna) için kullanılır bence. Xbox 360 her açıdan PS3'ten daha iyi bir konsol. paypay88 de bunu bildiği için PC'yle Xbox'ı karşılaştırmaya hiç tenezzül etmedi sanırım

PC oyunculuğunun eski günlerine dönebilmesi için, ya o mod olayları-esneklikler geri dönmeli, ya da 3DMark 11'deki gibi görüntüler sunan oyunlar çıkmalı:http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=7&t=194022&start=90#p1815335 (ki böyle grafik sunan oyunlar çıktığında bir sonraki nesil konsollar da çıkmış olacağı için, anlamını gene kaybediyor:D. Görüntüler şu anki konsollarda bile gerçeğe yaklaştığı için, etkileyici fark anca 3DMark 11'e nasip oldu.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Mayıs 2011; 20:16:12 >

• ps 3 al bi sene boyunca bütün exclusive oyunları oyna 1 sene sonra 100 tl aşağısına sat oyuna doy pc ye oyun çıkmıyo malesef

kasım aralık dönemi 3-5 oyun o kadar

ayrıca 1 sene sonra şu an alacağın pc yi de daha ucuza alırsın

herşey grafik demek değil .grafiğe o kadar takılı kalan biri değilim. önemli olan oyun kalitesi senaryosu..

2005 yılında pc ye çıkan fahrenheit oyunun grafiklerine bi bak bir de oyunun kalitesine senaryosuna bak. yıl 2011 öyle bi oyun daha gelmedi.
    geldi gerçi heavy rain o da ps3 te

bunu bir pc kullancısı olarak objektif bi şekilde söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neczer -- 6 Mayıs 2011; 20:41:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

hocam.

bana göre pc çünkü,

en eskisinden tutun en yenisine kadar (sisteminiz sağlam ise) tüm oyunları oynarsınız.

zorrent

yazılım, grafik çalışmaları.

yani sadece oyundan ibaret bir alet olmadığı için -bana göre- sıkılma oranı konsola göre daha az

+1
  • Konsol devri geçti artık
  • kardeşim bence de pc..bende 1000 tl lik pc var açıyorum alıyorum elime bir gameped her oyunu süper kalitede oynuyorum sıkılırsam açıyorum internete giriyorum her seyi yapıyorum
    pc ayda yılda bir bozulursa evin yanındaki tamirciye veriyorum 2-3 satte yapıp veriyo elime..ps3 bozulsa uğraş baba uğraş..
    pc al keyfine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: POLATAGA

Konsol devri geçti artık

Yeni başlıyor olmasın?
  • İş yapacak konuyu gözünden tanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Konsol devri geçti artık

Yeni başlıyor olmasın?

Bitti artık.Herkes yeni konsolları bekliyor sürekli dedikodular çıkıyor.Wii 2 Xbox'tan %80 daha güçlü olcak deniyor...
  • Konsol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_snare

quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Konsol devri geçti artık

Yeni başlıyor olmasın?

Bitti artık.Herkes yeni konsolları bekliyor sürekli dedikodular çıkıyor.Wii 2 Xbox'tan %80 daha güçlü olcak deniyor...

Eee, herkes yeni konsolları bekliyorsa konsol devri bitti demek ne demek oluyor?

• PC 3
  • Sürekli sistem değiştirecek gücüm yok.Bir kez alayım 3-4 sene götürsün istiyorum.PS3 alacağım ben de.
  • Bana göre Pc cünkü bazı oyun türleri Ps3 oynaması zor oluyor (fsp rpg strateji) Pc de donanımını yükseltebiliyorsun ps3 öyle olay yok pcde oyunlar ucuz oyunlarda var Ps3 oyunların fiyatları 190 200 arası fiyatlarla satıliyor pcde ise biraz daha ucuz 60 90 arası oluyor ondan Pc genelikle tercih ediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvint343 -- 7 Mayıs 2011; 0:54:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvint343

Bana göre Pc cünkü bazı oyun türleri Ps3 oynaması zor oluyor (fsp rpg strateji) Pc de donanımını yükseltebiliyorsun ps3 öyle olay yok pcde oyunlar ucuz oyunlarda var Ps3 oyunların fiyatları 190 200 arası fiyatlarla satıliyor pcde ise biraz daha ucuz 60 90 arası oluyor ondan Pc genelikle tercih ediliyor

190-200 ? piuuu ne içtiysen aynısından 90 dan yukarı oyun almıyorum ben
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.