Şimdi Ara

PLAYSTATİON 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben playstation 3 için sony kdl-46ex700 led tv aldım ve kaliteli bir hdmı girişi aldım fakat pes 2009 da istediğim o net görüntüyü alamadım sizce neden kaynaklanıyor cevaplarsanız sevinirim..

• playstation dan goruntu ayarlarını duzenle belki problem çözülebilir
  • hocam tv ayarlarından olabilir, ps3 ayarlarından olabilir. Tv için birşey diyemeyeceğim ama ps3 teki ayarları bir kontrol et istersen, 720 ve 1080p seçilimi bir göz at ondan kaynaklanıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

hocam tv ayarlarından olabilir, ps3 ayarlarından olabilir. Tv için birşey diyemeyeceğim ama ps3 teki ayarları bir kontrol et istersen, 720 ve 1080p seçilimi bir göz at ondan kaynaklanıyor olabilir

Arkadaşım ekran açılmadan önce sağ köşede 576p yazıor ancak bizim tv 1080 p yada şöyle diyim p ayarlanabilio yani kaç p olcağı seçilio mu seçiliyorsa nasıl seçilio bi yardım allah rızası için...
  • http://manuals.playstation.net/document/tr/ps3/current/settings/videooutput.html

burdan sana yardımcı olacagım kardes

1- PS3 Ü AÇ SETTİNGS YANE AYARLAR SEKMESİNE GEL

2-EN ALTTAN 5. Cİ SEKME DİSPLAYA GEL GİR ORAYA. ORDAN Video Output Settings‎ -Video Çıkışı Ayarları‎ gir buraya .

3 - HDMİ I SEÇ GİR ORAYA ORDAN 1080P VE 720 P Yİ SEÇ AHANDA RESİM ALTTA SEN 1080P VE 720P Yİ SEÇ KAYDET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi2ophrene -- 21 Eylül 2010; 23:09:40 >
  • Faysal kardeş sorunu çözebildinmi acaba ?
  • Arkadaşımm dediğini yaptım fakat 576p sabit kalıyo hep işaretli onu silemiosun onu nasıl silebilirim?????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 4 pro
    5 ay önce açıldı
    PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: faysal99
    Arkadaşımm dediğini yaptım fakat 576p sabit kalıyo hep işaretli onu silemiosun onu nasıl silebilirim?????

kardeş konsolu hdmi kablosuyla tvye bağla.sonra tv açık, konsol kapalı olsun ve ps3ün açma tuşuna basılı tut.4-5 saniye sonra biipp diye ses gelecek.ses gelince elini tuştan çek.ekranda sorduğu soruya yes de.işlem tamam.artık ps3ünü 1080p olarak kullanmaya başlayabilirsin.iyi geceler..
  • quote:

Arkadaşımm dediğini yaptım fakat 576p sabit kalıyo hep işaretli onu silemiosun onu nasıl silebilirim?????

o bizdede sabit sen sadece 720 ve 1080p yi işaretle kaydet ps3 ün ana menusunde görüntün 1080p ise sorun çözülmüş demektir
  • Bu arada başlığı düzenlerseniz yardım bulma açınızdan daha iyi olur. Çok genel bir başlık kullanmışsınız çünkü.

Gerçi yukarıdaki cevaplar sorununuzu çözmenize yetecektir diye tahmin ediyorum.
  • yok hocam 576p seçeneğini çıkartamazsın o sabit kesin olarak 1080 veya 720 yi işaretleyip düzgün bir şekilde sonlardığına eminsin değilmi bunları doğru bir şekilde yaptıysan olması lazım tv den kaynaklanan bir durum olduğunu zannetmiyorum
    quote:

• Arkadaşın sorununu anladım..Seçiyorsun ama kaydetmiyor yani birtürlü onaylıyamıyorsun 1080pyi..Bak şimdi
     PLAYSTATİON 3

Resimdeki gibi 1080 P ile 720Pyi seç L3 yada R3 olması lazım yani sony kolun joyistickleri varya 2 tane onu sağa
    ittir onaylaman için sayfa gelicek ok diyeceksin tmmdır
  • Kardeş ne beklediğine bağlı,birkaç tane oyundan SS koyabilirsen daha net bakabiliriz.

Zaten Pes serisinin 1080p olanı yok,maksimum 720p alıyorsun,sadece ps3'ün ana menüsünde 1080 p alabilirsin.

Aldığın tv iyi bir tv aslında,bilmiyorum kafanda nasıl bir beklenti vardı,belki hayal kırıklığına uğradın bu yüzden.
  • Arkadaşlar hepinizin dediklerini yaptım ama değişen bişey olmadı aklımda şu var acaba oyundan kaynaklanan bir sorun mu çünkü bu oyunu bir sene hiç açıp kullanmadım yani bozuk bi oyun olabilir mi????yardımlarınızı bekliyorum...
  • benim dediğim gibi görüntü ayarlarını sıfırladıysan olmaması için bir sebep yok.yada sen büyük beklenti içine girmişsin, 720p görüntüyü beğenmiyor olabilirsin.
  • TV ayarlarına dıkkat et sonucu göreceksın
  • uzaktan oynamanı tavsiye ederim ekranın zaten oldukça büyük birde gt5in çıkmasını beklle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppsional -- 22 Eylül 2010; 18:20:29 >
  • Hepinize çok çok teşekkkür ederim,sağolun arkadaşlar...
  • merha bende yeni ps3 ve lg flatron m2794dp tv+monitorunu aldım anacak bende istediğim görüntüyü yakalıyamıyorum pcden hiç bir farkı olmuyor şuan tek oyunum lbp arkadaşındediği gi bendede 576p sabit geriye 1080p 1080 i 720p kalıyor ben kaldırıyorum 1080i yi ama genede guzel goruntu alamıyorum belkı de hdmı kablomdan kaynaklanıyordun eyeqnun altın uçlu hdmi si 20 liraya almıştım
  • TV ayarları çok önemli ben biraz oynadım ayarlarla daha iyi oldu sende ayarlara bak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.