Şimdi Ara

Playstation 2 [ANA KONU] (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.468
Cevap
90
Favori
565.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nette gördüm ps2 için özel lcd ekranlar var 9inç civarı dahili hoparlörleride var,çok hoş,taşınabilirlik açısındanda avantajlı,bu ekranlardan bizim ülkede satan var mıdır? fiyat aralığı nedir? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: bbb_2

quote:

Orijinalden alıntı: wolfie

God of war 3 veya call of duty warfare cıkaak mı ps2 ye bilen var mı ?

yok hocam nerde bundan sonra doğru dürüst oyun bile çıkmaz ps2 yekeşke çıksa tabi yeni oyunların grafiklerinden ödün verip uyarlasalar çok güzel olur bazı oyunlarda bunu yaptılar guitar hero,fifa gibi

Ben de cıkartılmayacağını bildiğimden bir umut sormuştum, naparsin işte, umut fakirin ekmeği Fifa 2010 ps2 de cıktı mı ? Varsa indirebileceğim bir yer, paylaşabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: wotn

arkadaşlar nette gördüm ps2 için özel lcd ekranlar var 9inç civarı dahili hoparlörleride var,çok hoş,taşınabilirlik açısındanda avantajlı,bu ekranlardan bizim ülkede satan var mıdır? fiyat aralığı nedir? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkürler

Onlar ülkemizde satılmıyo diye biliyorum ama yinede bi araştır sen

quote:

Orijinalden alıntı: wolfie

Ben de cıkartılmayacağını bildiğimden bir umut sormuştum, naparsin işte, umut fakirin ekmeği Fifa 2010 ps2 de cıktı mı ? Varsa indirebileceğim bir yer, paylaşabilir misin?

Fifa 10 çıktı ps2 için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandrak -- 13 Nisan 2010; 10:24:54 >

• bence 2012 ye kadar ps2 için çıkarırlar fifayı pesi falan
    istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.
    -----------------
    PSone Slim - PS2 Fat - Toshiba G500

• arkadaşlar zamanında ps2 dayımda vardı (hala var ya) champions of norrath diye bir oyun oynuyordu bende torrenten indirmeye uğraşıyorum neyse asıl mesele şu ki oyun tek dvd ama torrentten indirdiğim dosyada disc1 ve disc 2 diye ayırmışlar nasıl yapacağız bunu
    -----------------

• Arkadaşlar selamlar uygun fiyata orijinal PS2 oyunlarımı satıyorum belki ilginizi çeken olur.

İlanım;http://forum.donanimhaber.com/m_39175687/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39175687

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Makaveli:.. -- 17 Nisan 2010; 14:16:18 >

• Beyler PS2 için CO-OP oyun önerilerinizi bekliyorum. Şöyle 2 kişi aynı makina üzerinden senaryosunu beraber oynayabileceğimiz oyun tavsiyeleriniz lazım
    Atatürk: Çalışmadan, üretmeden, yorulmadan daha rahat yaşamanın yollarını arayan
    milletler; önce haysiyetlerini sonra bağımsızlıklarını daha sonra
    -----------------

• 2. el PS2 aldım, 150 TL ye, sadece memory card bozuk çıktı :D Sahibi çok temiz kullanmış.. bi kol orj. 2. kol çakma..

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

2. el PS2 aldım, 150 TL ye, sadece memory card bozuk çıktı :D Sahibi çok temiz kullanmış.. bi kol orj. 2. kol çakma..

Oyun Tavsiyesi Vereyim Sana

01. Black
    02. Burnout Dominator
    03. Burnout 3: Takedown
    04. Burnout Revenge
    05. Call of Duty Serisi (4 Bölüm)
    06. Crash Serisi (6 Bölüm)
    07. Def Jam: Fight for NY
    08. Devil May Cry
    09. Devil May Cry 3: Dante's Awakening
    10. Fatal Frame 1-2-3
    11. Fight Night Round 3
    12. God of War 1-2
    13. Gran Turismo 3-A Spec
    14. Gran Turismo 4
    15. James Bond 007 Everything or Nothing
    16. Midnight Club Dub Edition Remix
    17. Yakuza 1-2
    18. Medal of Honor: Frontline ve Rising Sun
    19. Medal of Honor: European Assault ve Vanguard
    20. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    21. Burnout 1-2
    22. Onimusha: Dawn of Dreams
    23. Onimusha: Warlords
    24. Onimusha 2: Samurai's Destiny
    25. Resident Evil Code: Veronica X
    26. Resident Evil Outbreak ve Dead Aim
    27. Shadow of the Colossus
    28. Soul Calibur III - IV
    29. ICO
    30. Tekken 5
    31. TimeSplitters 1-2-3
    32. Urban Chaos: Riot Response
    33. Wipeout Fusion
    34. Manhunt 2
    35. Formula One 2006
    36. Mercanerias
    37. Okami
    38. Mercury Meltdown Remix
    39. Lotr Two Towers
    40. Lotr Return of The King
    41. Genji
    42. Bujingai
    43. Blood Will Tell
    44. Way Of The Samurai 1-2
    45. Castlevania 1-2
    46. WRC Rally Evolved, WRC-4
    47. Cold Winter
    48. Dark Watch
    49. Ratchet&Clack Serisi (5 Bölüm)
    50. Jak&Dexter Serisi (5 Bölüm)
    51. Sly Serisi (3 Bölüm)
    52. Silent Hill: Shattered Memories ve Origins

iyi oyunlar

• benim soruna cevap yok mu beyler belki de disc1 bir katman disc2 bir katmandır fikriniz yok mu
    -----------------

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Beyler PS2 için CO-OP oyun önerilerinizi bekliyorum. Şöyle 2 kişi aynı makina üzerinden senaryosunu beraber oynayabileceğimiz oyun tavsiyeleriniz lazım

mortal kombat shaolin monks ta ko-op modu vardı bildiğim kadarıyla
    Atatürk: Çalışmadan, üretmeden, yorulmadan daha rahat yaşamanın yollarını arayan
    milletler; önce haysiyetlerini sonra bağımsızlıklarını daha sonra
    -----------------

• fatz co-op oyun için şuraya bak en iyilerden seçmeler:
    IGN
    Video Game Videos, Game Trailers, Video Reviews, Movie Trailers - IGN
    http://uk.ps2.ign.com/articles/427/427229p1.html
    -----------------

• arkadaşlar

nfs shift playstation2 konsolu için çıktı mı ?

adamlar oyunu playstation3, xbox360, pc, psp de çıkardılar. ps2 nerede kaldı ? ps2 de çıkmadıysa ayıp yaptıkları.

Orijinalden alıntı: GT 5

arkadaşlar

nfs shift playstation2 konsolu için çıktı mı ?

adamlar oyunu playstation3, xbox360, pc, psp de çıkardılar. ps2 nerede kaldı ? ps2 de çıkmadıysa ayıp yaptıkları.

hayır nfs shift ps2 için çıkmayacak ve çıkmadı zaten.ps2 de en son nfs undercover'ı gördük

cevap için teşekürler.
  • arkadaşlar PS2 slim modelinin en yeni versionu SCPH 90004 mü 90006 mı anlamadım ben halen? Ben de aranıza geç de olsa yeni katılacağım ama teknosa, bimeks gibi yerlerde hep 90004 seri var.En yenisi bu diyorlar ama 90006 ne oluyor o zaman? Orjinal bir cihaz almak istiyorum garantili ama kafam karıştı. 90006 seri sanırım NTSC ve 90004 ise PAL.Bu da kafamı allak bullak etti.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler..
  • ps2.yi 2009 mayısında almıştım, deli gibi fifa 09 oynadım, ardında fifa10 çıkmış onu da oynadım ama ps3.teki fifa 10.u görünce kaybolan aylarıma yandım ps2.de fifa olayı bence bitmiştir, oynanış bile ps3.ten çok daha kötü, ps2.de oynayabiliyosanız pes oynayın, ps2.nin şuan en büyük artısı oyunlarının indirilebilir olması, pes oynamayı becerebilseydim ps2 hala benim için değerliydi ama şimdi ps3 var, ps2 ise nerde bilmiyorum, isteyen olursa satabilirim, iki kolu da orjinal, memory kart mevcut, hafta sonları oynandı genelde, iş nedeniyle haftaiçi oynamadım, en son 150 TL olur. yanında sadece fifa 10 verebilirim o da orjinal değil.
  • Arkadaşlar, benim ps2'de matrix var ama sanırım infinity değil modbo çıktı. Nasıl yaptım bilmiyorum chip'i diisable etmişim sanırım, şimdi sadece orjinal filmleri okuyor. 'a basarak menüsüne giriyorum fakat oyunları açamıyorum bir türlü. Yardımcı olabilirseniz çok sevinicem... Şimdiden teşekkürler.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.