Şimdi Ara

Playstation 2 [ANA KONU] (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.467
Cevap
90
Favori
560.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün yeniden taktım gece bakayım az diye save denedim yine bu sefer hiçbir sorun çıkarmadan sve yaptı en son titanlardan kronos'un üstüne tırmandık göreve başlayacağız tak orda don sen birkaç kere denememe rağmen aynı yerde donup kalıyor oyun şansımıza doğru dürüst bitiremedik şu oyunu.. -(
  • Sende saol yardım edebildiysem ne mutlu bana
  • Benim ps2 ile alakalı ilginç bir sorunum var.. 6 yıldır kullandığım messiah 2 pro çipli cihaz aniden ntsc oyunlarda düzgün çalışmamaya başladı.. şöyle ki siyah-beyaz değil ama turuncu-sarı tonlarında çalıştırıyor oyunları.. Bunu da sonradan anladım.. Ben ilk başta çip bozuluyor falan sanmıştım ama sonra baktım dvd filmleri ve orijinal oyunları sorunsuz açıyor, renklerde sıkıntı yok.. Pal kopya oyunları da açıyor.. Ama kopya ntsc oyunları belirttiğim gibi açıyor.. Benim televizyonumda ntsc/pal seçimi yok.. Ps2 cihazında böyle bir ayar var mı? Kaldı ki yıllardır düzgün çalışan cihaz aniden neden böyle bir sıkıntı çıkartır onu da anlamadım.. Aklıma şu geldi.. Ben bu sorunu yaşamadan önce cihazda region free olmayan mesela bölge 2 yani pal olan bir dvd izlediysem (ki izledim diye hatırlıyorum, şimdi düşününce sorun da bu filmi izledikten sonra çıktı) cihazın bölge kodu pal'a geçmiş olabilir mi? Benim bildiğim messiah çipleri zaten bölgeyi otomatik ayarlayıp ona göre içerisindeki disc'i çalıştırıyor.. Nedir bu sorunun çözümü, bilgisi olan var mı? Ayrıca çipin çalışma modlarından tek bildiğim çipi kapatmak.. Reset tuşuna bir süre basılı tutuyorum böylece dvd filmleri ve ps1 oyunlarını açıyorum.. Bu tarz bir ayar var mı başka bilmem ve bu sorunu çözmek için uygulamam gereken?

• quote:

Orijinalden alıntı: by_igor

ii kşamlar arkadaşlar Tekken 5: Dark Resurrection ps 2 de oynanıyo mu acaba;???

O oyun PS3'e çıktı -zaten sadece arcade mode var,oyun diyecek kadar çok mod yok- ancak Tekken 5 fazlasıyla yetecektir.Jinpachi'yi kontrol edeceğim diyorsanız ARMax edinmek işinize yarayabilir.

Orijinalden alıntı: Pluchart

Benim ps2 ile alakalı ilginç bir sorunum var.. 6 yıldır kullandığım messiah 2 pro çipli cihaz aniden ntsc oyunlarda düzgün çalışmamaya başladı.. şöyle ki siyah-beyaz değil ama turuncu-sarı tonlarında çalıştırıyor oyunları.. Bunu da sonradan anladım.. Ben ilk başta çip bozuluyor falan sanmıştım ama sonra baktım dvd filmleri ve orijinal oyunları sorunsuz açıyor, renklerde sıkıntı yok.. Pal kopya oyunları da açıyor.. Ama kopya ntsc oyunları belirttiğim gibi açıyor.. Benim televizyonumda ntsc/pal seçimi yok.. Ps2 cihazında böyle bir ayar var mı? Kaldı ki yıllardır düzgün çalışan cihaz aniden neden böyle bir sıkıntı çıkartır onu da anlamadım.. Aklıma şu geldi.. Ben bu sorunu yaşamadan önce cihazda region free olmayan mesela bölge 2 yani pal olan bir dvd izlediysem (ki izledim diye hatırlıyorum, şimdi düşününce sorun da bu filmi izledikten sonra çıktı) cihazın bölge kodu pal'a geçmiş olabilir mi? Benim bildiğim messiah çipleri zaten bölgeyi otomatik ayarlayıp ona göre içerisindeki disc'i çalıştırıyor.. Nedir bu sorunun çözümü, bilgisi olan var mı? Ayrıca çipin çalışma modlarından tek bildiğim çipi kapatmak.. Reset tuşuna bir süre basılı tutuyorum böylece dvd filmleri ve ps1 oyunlarını açıyorum.. Bu tarz bir ayar var mı başka bilmem ve bu sorunu çözmek için uygulamam gereken?

Çiplerin menü ayarları vardır mesela bende matrix çipli ps2 var cihazı açar açmaz hemen
    />
    />
    bu iki düğmeye aynı anda basılı tutunca şu menü geliyor buradan bildiklerim ve kurcaladıklarım sizinde çipin ayarları vardır tuş kombinasyonunu bilmiyorum bence öğrenip sorunuza deneyerek çöze bilirsiniz belki. Çipin ilk ayarlarını biryere not edin eski ayarlar lazım olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: AzuRhymer

Birde İzmir'de bit pazarından başka nerde bulabilirim ?

Taa ne zaman alacağım diyordum, eski sayfalarda mesajlarım var ama hala almadım.
  • Arkadaşlar her yerde pc modifikasyon vs. şeyler yazıyor.Sizce ps2 modifikasyon olmaz mı ? Diğer ülkelerde çok oluyor bu tür şeyler ama ben bizim ülkemizde görmedim.Aranızda modifikasyon yapan var mı veya yapmayı düşünen var mı ? Ben sticker yapmayı düşünüyorum ne dersiniz güzel durur mu ki ?
  • Arkadaşlar şimdi orj. gow1-2 aldık pal açayım oynayım dedim açmadı oyunları.Makine FAT SCPH-30004 PAL çip takılı ilk çıktığı zamanlar ank. daki japon oyuncak dan almıştım.Şimdi bu neden okumaz oyunları çip yüzünden mi yoksa makine eski kafa ondan mı?Birde çipden falansa bu çiplerinin taktırma fiyatı ne kadar bilgisi olan var mı?

Orijinalden alıntı: Nate Drake

selam ps2 deki en iyi pes versiyonu hangisidir?

PES 6

____________________________________________________________________________________________
    Playstation - Playstation 2 - Playstation 3
  • Evet arkadaşlar daha önce modifikasyon olayını size sormuştum ve sticker yapıştırmayı düşündüğümü sölemiştim. Ve yaptım bence çok güzel durdu playstation un yeni halini sizlede paylaşmak istiyorum

Şimdilik sadece 2 resim çektim;

Karanlıkdaki hali;

Işık varken;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandrak -- 1 Şubat 2010; 7:56:27 >

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.