Şimdi Ara

Playstation 2 [ANA KONU] (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.467
Cevap
90
Favori
561.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR TELEVİZYONUM 4:3 MODUNDA. 16:9 GİBİ SİNEMA FORMATINDA GÖSTERMİYOR YANİ. YAZILIM YA DA BAŞKA BİR AYAR HATASINDAN DOLAYI KAYNAKLANMIYOR SORUN. TEKNİK BİR DURUM VAR. HALA PROBLEMİM ÇÖZÜLMÜŞ DEĞİL ANCAK AV ÇIKIŞI DEĞİŞİNCE GÖRÜNTÜ KALİTESİNDE BİR ARTIŞ OLDU.
    ZATEN ARTIK ÖNEM VERİLMİYOR PS2'YE . ARTIK PS2'YE MASRAF YAPMANIN DA ANLAMI KALMADI. PS3 ALMAK LAZIM.
    AMA PS3 BANA SICAK GELMİYOR. PS2'NİN VERDİĞİ RAHATIĞI VE OYUN OYNAMA ZEVKİNİ TAM ANLAMIYLA TADAMADIM PS3'TE. SONY BELKİ PS2'NİN DAHİLİ HARD DİSKLİ VE GÖRÜNTÜ VE GRAFİK KALİTESİNİ YÜKSELTEBİLECEĞİ ARA BİR VERSİYON YAPSAYDI GÜZEL OLABİLİRDİ. SLİM SADECE BOYUTLARINDA BİR DEĞİŞİKLİK YAPTI.
    BİR YANDAN DA TEKNOLOJİNİN HIZINA UYDURUP HIZLI İLERLEMEK LAZIM. MİLLET HDTV LERE GEÇERKEN, SONY CRTLİLERİ Mİ DÜŞÜNECEKTİ.
    AMA PS3 DE DÜNYADA EŞİ OLMAYAN BİR KONSOL. BLU RAY ÖZELLİĞİ, HD ÖZELLİĞİ, DAHİLİ HARDDİSKİ, CELL İŞLEMCİSİYLE HARİKA. BİR DE FULL HD BİR LCD TV OLACAK. ALTIN UÇLU HDMI'YLA BAĞLAYACAKSIN .
    ANLATIRKEN İŞTAHIM KABARDI VALLAHA.
    GÖRÜNTÜ AYARLARI DA BROWSE'dAN DEĞİL, ZANNEDERSEM SYSTEM CONFİGURATİONDAN YAPILIYORDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetfahriguven -- 22 Ocak 2010; 9:58:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfahriguven

ARKADAŞLAR TELEVİZYONUM 4:3 MODUNDA. 16:9 GİBİ SİNEMA FORMATINDA GÖSTERMİYOR YANİ. YAZILIM YA DA BAŞKA BİR AYAR HATASINDAN DOLAYI KAYNAKLANMIYOR SORUN. TEKNİK BİR DURUM VAR. HALA PROBLEMİM ÇÖZÜLMÜŞ DEĞİL ANCAK AV ÇIKIŞI DEĞİŞİNCE GÖRÜNTÜ KALİTESİNDE BİR ARTIŞ OLDU.
    ZATEN ARTIK ÖNEM VERİLMİYOR PS2'YE . ARTIK PS2'YE MASRAF YAPMANIN DA ANLAMI KALMADI. PS3 ALMAK LAZIM.
    AMA PS3 BANA SICAK GELMİYOR. PS2'NİN VERDİĞİ RAHATIĞI VE OYUN OYNAMA ZEVKİNİ TAM ANLAMIYLA TADAMADIM PS3'TE. SONY BELKİ PS2'NİN DAHİLİ HARD DİSKLİ VE GÖRÜNTÜ VE GRAFİK KALİTESİNİ YÜKSELTEBİLECEĞİ ARA BİR VERSİYON YAPSAYDI GÜZEL OLABİLİRDİ. SLİM SADECE BOYUTLARINDA BİR DEĞİŞİKLİK YAPTI.
    BİR YANDAN DA TEKNOLOJİNİN HIZINA UYDURUP HIZLI İLERLEMEK LAZIM. MİLLET HDTV LERE GEÇERKEN, SONY CRTLİLERİ Mİ DÜŞÜNECEKTİ.
    AMA PS3 DE DÜNYADA EŞİ OLMAYAN BİR KONSOL. BLU RAY ÖZELLİĞİ, HD ÖZELLİĞİ, DAHİLİ HARDDİSKİ, CELL İŞLEMCİSİYLE HARİKA. BİR DE FULL HD BİR LCD TV OLACAK. ALTIN UÇLU HDMI'YLA BAĞLAYACAKSIN .
    ANLATIRKEN İŞTAHIM KABARDI VALLAHA.
    GÖRÜNTÜ AYARLARI DA BROWSE'dAN DEĞİL, ZANNEDERSEM SYSTEM CONFİGURATİONDAN YAPILIYORDU

hocam büyük yazmayın nette büyük yazmak bağırmak anlamına gelir
    gelelim soruna başka tv de deneyeincede aynı şey olursa başka oyunla dene ps2 nin ayarından 4:3 yap yine olmuyorsa ps2 bitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

quote:

Orijinalden alıntı: maniaq_qs

Arkadaşlar... Ben GTA tarzı bi oyun istiyorum ama .. tam karar veremedim bu tür oyun önerir misiniz...

driver 3

Driver 3 'te İstanbul varmış doğrumu.. eğer doğruysa indirip oynamak mutlu edecektir..
    Atatürk: Çalışmadan, üretmeden, yorulmadan daha rahat yaşamanın yollarını arayan
    milletler; önce haysiyetlerini sonra bağımsızlıklarını daha sonra
    istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.
    -----------------
    PSone Slim - PS2 Fat - Toshiba G500

• Peki Teşekkürler İndirelop o zaman

PSN: SAVIARs
    Gamertag: SAVIARs
    Steam: SAVIARs
  • Arkadaşlar merhaba

ps3 ve ps2 arasında kararsız kaldım.İkisinden birini almak istiyorum.

En mantıklısı ps2 geliyor çünkü kırılmış bir sistem ve yüzlerce oyun dolu.

Grafik benim için önemli değil ps2 nin grafiğide çöpe atılcak bir şey değil . Evimde lcd tv yok o yüzden ps2 mantıklı geliyor.

İzmir'de PS2 'yi uygun fiyata bulabileceğim çipli vs. biryer biliyormusunuz.

Ve hangi fiyat aralığında almamı önerirsiniz.

Yardımcı olabilirmisiniz.
    Adolf Hitler: Şeref ve namustan yoksun milletler ergeç hürriyet ve bağımsızlıklarını kaybederler.
    Atatürk: Çalışmadan, üretmeden, yorulmadan daha rahat yaşamanın yollarını arayan
    -----------------

• Arkadaşlar Gran Turismo 4 hakkında yardım gerekli.Öncellikle pit stop stratejileri hakkında.Daha sonra hangi aracı kullanma konusunda.Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolkar

Arkadaşlar merhaba

ps3 ve ps2 arasında kararsız kaldım.İkisinden birini almak istiyorum.

En mantıklısı ps2 geliyor çünkü kırılmış bir sistem ve yüzlerce oyun dolu.

Grafik benim için önemli değil ps2 nin grafiğide çöpe atılcak bir şey değil . Evimde lcd tv yok o yüzden ps2 mantıklı geliyor.

İzmir'de PS2 'yi uygun fiyata bulabileceğim çipli vs. biryer biliyormusunuz.

Ve hangi fiyat aralığında almamı önerirsiniz.

Yardımcı olabilirmisiniz.

ps2 ler spotta 250 tl ye satılıyor. izmir de belki 280 de olabilir ama 250-300 tl fiyat aralığında al. 300 den fazla verme.

quote:

Orijinalden alıntı: del piero 10

selam arkadaslar bugun ps 2 im geliyor..oyun önerin lutfen yarın tek izin gunum oyun oynayım biraz..ico ve mgs3 var su an baska gusel oyun önerirseniz sevinirim..

01. Black
    02. Burnout Dominator
    03. Burnout 3: Takedown
    04. Burnout Revenge
    05. Call of Duty Serisi (4 Bölüm)
    06. Crash Serisi (6 Bölüm)
    07. Def Jam: Fight for NY
    08. Devil May Cry
    09. Devil May Cry 3: Dante's Awakening
    10. Fatal Frame 1-2-3
    11. Fight Night Round 3
    12. God of War 1-2
    13. Gran Turismo 3-A Spec
    14. Gran Turismo 4
    15. James Bond 007 Everything or Nothing
    16. Midnight Club Dub Edition Remix
    17. Yakuza 1-2
    18. Medal of Honor: Frontline ve Rising Sun
    19. Medal of Honor: European Assault ve Vanguard
    20. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    21. Burnout 1-2
    22. Onimusha: Dawn of Dreams
    23. Onimusha: Warlords
    24. Onimusha 2: Samurai's Destiny
    25. Resident Evil Code: Veronica X
    26. Resident Evil Outbreak ve Dead Aim
    27. Shadow of the Colossus
    28. Soul Calibur III - IV
    29. ICO
    30. Tekken 5
    31. TimeSplitters 1-2-3
    32. Urban Chaos: Riot Response
    33. Wipeout Fusion
    34. Manhunt 2
    35. Formula One 2006
    36. Mercanerias
    37. Okami
    38. Mercury Meltdown Remix
    39. Lotr Two Towers
    40. Lotr Return of The King
    41. Genji
    42. Bujingai
    43. Blood Will Tell
    44. Way Of The Samurai 1-2
    45. Castlevania 1-2
    46. WRC Rally Evolved, WRC-4
    47. Cold Winter
    48. Dark Watch
    49. Ratchet&Clack Serisi (5 Bölüm)
    50. Jak&Dexter Serisi (5 Bölüm)
    51. Sly Serisi (3 Bölüm)
    52. Silent Hill: Shattered Memories ve Origins

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 23 Ocak 2010; 18:43:20 >

• Killzone 1 de güzel.PS2 nin en iyi FPS oyunlarından.Atmosferi çok iyi

Playstation 2 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış1 -- 23 Ocak 2010; 17:43:12 >

285 lira

paket içeriği

PlayStation 2 Oyun Konsolu 9004 + SingStar Turkish Party Oyunu+ Mikrafon +Dual Shock+8MB Memory Stick

Şeklinde satıyorlar özel kutuda.

BestBuy a gittim orda sadece konsol + 1kol 300 liraya satıyolar. MediaMarkt da fiyat çok uygun geldi.

Yazdığım set sizce uygunmu modeli 9004 yani en yeni modelmi

Ayrıca chip takmak kaça mal olur malum 3-4 oyun alcan konsol fiyatı etçek :) Oyüzden takmak lazım.

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolkar -- 23 Ocak 2010; 18:36:53 >

Orijinalden alıntı: tolkar

arkadaşlar MediaMarkt da gittim baktım.

285 lira

paket içeriği

PlayStation 2 Oyun Konsolu 9004 + SingStar Turkish Party Oyunu+ Mikrafon +Dual Shock+8MB Memory Stick

Şeklinde satıyorlar özel kutuda.

BestBuy a gittim orda sadece konsol + 1kol 300 liraya satıyolar. MediaMarkt da fiyat çok uygun geldi.

Yazdığım set sizce uygunmu modeli 9004 yani en yeni modelmi

Ayrıca chip takmak kaça mal olur malum 3-4 oyun alcan konsol fiyatı etçek :) Oyüzden takmak lazım.

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

MediaMarkt, Bestbuy gibi yerler garantili sattığı için pahalı olur. spot piyasasında hazır çipli ps2 leri 250 tl ye bulursun. extra bir masraf yapmanada gerek kalmaz. takar fişe oynarsın. garantisi olmaz o ayrı. zaten MediaMarkt yada Bestbuy dan bile alsan çip taktırınca garantisi uçar. diğer soruların için aşağıyı incele.

quote:

Playstation 2 [ANA KONU]

90004 serisi mavi kutulu ps2. bunu alın. en yeni model bu model. ısınma sorunu yok.

Playstation 2 [ANA KONU]

70004 serisi sarı kutulu ps2. bundan alma. bu modeller ısınıyor, üretimden kalktı ama bazı yerler satışa devam ediyor.

Playstation 2 [ANA KONU]

kalın kasa ps2. üretimi yıllar önce durdu. parçası hem zor buluyor hem de çok pahalı. uzak dur.

Playstation 2 [ANA KONU]

8-16-32-64 mb sony memory card. oyunları kaydetmek için olmazsa olmaz bir parçadır. piyasa fiyatı 15-20 tl civarıdır. kutudan çıkmaz. ayrıca satın alıcaksınız.

sıfır ps2 lerin fiyatı 250-280 tl arası değişir. en fazla 300 tl de olabilir. 300 ün yukarısı pahalıdır.

istanbuldaysanız khalkedeon veya atik elektronikten satın alabilirsiniz. forumda baya övgüyle bahsedilen yerlerdir buralar. bu yerler ps2 leri zaten çipli satarlar ama siz alırken sorup emin olun genede. istanbulda ps2 satan başka güvenilir satıcılarda vardır elbette ama benim bildiklerim bunlar. istanbulda yaşayan diğer arkadaşlar alternatif yerler konusunda size yardımcı olacaktır.

Playstation 2 [ANA KONU]

iyi oyunlar

TAVSİYE EDECEĞİM OYUNLAR :

01. Black
    02. Burnout Dominator
    03. Burnout 3: Takedown
    04. Burnout Revenge
    05. Call of Duty Serisi (4 Bölüm)
    06. Crash Serisi (6 Bölüm)
    07. Def Jam: Fight for NY
    08. Devil May Cry
    09. Devil May Cry 3: Dante's Awakening
    10. Fatal Frame 1-2-3
    11. Fight Night Round 3
    12. God of War 1-2
    13. Gran Turismo 3-A Spec
    14. Gran Turismo 4
    15. James Bond 007 Everything or Nothing
    16. Midnight Club Dub Edition Remix
    17. Yakuza 1-2
    18. Medal of Honor: Frontline ve Rising Sun
    19. Medal of Honor: European Assault ve Vanguard
    20. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    21. Burnout 1-2
    22. Onimusha: Dawn of Dreams
    23. Onimusha: Warlords
    24. Onimusha 2: Samurai's Destiny
    25. Resident Evil Code: Veronica X
    26. Resident Evil Outbreak ve Dead Aim
    27. Shadow of the Colossus
    28. Soul Calibur III - IV
    29. ICO
    30. Tekken 5
    31. TimeSplitters 1-2-3
    32. Urban Chaos: Riot Response
    33. Wipeout Fusion
    34. Manhunt 2
    35. Formula One 2006
    36. Mercanerias
    37. Okami
    38. Mercury Meltdown Remix
    39. Lotr Two Towers
    40. Lotr Return of The King
    41. Genji
    42. Bujingai
    43. Blood Will Tell
    44. Way Of The Samurai 1-2
    45. Castlevania 1-2
    46. WRC Rally Evolved, WRC-4
    47. Cold Winter
    48. Dark Watch
    49. Ratchet&Clack Serisi (5 Bölüm)
    50. Jak&Dexter Serisi (5 Bölüm)
    51. Sly Serisi (3 Bölüm)
    52. Silent Hill: Shattered Memories ve Origins

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 23 Ocak 2010; 18:50:02 >

• marketten almaya gerek yok ki zaten çip takacaksı garanti iptal olavak
    -----------------

• bilindik biyerden almak istedim.Garantisi bozulcak ama aldığım ürün sağlam bilindik birşey olucak.Zaten alırsam 1-2 hafta deneme yapıcam herhangi bir sorun varmı yokmu diye ondan sonra çip taktırcam.Direk alıp taktırırsam bi sorun varsa alette bu sefer garantiyede girmez :)

Zaten yanında verdiği oyunu ve mikrafonu çıkardığımız zaman (mağazada fiyatına baktım) nettede baktım 100 lira civarı

185 lira ediyor.

Çip hangi marka önerirsiniz. Bildiğim kadarı ile matrix marka çip iyimiş fiyatıda 70 lira imiş galiba .

Sizin çip konusunda öneriniz nedir hangi marka ve fiyat aralığında bulayım ?

izmir çankayaya inicem pazartesi ordada fiyatlara bir bakıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolkar -- 23 Ocak 2010; 19:34:27 >
    Adolf Hitler: Şeref ve namustan yoksun milletler ergeç hürriyet ve bağımsızlıklarını kaybederler.
    -----------------

• Arkadaşlar gg'den 64mb memory card aldık gow'a girdim save yapayım dedim fakat oyun save yaparken error verip save yapmıyor.Ancak diğer denediğim oyunlarda sorun olmadan save yapıyor sizce neden kaynaklanır bu?
    GoW (ntsc)
    PS2 (ilk çıkan fat 30004 model kasalardan)
  • bende de aynı kasa var sorun ps'de değil bazı memory kartlar çakmanın çakması oluyor zaten sadece 8mb 'ın orijinali var 64 mb sahte ve bazılarını o kadar dandik yapıyorlar ki oyun akıyor sahte olduğunu yani yapacak bir şey yok düzgün bir yerden kart alın sahte de olsa kaydeder
    -----------------

• quote:

Orijinalden alıntı: AAAragorn

Arkadaşlar gg'den 64mb memory card aldık gow'a girdim save yapayım dedim fakat oyun save yaparken error verip save yapmıyor.Ancak diğer denediğim oyunlarda sorun olmadan save yapıyor sizce neden kaynaklanır bu?
    GoW (ntsc)
    PS2 (ilk çıkan fat 30004 model kasalardan)

ilk save dosyasını oluşurmak için 2-4 dakika bekle hatası gidene kadar yani sonra kaydedecektir daha sonra her save yapınca hata verecek ama genede kaydedecek süre bu sefer saveleme zamanı çok kısa sürecek 10 sn falan . Bende sorun var zannediyordum ama youtube takıldım bölümleri seyrderken orada oynayan elemanında hata veriyordu demek bu genel bir durum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.