Şimdi Ara

playnow menusunde kısayollar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar bugun başıma bir olay geldi belkide işinize yarar.
    \tpa\preset\system\custmenu altındaki dosyaları sildim. daha sonrada \tpa\preset\custom içindeki .itm uzantılı dosyaları sildim bide ne görüyüm.playnow yerinde wapcell yazıyor vede içinde kısayollar var.sizdede oluyormu.
    telefonum w750i(k750)

• Walla Ne diyelim Çok akıllısın nasıl salladın ya :))
  • hocam birincisi yazılarını büyük fontta yazmana gerek yok herkes okuyabiliyor zaten...ikincisi tartışma ortamı yaratacak yorumlar yapmana da gerek yok...ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: AjanWhite

Walla Ne diyelim Çok akıllısın nasıl salladın ya :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: estezi84

merhabalar bugun başıma bir olay geldi belkide işinize yarar.
    \tpa\preset\system\custmenu altındaki dosyaları sildim. daha sonrada \tpa\preset\custom içindeki .itm uzantılı dosyaları sildim bide ne görüyüm.playnow yerinde wapcell yazıyor vede içinde kısayollar var.sizdede oluyormu.
    telefonum w750i(k750)

Evet böyle bişi mevcut hatta o wapcell menüsünüde istediğinle değiştirebilirsin.Mesela ben java uygulama koydum.bunun için menü.ml dosyasını editleyeceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Worldplayer

quote:

Orjinalden alıntı: estezi84

merhabalar bugun başıma bir olay geldi belkide işinize yarar.
    telefonum w750i(k750)

Evet böyle bişi mevcut hatta o wapcell menüsünüde istediğinle değiştirebilirsin.Mesela ben java uygulama koydum.bunun için menü.ml dosyasını editleyeceksin.

umarım ajanwhite arkadaşım duymuştur.
    ben başımdan geçen bir şeyi paylaşmak istemiştim.hata ettim özür dilerim ajan white.

• ya sizde herşey ibüyütüyonuz bir ben dalgamı geçtim iki yazımı istediğim boyutta yazamazsam bu özelliği niye koymuşlar üç size kocaman bir
  • quote:

ya sizde herşey ibüyütüyonuz bir ben dalgamı geçtim iki yazımı istediğim boyutta yazamazsam bu özelliği niye koymuşlar üç size kocaman bir

ya büyük yazınca eline ne geçiyo boşuna topicte fazla yer kaplıyo... ne gereği var... böyle büyük yazman rahatsız edici... lütfen artık küçük yaz olurmu?...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    idm ayarını kaydetme
    10 yıl önce açıldı
    Wİn8 Klavya Kısayol Tuşları
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ya sizde herşey ibüyütüyonuz bir ben dalgamı geçtim iki yazımı istediğim boyutta yazamazsam bu özelliği niye koymuşlar üç size kocaman bir

ya harbiden küçük yaz herkesin gözü rahatlıkla okuyor.bunlar reklam kokan hareketler
  • Buradaki gözü sağlıklı olan insanlar bunu da bunu da okuyabilecek düzeydedir,büyük yazınca sanki mesajın anlamı da mı büyüyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Buradaki gözü sağlıklı olan insanlar bunu da bunu da okuyabilecek düzeydedir,büyük yazınca sanki mesajın anlamı da mı büyüyor?

ewt çok doğru söyledin aynen katılıyorum... burdan ajanwhite ye
  • bendende ajanwhite a
  • höööt kavga etmeyin bakiiimherkez küçük harflernen konuşacak.büyük harflerle konuşmak cıss.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.