Şimdi Ara

KO KISAYOL TUŞLARI:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Karakter yönetimi

•W,A,S,D & Ok tuşları: Karakteri yönlendirir.

•C: Karakter ayaktaysa oturur, oturuyorsa ayağa kalkar.

•E: Karakter duruyorsa ileri doğru yürümeye başlar ve oyuncu müdahale etmediği ya da önüne bir engel çıkmadığı sürece yürümeye devam eder; yürüyorsa durur.

•R: Karakter seçili düşmana saldırır.

•T: Karakterin haraket hızını, yürüme hızı veya koşma hızı olarak değiştirir.

Yetenekler

•F1-F8: Yetenek çubuğu sayfaları arası hızlı geçiş sağlar.

•1-8: Oyuncunun yetenek çubuğunda sıralanmış yeteneklerini kullanmasını sağlar.

Yetenek çubuğunda sağ tuş ile işaretlenen bir yetenek, daha sonra farenin sağ tuşuna arka arkaya iki kere tıklanarak da kullanılabilir. Sağlık iksirlerini, mana iksirlerini ya da Minor Heal gibi yetenekleri farenin sağ tuşuna atamak, oyuncular arasında yaygın olarak kullanılan bir özelliktir.

Kamera

•F9: Kamera açısını değiştirir.

•Home & End: Kamerayı yukarı ve aşağı hareket ettirir.
    •Fare tekerleği (İleri/geri): Kamerayı karaktere yakınlaştırır veya karakterden uzaklaştırır.

•Fare tekerleği (3. tuş olarak): Kamerayı karakterin etrafında 180 derece çevirerek oyuncunun arkasını görmesini sağlar.

Pencereler

•H: Komut listesini açar veya kapatır.

•I: Envanter penceresini gösterir veya gizler.

•K: Yetenek penceresini gösterir veya gizler.

•M: Büyük haritayı açar veya kapatır.

•N: Küçük haritayı açar veya kapatır.

•U: Karakter özellikleri, klan sayfası ve arkadaş listesini içeren üç sekmeli pencereyi gösterir veya gizler.

Birleşimler

•Alt+F4: Oyunu kapatır.

•Alt+Tab: Programlar arası hızlı geçiş sağlar.

•Shift+C: Bütün ekran öğelerini gizler veya tekrar gösterir.

Diğer

•B: En yakın NPC'yi ya da parti üyesini seçer.

•O: Karakter ve klan isimlerini gizler veya gösterir.

•Z: En yakın düşmanı seçer.
    •Enter: Konuşma penceresini aktif veya pasif duruma getirir.

•Esc: Aktif pencereyi kapatır.
    •Tab: Bir sonraki parti üyesini seçer.

•- (Sayısal klavye): Ekran görüntüsü alır ve kaydeder.

(BİR SİTEDEN ALINTIDIR)

• Gereksiz konu olduğuna inanıyorum. Yinede bilmeyenler için teşekkürler.
  • Gercekten guzel. Yeni baslayanlar yada oyunu sadece ZR den ibaret sananlar icin guzel bilgiler. Eline saglik.
  • güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık
  • Bilenler için gereksiz bilmeyenler için gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

Bilenler için gereksiz bilmeyenler için gerekli

Bir zamanlar duymuştum ctrl tuşuna kağıt sıkıştırılıyormuş bunun amacı hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

quote:

Bir zamanlar duymuştum ctrl tuşuna kağıt sıkıştırılıyormuş bunun amacı hakkında bilgisi olan var mı?

CTRL Minor. Minor u sağtıka alıyorduk ctrl ye basılı tutunca minor akıyodu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klavyede home tuşu
    18 yıl önce açıldı
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

quote:

Orijinalden alıntı: Advanced

quote:

CTRL Minor. Minor u sağtıka alıyorduk ctrl ye basılı tutunca minor akıyodu :D

Cool down gelince o iş bitti. Bir de üstüne hf hiç esamesi okunmuyor demekki.

• şu tekme atma yerde böcek gibi ezme hareketi varya :D :D o nasıl yapılıyodu ya :D

ayrıca bilmeyenler için yararlı bi konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

şu tekme atma yerde böcek gibi ezme hareketi varya :D :D o nasıl yapılıyodu ya :D

ayrıca bilmeyenler için yararlı bi konu

Space tuşu ile yapılıyor .
    ölenin üstüne birşey dikiliyor oda yanlış bilmiyorsam mause sol tuş + space.

Aklıma gelen bir kaç tanesinide ben yazayım .

f11 ; seçili kişinin ismini chat kısmına yazar

Pmden yazılan bir yazının üstüne farenin sağ tuşu tıkladığınızda aynı yazıyı pmye taşır.

merchant kurduğunuzda Otomatik yazılan merchant yazısını değiştirmek istediğinizde chat kısmına /merchant yazıp açılan pencerede yeni merchant yazısını yazarsınız .

Pazarda alldan sattığınız itemi daha hızlı bir şekilde yazabilmek için M (menü) seçeneğine tıklayıp Setup macro kısmındaki yerlere satacağımız itemi yazıp onayladıktan sonra " tuşuyla açıp hangi kutuya kaydettiyseniz onun rakamına basarak hızlıca yazabilirsiniz Ör : "1"2"3"4"1"2"3 Not : [chatten art artda maximum 7 kere yazı yazabilirsiniz 8.yi yazdığınızda all chatiniz 5 dk blocklanır.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 18 Ocak 2011; 3:30:14 >

• İlginç konu olmuş daha önce hiç görmemiştim bu tür konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bolu Beyi

Gereksiz konu olduğuna inanıyorum. Yinede bilmeyenler için teşekkürler.

bilenlere gereksizdir de yeni başlayanlar için hatta ben bile yıllardır oynuyorum ama birtakım kısa yol tuşlarını unutabiliyorum mesela benim dikkatimi en çok shift-C çekti ekran tam ekran oluyor ama malesef dc yediğiniz zaman farkına varmıyorsunuz o sakat çünkü dc yazısı çıkmıyor hatta partyden atılırsanız onu da göremezsiniz zira O ya bastığınız zaman tepenizdeki yazılar kaybolursa tamamen sağır ve kör oluyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.