Şimdi Ara

PLaynetim WoW server !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: deniz93

ya herşeyi yaptım forumdaki bütün yazılan şeyleri entegre ettim wowuma patchi de 1.9.4 yaptım şimdi de gelmiş bana unable the validate game verison diyor.Yardım lütfen.Acaba bu aktive edilmemiş bir kullanıcı adıyla alakalı olabilir mi??

deniz sen yuklemen gerekenleri yanlış yuklemişsin videoyu izle bak nereye yukleyeceğin anlatılıyor

Link:http://www.playnetim.com/forum/showthread.php?t=5258

Coder 6 ay sora maximum sn kapanınca ve playnetim hala ayaktayken ben sana bu bin basma olayını hatırlatacam.
  • tamam saol furkachin bakıcam videoya.
  • beyler playnetime girdim süper bi server hiç lag yok undead priestim 4 lvlım yardım ederseniz sevinirim oyun içi nickim:paulio
  • Horde? :( Ben allyyim trade yapabiliyormuyuz bilmiyorum ama parayı çok rahat kasman için bir yol söyleyeceğim.Önce enchanting örenecen jornimen sorada vendordan greater macig vand yapmayı orenecen malzemeler vendorda satılıyo supliesda onu yapıp satacan çok rahat kasılıyor öyle.Ha önce birinden bir gold alacan borç :D bunuda bulman zor olmayacak çünkü o serverdaki arkadaşlık ortam çok manyak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkachin

quote:

Orjinalden alıntı: deniz93

ya herşeyi yaptım forumdaki bütün yazılan şeyleri entegre ettim wowuma patchi de 1.9.4 yaptım şimdi de gelmiş bana unable the validate game verison diyor.Yardım lütfen.Acaba bu aktive edilmemiş bir kullanıcı adıyla alakalı olabilir mi??

deniz sen yuklemen gerekenleri yanlış yuklemişsin videoyu izle bak nereye yukleyeceğin anlatılıyor

Link:http://www.playnetim.com/forum/showthread.php?t=5258

Coder 6 ay sora maximum sn kapanınca ve playnetim hala ayaktayken ben sana bu bin basma olayını hatırlatacam.
    Ben sana serverın ne kadar ayakta kalacağını serverın ayakta kalma konusunda bin bastığını söylemedim yanlış yorumlama tamam playnetim çok köklü uzun süre oynadım somb kapanırsa yine orda oynıycam.Somb 6 ay deil 1 ay bile dayanamaz belki ama oyuniçi olarak bin basar inanmayan girsin lag 100'den üste çıktığını hiç görmedim

• Herşey oyun içiyle bitse herkes orjinalde oynardı
  • bende forum da razmatazz oyunda arathor olarak oynadım bı zamanlar ve gayet memnundum sımdı orjınalde olsamda ordakı ortam bazen ozlenıyo ılgılı bır GM ı var adı LARA herturlu soruna ılgı ıleyaklasıyo bı kac gm daha var tabıkı farklı sorunlara farklı gm ler bakıyo ben oynadıgım sıralarda latency de sorun coktu 8000 goruyodum ama oda cozuldu ıse oynanabılecek en ıyı free server konumuna gelmıstır TAVSIYE EDERIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymphea7 -- 22 Temmuz 2006; 12:13:19 >
  • 1.9.4 de sanırım AH da yok sanırım bılgılerınıze en buyuk kaynak AH olmadan para kasmakta zorlanırsınız oyuncu cok oladıgından da yaptıklarınızı satma sansınız zaten yok tek yolu farm yada yap-sat (npc lere) ıle para kasarsınız ama dostluklar harıka benım hala gorustugum kısıler var
  • yaww benim kota dolmuş(aylık sınır 3 gb ben şimdiden 3.5 gb yapmışım kotayı)Bu yüzden patchleri indiremiyecem artık ağustosa kaldıı playnetim.Neyseee
  • Abi türkler bi fun açsada çok olay lagsız ama Olcak bugsuz olcak paso savaş paso Honor Kasmakla uğraşılmıycak
  • quote:

Horde? :( Ben allyyim trade yapabiliyormuyuz bilmiyorum ama parayı çok rahat kasman için bir yol söyleyeceğim.Önce enchanting örenecen jornimen sorada vendordan greater macig vand yapmayı orenecen malzemeler vendorda satılıyo supliesda onu yapıp satacan çok rahat kasılıyor öyle.Ha önce birinden bir gold alacan borç :D bunuda bulman zor olmayacak çünkü o serverdaki arkadaşlık ortam çok manyak.

saol kardeş hehe baya yardımcı oldun oyun ici nickin nedir ally de actım

• Ben oyunda tomambas forumda yasin123 imzamı okursan anlarsın bişiler :D Yardım edebildiysem ne mutlu kendine bi beygir al o yontem kıyak zaten hiç sorun olmayacak emin ol gmye gelince ares ve lara gördüğüm en az artist gmler :D oynadıgım serverlarda hep artist gmler oldu amma burda deil herkesi bekleriz tabii arkadaşlıka kardeşlike değer verecek iteme actıona honora deil.
  • ya ben dün servere çok rahat giriyodum bi ara disconnect verdi sonra neyse dedim girmeyi deniyorum dünden beri ama hep disconnect hep disconnect bıktım artık yaa bi yardım edin
  • dc sorunu mu var serverde?

bugün başlıyodum bende oyunu yüklüyom su an
  • serverde yok bende var
  • quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

dc sorunu mu var serverde?

bugün başlıyodum bende oyunu yüklüyom su an

Playnetim server da kesinlikle DC sorunu yok en azından ben üç gündür görmedim latency ise mükemmel..
  • Deniz arada bir ban yediğin için dc olursun oyuna girip connected yazıp aniden dc oluyorsan ban yemişssindir.O lacddan oluyor ama adminler pm at forumdan 1 saate kalmaz acıolar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hydrogenfla

Abi türkler bi fun açsada çok olay lagsız ama Olcak bugsuz olcak paso savaş paso Honor Kasmakla uğraşılmıycak

Yahu fun server ne zevk verir kascaksınki zevki olsun.
  • quote:

Deniz arada bir ban yediğin için dc olursun oyuna girip connected yazıp aniden dc oluyorsan ban yemişssindir.O lacddan oluyor ama adminler pm at forumdan 1 saate kalmaz acıolar.

saol kardes senbana cok yardımcı oldun tskkurler adminlerle irtibata geccem...
  • Yahu hakikaten harika bir server'miş herkese tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.