Şimdi Ara

PLaynetim WoW server !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fingon

walla aktivasyon mail gelirsee werdiiin linklere giricem ve indircem ancak daa linklere giremiom

Alıntıları Göster
    Hm sizin forum üyeliğiniz yok o zaman Forum üyeliği için çok bekletmiyorlar abi ben şahsen 1 gün bile sürmeden açılmıştı forum üyeliğim.

• quote:

walla aktivasyon mail gelirsee werdiiin linklere giricem ve indircem ancak daa linklere giremiom

Alıntıları Göster
    aynen bende kaç gündür aktivasyon mailini bekliyorum gelsede kurtulsak artık

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz93

Alıntıları Göster
    zaymuhaha benden 12 saniye sora atmış mesajı

• quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşım forum aktivasyonu 5 dakika içinde gelir sen mailindeki junk mail kısmını kontrol ettinmi.??
    quote:

Orjinalden alıntı: deniz93

• quote:

Orijinalden alıntı: ERROR_132

Arkadaşım forum aktivasyonu 5 dakika içinde gelir sen mailindeki junk mail kısmını kontrol ettinmi.??
    quote:

Alıntıları Göster
    kaç kere ettim arkadaşım yok ama

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bence sen bir daha farklı bir mail ile foruma üye ol her forumda üyelik maili 5 dakkada gelir sen belki mail adresini yanlış yazmışsındır..
  • quote:

quote:

Bence sen bir daha farklı bir mail ile foruma üye ol her forumda üyelik maili 5 dakkada gelir sen belki mail adresini yanlış yazmışsındır..

Alıntıları Göster
    o kadar e-mail adresini alcam vs.vs ama neyse bide onu deneyim olmazsa artık
  • quote:

o kadar e-mail adresini alcam vs.vs ama neyse bide onu deneyim olmazsa artık

Alıntıları Göster
    walla sitenin girisine uye oldum sabahleyin ancak hala aktivasyon mesajı beklioyurm bi foruma girsem de acc actırsam daa oda 2 gun surcek
  • quote:

walla sitenin girisine uye oldum sabahleyin ancak hala aktivasyon mesajı beklioyurm bi foruma girsem de acc actırsam daa oda 2 gun surcek

Alıntıları Göster
    harbiden bezdim ama en iyi türk private serveri bu başkaları kötü o yüzden bekleyeceğiz...
  • quote:

harbiden bezdim ama en iyi türk private serveri bu başkaları kötü o yüzden bekleyeceğiz...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar birde böyle deneyin isterseniz aktivasyon maili isteyin..

http://www.playnetim.com/forum/register.php?do=requestemail

Buda olmazsa admine mail atın manuel aktive ederler.

• quote:

Arkadaşlar birde böyle deneyin isterseniz aktivasyon maili isteyin..

http://www.playnetim.com/forum/register.php?do=requestemail

Buda olmazsa admine mail atın manuel aktive ederler.

Alıntıları Göster
    Yok pek sorun olmuyor genelde ama işte nadiren acc alamayanlar çıkıyo
    bakın arkadaşın yazdığı linki deneyin sizi görelim oyundaki nicklerinizi de buraya yazın yardım edelim girince

• quote:

Orijinalden alıntı: furkachin

bakın arkadaşın yazdığı linki deneyin sizi görelim oyundaki nicklerinizi de buraya yazın yardım edelim girince

Alıntıları Göster
    ya tabi ki oyuna girebilsem yardim falan sizin leveler kac?

bide oyunda falan calısmayan bisi gordunuz mu? mesela bi charin en önemli buyusu falan yani orginalden sora koycak biraz ama dewamli oynamayi dusunuorm bu serverda

• quote:

ya tabi ki oyuna girebilsem yardim falan sizin leveler kac?

bide oyunda falan calısmayan bisi gordunuz mu? mesela bi charin en önemli buyusu falan yani orginalden sora koycak biraz ama dewamli oynamayi dusunuorm bu serverda

Alıntıları Göster
    Orjinalden sora bence çok koyar judgement çalışmıyo bide paladin kasdıysan acaip koyar Ama diğer klasslarda arkadaşlar yardım etsin palada talentler ve spleller çalışıyor judgement dısında

• quote:

Alıntıları Göster
    ya walla Deniz93 le Fingonun dertlerinin aynısından bide bende war yaww.Adamlar Doğru Diyo AKTİVASYON MAİLİ yollamıyorlar yaww 3-4 gündür fıss yoq.Adminlere mesaj mı yağdıracaz Açmaları için ?Siz Söyleyin bari forumda Yeni Üyelikler neden açılmıyor Diye :D

• quote:

Orjinalden sora bence çok koyar judgement çalışmıyo bide paladin kasdıysan acaip koyar Ama diğer klasslarda arkadaşlar yardım etsin palada talentler ve spleller çalışıyor judgement dısında

Alıntıları Göster
    eywaaa judgement calısmıosaaaa nese artık mage accam ama tırsıyom elbet bi buyude bug wardır diee rogue acsam stealth calısıodur heralde seeenin lvl kac bide nesin? simdi bide moblarla ugraas:D

• quote:

eywaaa judgement calısmıosaaaa nese artık mage accam ama tırsıyom elbet bi buyude bug wardır diee rogue acsam stealth calısıodur heralde seeenin lvl kac bide nesin? simdi bide moblarla ugraas:D

Alıntıları Göster
    ehhe hosgeldin psyho aramızza

• quote:

ehhe hosgeldin psyho aramızza

Alıntıları Göster
    walla adminle bi konussanızz
  • quote:

walla adminle bi konussanızz

Alıntıları Göster
    Hoşbulduk fingon Bu Bizim Derdimiz Nooolcekkk kardeş yaa.Bi Başlayabilsek Hep beraber Güzel olucak Amaaa.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhSyC0_KiLL

Hoşbulduk fingon Bu Bizim Derdimiz Nooolcekkk kardeş yaa.Bi Başlayabilsek Hep beraber Güzel olucak Amaaa.........

Alıntıları Göster
    he valla ben bide aktivasyon e mailini göndertdirdim bu da olmazsa artık
  • quote:

he valla ben bide aktivasyon e mailini göndertdirdim bu da olmazsa artık

Alıntıları Göster
    bende gonderttim ama bisi olmadi yaw
    hade baaari burda oynayalim undead rogue actim bidde sinister strike iiile evisceratem war

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.