Şimdi Ara

PUBG [ANA KONU] (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.193
Cevap
126
Favori
644.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Vijdan ? uzman arkadaşlara oyunda çok faydası olurda benim işimi gördüğü söylenemez hocam çünkü kullanmasını bilmiyorum ses kasmasını bile bilmiyorum ben yıllardır bf oynarım bir gün olsun ses kasmadım hani deseniz oyun boyunca 20-25 kişiyi aldınız bir oyun boyunca 1 kişiyi zor alan adamım zaten en iyi oyunumda aldığım en fazla adam sayısı 5'i geçmiyor oda balına yani ya arkası dönük oluyor ya loot yaparken yakalayıp vuruyorum yoksa bire bir çatışmada aldığım çok azdır en azından ben açık açık söylüyorum millet gibi macro kullanıp hack açıpta birde üstüne ağlamıyorum alt tarafa sonic radar videosu ekliyorum nasıl çalıştığını göstersin sadece sesin geldiği noktayı 1sn.'lik gösteriyor kısaca kimsenini yerini noktasına kadar göstermiyor not: oynayan ben değilim

hocam bana göre makro da hile, sonic radar da hile.

eğer ki makroyla yapabileceğin şey oyun içinde yapılabiliyorsa atıyorum spray oyun içinde kendin bileğinle de yapabilirsin demi? sen gidipte bunu makroyla yaparsan bu acizliktir ve bana göre hiledir ama oyun bunları tespit edemez orası ayrı.

tıpkı makro gibi bana göre oyun dışı avantaj sağlayan sonic radar da hileye giriyor, sonuç olarak oyun içinde bunlar olmadan da ses kasabilirsin.

Makro zaten hilenin dibi. 1v1 de alamayacağın, dağa taşa sıkıp öleceğin yerde kurşun yemeden kill alıyorsun. Makronun hile olduğunu tartışmak bile komedi ama şu sonic radar saçmalığı hiç bir halta yaramaz standart bir kulaklık ile stereo olarak çok rahat ses kasılabiliyor zaten tamamen gereksiz bir uygulama.

PUBG de sakin kalan ve pozisyon almayı bilen adam rahat rahat win alıyor. Ha bir de şu yatanlara acayip gülüyorum ya oyun bomboş tarlada biter evet yatarsın da dağın başında yada tepe bir yerde bitiyor adam ağaç altına yatmış evin içine yatmış

Pozisyonuna göre çok nadir yatarsın onun dışında yere yatıyorsan %90 ölmeyi bekliyorsun demektir. Bakıyorum millet öldürdüğü adamı lootlarken bile sabit duruyor, canını dolduruyor yada boost basıyor sabit sap gibi dikiliyor sonra nereden vurdu ya

• çok boş makro muhabbeti var

makro demek tuş yerine tuş atamak, bi tuş yerine bi tuş bastırmak, aimin kontrlunu sağlayıp spreyi düzgün atmak makro olmuyor, direk aimbot deniyor ona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    anlatamazsın ki hocam.

mesela camdan falan atlamak için 2 tuş yerine tek tuşa basıyosun yine aynı sürede aynı şekilde ve aynı uzaklığa atlıyor. ama adamlar sanıyor ki makro olunca her sıktığın hs gidiyo silahın hiç sekmiyor vs vs.
  • yav şu silah seslerine ne zaman ayar çekerler. Adım seslerini duyayım diye sesi açıyorum herif pusmuş köşeye dibimden bi çıkıyo tatata kulağım felç oluyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle zaten ilk mermiyi duyunca yerimden zıplıyorum. Sonra toparlayıp sıkasıya kadar ölmüş oluyorum

• Vatov kullanıcısına yanıt
    bu gece iki kez aynısı oldu kalpten gidicem oyun yüzünden. tavana sıçrıyorum. Herif sanki ilk defa öldürüyomuş gibi yardırıyo dibimden taramalı

• Youtube'da dolu video var

• Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Macro ile no recoil yapabilirsin ve silah sekmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 30 Kasım 2017; 23:6:49 >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    sen bunu makro mu sanıyosun ?
    Ya ne çok bilmiş arkadaşım ? hayatın'da kaç defa no recoil yazdın ? al bu da kuş zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 1 Aralık 2017; 0:44:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Santiago Munez

anlatamazsın ki hocam.

mesela camdan falan atlamak için 2 tuş yerine tek tuşa basıyosun yine aynı sürede aynı şekilde ve aynı uzaklığa atlıyor. ama adamlar sanıyor ki makro olunca her sıktığın hs gidiyo silahın hiç sekmiyor vs vs.

aimbot ayrı norecoil macrolar ikisi de ban sebebi. Macronun her türlüsü ban sebebi aslında ama basit şeyler için banlamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graviton G -- 1 Aralık 2017; 1:21:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

çok boş makro muhabbeti var

makro demek tuş yerine tuş atamak, bi tuş yerine bi tuş bastırmak, aimin kontrlunu sağlayıp spreyi düzgün atmak makro olmuyor, direk aimbot deniyor ona

yanlis biliyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Youtube'da dolu video var

https://youtu.be/kHyINGU8B-A

?

mesele makro yapmak değil mesele pubg için no recoil makrosu yapmak

Benim sana alıntı yaptığımla bu videodakiler birbirnden çok ayrı.

Düşük fps aldığında yardım eden bendim sana o zaman teşekkürler diyodun şimdi çok bilmiş oldum .

Neyse en iyi sen biliyosun demekki.

Fps hakkında biliyormuşsun macro hakkında bilmiyormuşsun demek ki eve geçince yazayım sana istediğin macroyu kullan zor birşey değil millet macroyu silahı seriye alıp kullanılıyor sanıyor silahı tek atışa alıp macro çalıştırırsan silah seri ateş edip mermiler sürekli aynı yere gidiyor patren arkadaşta çok yardımcı oldu sağolsun ama senin gibi ben yardım ettim demiyor o zaman yardım etmişsin bende teşekkür etmişim forumda bende bir çok insana farklı konularda yardımcı oldum ama hic bir zaman başlarına kalkmadım bu olayı diyorsan benim yardımım boş olmaz hesap numaranı gönderirsen yardım ücretinizi göndere bilirim beni bilenler bilir para sorun değil özelden hesap numaranızı bekliyorum saygılar sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 1 Aralık 2017; 5:35:25 >
  • Macro ayarlamasını bilmezsen mesele makro yapmak değil mesele pubg için no recoil makrosu yapmak der durursun aradaki gecikmeleri süs niyetine koymuyoruz gecikme süresi senin sekmeni engellemek için kullanılır ve macro tek atış'a alınıp kullanılır seriye değil zaten tek atış modunda seri atacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 1 Aralık 2017; 2:28:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

test serverı yükleyip gtx 770 / 8 gb ram / i5 4670 ile test etme şansı buldum ve bir çok maç atmama rağmen fps artışı göremedim.

bunun dışında sesler çok değişmiş test serverda, şahsen araba buggy sesi hariç diğerlerini beğenmedim. özellikle kırmızı alan bombardımanı sanki susturuculu silahla birisi sıkıyor gibi olmuş.

anlamadığım nokta climb in neyini test ediyorlar getirselerya artık ana oyuna.

Kırmızı alan bombardımanı yama versiyonu 2'de şu linkteki gibiydi.
    PatIsDoingStuffyoutube
    PUBG 1.0 test patch #2 (NEW RED ZONE)
    https://www.youtube.com/watch?v=ryGatWGplMk

Sonradan sesini mi kıstılar?

• arkadaşlar oyunda ses kasmada sadece ben mi sorun yaşıyorum. nereden geldiği tam kestirilmiyor veya açık alanda yankı mı yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

çok boş makro muhabbeti var

yanlis biliyosun

neyin yanlis oldugunu soylerseniz sevinirim.

2ci video rambojonhy hile öyle macro olmaz
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.