Şimdi Ara

Player tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 150 liraya kadar bütçem var aldıkdan sonra yazılımdı falan filan uğraşmak istemiyorum hometech sorunlumuş altyazı benim için çok önemli genelde yabancı diziler izliyorum hdmi şart tv lcd usb bellek girişide şart kaliteli bi ürün arıyorum?

• philips 3360
  • başka?
  • valla dostum bende 3360 aldım gercekten muhtesem bır alet tavsıye ederım hatta forumda ana baslıgı var
  • lçg 392h var bende süper.mkv filmler ve blueray dışında herşeyi oynatıyor.hdmı çıkışı var.optık ses çıkışı var..bende lcd ye bağladım.ses sıstemınede bağladım optıkten..bunun 492 dıye bır ust modelı çıktı.istersen bu ıkı modelıbı araştır..139 a almıştım.nısan gıbı.darty:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave34 -- 28 Ekim 2009; 13:46:16 >
  • bugun mediamarkt 3360a baktım tasarım güzelmiş altyazıda sorun çıkarmı ya mkv oynatmaması benim için sorun deilde ben tam cnbc-e dizileri hastasıyım altyazıyı videoyla aynı isim yapıp içine atınca kendisi direk görüomu altyazı boyutu ayarlanıomu sonra?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brave34

lçg 392h var bende süper.mkv filmler ve blueray dışında herşeyi oynatıyor.hdmı çıkışı var.optık ses çıkışı var..bende lcd ye bağladım.ses sıstemınede bağladım optıkten..bunun 492 dıye bır ust modelı çıktı.istersen bu ıkı modelıbı araştır..139 a almıştım.nısan gıbı.darty:)

mkv biraz sallama olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv box önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

Arkadaşlar 150 liraya kadar bütçem var aldıkdan sonra yazılımdı falan filan uğraşmak istemiyorum hometech sorunlumuş altyazı benim için çok önemli genelde yabancı diziler izliyorum hdmi şart tv lcd usb bellek girişide şart kaliteli bi ürün arıyorum?

bence biraz daha bekle ve bütçeni arttır almışken medya oytatıcı al zaten hdrip filmlerin keyfine varınca bir daha divx yada dvd izlemezsin
  • bütçemi artırırsam ne alayım ? şu an 3360 dan lg492ye kaymış durumdayım altyazıda sorun oluomuş türkçe karakterlerde 3360da almışken iyi bişey alayım bari sonra sorun yaşamıım
  • quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

bütçemi artırırsam ne alayım ? şu an 3360 dan lg492ye kaymış durumdayım altyazıda sorun oluomuş türkçe karakterlerde 3360da almışken iyi bişey alayım bari sonra sorun yaşamıım

aslında tam şu an tam bu işin içine düşmüşsün, ne alayım diye sormana gerek yok tavsiyeler bu bölümde oldukça fazla ancak bütçeni bir o kadar daha arttırmalısın ama tekrar söyleyeyim sakın dvd yada divx player alma
  • neden?media playerların ne artısı var?
  • uppppp
  • upppp
  • Bütçeyi biraz daha arttırsan, şu anda Western Digital WD HD TV Media Player Ankara'da ElectroWorld'lerde 190 TL'ye satılıyor. Böyle bir cihaz düşünürsen uzun vadede işine yarar. 30-40 TL farkla daha fazla dosya türünü tabıyan bir cihaz almak daha mantıklı.
  • onunda altyazı problemi var mış altyazı problemi olmayan bi cihaz yok mu ya?
  • Nasıl bir problem acaba ? Çünkü ben şu ana kadar altyazılarda bir soruna rastlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.