Şimdi Ara

Playde benim olmayan bir Cihaz görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce baktığımda T mobile N7000 bir cihazın, benim hesabıma tanımlı olduğunu gördüm. Cihazı kaldıramıyorum, sadece ayarlar kısmında görünüyor. Android Cihaz yöneticisinde de sadece diğer iki cihazım görünüyor, bu görünmüyor. Biraz baktım ama kaldıramazsınız diyor her yer, bu durumun hakkında bilgisi olan yada nasıl sileceğimi bilen biri var mı?

Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Az önce baktığımda T mobile N7000 bir cihazın, benim hesabıma tanımlı olduğunu gördüm. Cihazı kaldıramıyorum, sadece ayarlar kısmında görünüyor. Android Cihaz yöneticisinde de sadece diğer iki cihazım görünüyor, bu görünmüyor. Biraz baktım ama kaldıramazsınız diyor her yer, bu durumun hakkında bilgisi olan yada nasıl sileceğimi bilen biri var mı?

imeıl numarasından bi bak bence belki n700 dur
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

• quote:

O ya da benzer bir cihazım yok. Mevcut cihazlarım listede gözüküyor, bu yeni eklenmiş ve diğerleri Turkcell gözükürken, bu T-Mobile gözüküyor. Yani Türkiyeden de değil..

Hocam Gmail hesabinin sifresini degistir bir an once

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: el_nino_09

quote:

O ya da benzer bir cihazım yok. Mevcut cihazlarım listede gözüküyor, bu yeni eklenmiş ve diğerleri Turkcell gözükürken, bu T-Mobile gözüküyor. Yani Türkiyeden de değil..

Hocam Gmail hesabinin sifresini degistir bir an once

İlk iş olarak şifreyi değiştirdim zaten, çok garip bir durum yahu...

• kullandığınız romlardan oluştuğunu düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mertgonul

kullandığınız romlardan oluştuğunu düşünüyorum

Sanırım haklısınız, custom rom var telefonların birinde...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.