Şimdi Ara

PlayClub yeni kampanya ; %25 world puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
15.825
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 üye işyerinde alacağınız ürünün değerinin %25'ini puan olarak karta yüklüyorlarmış.İşe yarar mağaza olarak Elektroworld var.

http://www.playclub.com.tr/uyeisyeri/

• Evet süper kampanya bekliyordum world den böyle kampanya
  • WD HD player 186 YTL'ye geliyor.
  • tamam güzel ama keşke eskisi gibi
    bimeks hepsiburada falanda olsaydı
    electroworld kaç ilde varki
  • cep telefonu alınabilir,varmı kampanyalı bir urun EW de?
  • peki kampanyalı ürünlerde de geçerli oluyor mu?

ve puanlar nerede kullanılıyor.. bilgi verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak00 -- 5 Mart 2009; 18:46:53 >
  • EW'de %25 süper oldu gerçekten! Ayrıntılı bilgi için:http://www.playclub.com.tr/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izmirde yokya :( diğer mağzalarda yaramaz işime.. Neyse bu seferlik benim işime yaramayacak galiba
  • özlediğimiz, beklediğimiz, istediğimiz kampanya :):)
  • Her world karta oluyor mu bu kampanya, play clup ayrı bir şey mi ve nasıl üye olunuyor?
  • logitech x540 135 liraya düşmüş elektroworld'de 100 de 25 de puan desek alet geliyo 100 liraya bence çok iyi ben yarın gidip alim dolar yükseldiğinden beri bu fiyatlara bu sistem imkansız olmuştu yine karşıma bi fırsat çıktı bu sefer kaçırmam
  • %25 süper bir değer. World kart almayı düşünmeye başladım...

---- Düzeltme ----

Maximum 100 tl puan kazanılabiliyomuş. Kart sahiplerinni işine yarayacak bir kampanya, kart aldıracak bir kampanya değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasc -- 5 Mart 2009; 20:12:38 >
  • arkadaşlar bu arada marka bazında (örn. electro world de) max. 100 tl puan kazanılabiliyor, yani 400 liralıkda alışveriş yapsanız 1000 liralıkda yapsanız 100 lira kazanıyosunuz...
  • EW den 499 tl bir ürün alsam kaç tl kazanırım acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerer

EW den 499 tl bir ürün alsam kaç tl kazanırım acaba?

hocam bir üst mesajda yazdımya 100 TL diye
  • valla wordun %25 kampanyası sayesinde 1.5 tb maxtor usb hdd yi 222 ye aldım. güzel kampanya. yakında diğer firmalar ile anlaşma sağlanır
  • worldcard yetmiyo mu buna yoksa ayrı kart mı lazım.sanırım bu kartın yıllık ücreti ayrıca var diye almamıştı babam.
  • kazanılan puanlar 22 nisanda yüklencekmiş
  • bana kart vermeyen denk denyo banka bu. elli sefer denedim bu kampanyası ilk başladığında kriterlerim yeterli değilmiş.
    kampanya bittikten sonrada arayıp kart kakalamaya çalıştılar. hey allam ya.
  • World card olması yetmiyor, play club'a üye olmanız gerekiyor, playclub için de yıllık ücret alıyorlar 40 ya da 50 lira civarında.

quote:

Orjinalden alıntı: ALPEREN A.

worldcard yetmiyo mu buna yoksa ayrı kart mı lazım.sanırım bu kartın yıllık ücreti ayrıca var diye almamıştı babam.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.