Şimdi Ara

Playa tıklıyorum Şifre bölümü gelmio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba artık yeter kaç gündür bulmadım gitti sorunu daha önce bu sorun yoktu.playa tıkladıkdan sona id şifre yazılan bölüm gelmiyor ama görev yöneticisnde açık gözüküyor.oyunu silip yeni baştan kurduğumda sorun ortadan kalkıyor fakat kapatıp actıgımda tekrar sorun oluyor silip yeniden kurmakda çok zor lütfen artık yardım edin ....

• Format
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

Format

5 6 kere attım ama win 7 cdsi ile orjinal direk takıp aatıyorum ama sorun aynı
  • sorunu bilen yokmuu
  • Kasayı yan yatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lisa

Merhaba artık yeter kaç gündür bulmadım gitti sorunu daha önce bu sorun yoktu.playa tıkladıkdan sona id şifre yazılan bölüm gelmiyor ama görev yöneticisnde açık gözüküyor.oyunu silip yeni baştan kurduğumda sorun ortadan kalkıyor fakat kapatıp actıgımda tekrar sorun oluyor silip yeniden kurmakda çok zor lütfen artık yardım edin ....

Banada oldu silip yükledim düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Kasayı yan yatır.

Malesef Bu Bölüme Böyle Bir Konuya Bende Böyle Bir Mesaj Attim Ve Ceza Aldim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sro şifre değişmiyor
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Playa tıklama.
  • support'a ticket atın bence. bendede ona ebnzer bi sorun vardı, şifre girme penceresi açılıyordu ama simsiyahtı. hiç bi forumda doğru düzgün bişey bulamamıştım. supportla hemen çözmüştük
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

support'a ticket atın bence. bendede ona ebnzer bi sorun vardı, şifre girme penceresi açılıyordu ama simsiyahtı. hiç bi forumda doğru düzgün bişey bulamamıştım. supportla hemen çözmüştük

turkce support varmı .D
  • quote:

quote:

support'a ticket atın bence. bendede ona ebnzer bi sorun vardı, şifre girme penceresi açılıyordu ama simsiyahtı. hiç bi forumda doğru düzgün bişey bulamamıştım. supportla hemen çözmüştük

turkce support varmı .D

yok ama bence gerekte yok :D neyse repair yapmayı denediniz mi?(o play'e bastığınız yerde, yukarıdaki çarka tıkayın orada olamsın lazım(?) tam emin dğeilim)
  • quote:

quote:

quote:

turkce support varmı .D

yok ama bence gerekte yok :D neyse repair yapmayı denediniz mi?(o play'e bastığınız yerde, yukarıdaki çarka tıkayın orada olamsın lazım(?) tam emin dğeilim)

evet sen nasıl supporta tiket gönderdin :D bana bir tane tiket hazırlarmsın göderem

• quote:

Orijinalden alıntı: Sozar35

quote:

Kasayı yan yatır.

Cevabı 1-2 araştırmada bulunabilecek birşey yani bu trollenmeyecekte ne trollenecek ? 2 dakika zahmet edip arama yapsaydı karşısına çıkardı zaten.
  • quote:

quote:

quote:

Kasayı yan yatır.

Cevabı 1-2 araştırmada bulunabilecek birşey yani bu trollenmeyecekte ne trollenecek ? 2 dakika zahmet edip arama yapsaydı karşısına çıkardı zaten.

cok aradım bulamadım
  • quote:

quote:

quote:

Kasayı yan yatır.

Yani Trölediğini Kabul Ediyosun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kasayı yan yatır.

Yani Trölediğini Kabul Ediyosun

Ederim.Delikanlı adamımdır.

Not:Konuyu açan arkadaş 2 dakika arama yapma kadar bir kapasiten olmadığını gördüm ve cevabı söylüyorum.NET Framework son sürüm yükle.

• yuklü bebeğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.