Şimdi Ara

Play Store'de Kitap Yorumu Karşılaştırması [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Play Store'de Kitap Yorumu Karşılaştırması [SS'li]

Play Store'de Kitap Yorumu Karşılaştırması [SS'li]

Abi adamların kitap yorumları entelektüel entelektüel, kitap yerine git yorum oku, bizimkiler "ay çok güzel", "ay burnu kanadı", "hede hede"... Biraz çeki düzen verin kendinize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben utanıyorum.

• Ne meraklısın bizleri asagilamaya

• Kitap dediğinde kitap olsa. Ayrıca ülkemizde ekitap alışkanlığı yayılmamıştır bu yüzden esas hitab eden kesmi bulamazsın google play yorumlarında. Oyunlarda vs. Yabancı bebeler daha vahim emin ol. Gevurun çizgifilmi kanalı derken bizimkilerde gevur gibi yetişti işte onlarda wtf vs. der bizde yayında ve yapımda emeği geçenlerin ... der. Cartoon networkde oynatılanları gördüm birkaç kere arkası açık hayvanlar saçma sapan depresyona sokan köpek çizgifilmi erotik şakalar... Keza disney. Ben çocukken keloğlanın filmi rastgeldiğinde havalara uçardım cüceyi merdiven yapardı kaleye sızardı rüyalarıma girerdi yav. Yok arkadaş sokaka adımını atmamış ipad iphone disney sonra çocuk neden yayında ve yapımda emeği geçenlere sövüyor. Çocuk anasıyla babasıyla muhattap olmuyor yayında yapımda emeği geçenle oluyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Kitap dediğinde kitap olsa. Ayrıca ülkemizde ekitap alışkanlığı yayılmamıştır bu yüzden esas hitab eden kesmi bulamazsın google play yorumlarında. Oyunlarda vs. Yabancı bebeler daha vahim emin ol. Gevurun çizgifilmi kanalı derken bizimkilerde gevur gibi yetişti işte onlarda wtf vs. der bizde yayında ve yapımda emeği geçenlerin ... der. Cartoon networkde oynatılanları gördüm birkaç kere arkası açık hayvanlar saçma sapan depresyona sokan köpek çizgifilmi erotik şakalar... Keza disney. Ben çocukken keloğlanın filmi rastgeldiğinde havalara uçardım cüceyi merdiven yapardı kaleye sızardı rüyalarıma girerdi yav. Yok arkadaş sokaka adımını atmamış ipad iphone disney sonra çocuk neden yayında ve yapımda emeği geçenlere sövüyor. Çocuk anasıyla babasıyla muhattap olmuyor yayında yapımda emeği geçenle oluyor işte.

Başlarda az da olsa haklılık payı var, ele kağıt değmezse okuyamıyorum ben. Ama e-kitap sistemi pek eski sayılmaz, ayrıca Google Play Books üzerinde Türkçe e-kitap sayısı yadırganamayacak kadar iyi durumda. Ki, artık dergilerin birkaçı da artık buradan yayınlıyor, D&R gibi firmaların EPUB kitap satışları da mevcut. Ek olarak insanlara "gavur" şeklinde hitap etmek pek etik değil. Tartışma çıkmasın istiyorum ama, çocukların arap kültürü ile yetişmesinden iyidir.

• The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Benim üslubum tartışma çıkmaz tabii ki. Fikir beyanı yapılıyor. Arap kültürü keloğlansa büyük kaybın var kardeşim. Bu arada arap kültürü bilmem ne diye her şeyi tekfir ediyorlar. Bizim kültürümüz bulunduğumuz coğrafya hasebiyle ve zamanında ticaret yollarına ve büyük topraklara yayıldığı için en zengin kültürdür. Bu zenginlikleri kullanmalıyız saf eski Göktürk kültürü vs. kalmadı. Saf şekliyle o kültürü kullanacaksan çok kısır bir ufuk ve kısıtlı bilgi birikimi olur. Tavsiye etmiyorum. Mesela eskinin çocukları 8 yaşında bildiğimiz kitapları okurlarmış 5 sayfalık pinokyo yerine. Hatta ne 5 sayfası o yaşta okumayı bilmiyorlar. Ben günümüz eğitim sistemi ve populer kulturune karşıyım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Benim üslubum tartışma çıkmaz tabii ki. Fikir beyanı yapılıyor. Arap kültürü keloğlansa büyük kaybın var kardeşim. Bu arada arap kültürü bilmem ne diye her şeyi tekfir ediyorlar. Bizim kültürümüz bulunduğumuz coğrafya hasebiyle ve zamanında ticaret yollarına ve büyük topraklara yayıldığı için en zengin kültürdür. Bu zenginlikleri kullanmalıyız saf eski Göktürk kültürü vs. kalmadı. Saf şekliyle o kültürü kullanacaksan çok kısır bir ufuk ve kısıtlı bilgi birikimi olur. Tavsiye etmiyorum. Mesela eskinin çocukları 8 yaşında bildiğimiz kitapları okurlarmış 5 sayfalık pinokyo yerine. Hatta ne 5 sayfası o yaşta okumayı bilmiyorlar. Ben günümüz eğitim sistemi ve populer kulturune karşıyım.

"Keloğlan" gibi halk hikayelerine ben arap kültürü demiyorum. Şu anda "Türk kültürü" diye bir şey yok ne yazık ki. Senin beğenmediğin "popüler kültür" ve "arap kültürü" var. Şu anda yetişen nesil, Türk kültüründen ya da popüler kültürden çok uzak, modern görünsün diye iki - üç şey serpiştirilmiştir "belki". En az 35 yaş üstü nesle sorsan belki bir cevap verebilir okuduğu kitap hakkında. Ben, Ukraynalı bir arkadaşımla yaptığım sohbetten gerçekten zevk alıyorum, zira şu görünüşe bakılırsa, ülkemde gördüğüm "+35" düşüncelere liseyi henüz bitirmiş birinde rastlayabiliyorum.

• The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Neye karşı çıktığını anlamadım o zaman. Çocuklar yanlış yetiştiriliyor dediğimde arap kültürü nereden çıktı mesela. Kültürümüzün yaşanmasında hemfikiriz arap kültürü beyanı yok. Gece olduğundan herhalde mesajını anlayamadım kardeşim veya farklı tellerdeyiz. Sende biraz yabancı hayranlığı gördüm gibi yabancılarında kültürü hoştur fakat bizim olan daha hoştur.

• quote:

Neye karşı çıktığını anlamadım o zaman. Çocuklar yanlış yetiştiriliyor dediğimde arap kültürü nereden çıktı mesela. Kültürümüzün yaşanmasında hemfikiriz arap kültürü beyanı yok. Gece olduğundan herhalde mesajını anlayamadım kardeşim veya farklı tellerdeyiz. Sende biraz yabancı hayranlığı gördüm gibi yabancılarında kültürü hoştur fakat bizim olan daha hoştur.

Boşver dostum

•  Play Store'de Kitap Yorumu Karşılaştırması [SS'li]

• Kendi cok faydali biri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.