Şimdi Ara

Play Station Network - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PSN başımı yaktı, bilgisi olanlar paylaşşsın lütfen...

Ps3 ü ilk aldığımda Türkiye üzerinden kayıt yaptırdım ama maalesef ülke olarak Türkiye seçince PS Home oynanamıyor, bazı oyunların da eklentileri indirilemiyormuş. Ülkeyi de değiştiremiyoruz. Başka bir mail adresiyle yeni kullanıcı adı aldım , ps3 kabul etmedi,ilk aldığım adres ile girebiliyordum psn ye.

Şu anki mevcut hesabım yerine İngiltere bağlantılı yeni hesap açmak istiyorum, ne yapmam gerekiyor?

• XMB en soluna gidip yeni user açtıktan sonra yeni psn açabilirsin
  • hmm mantıklı, eve gidince deniycem.
  • oyun oynarken tr hesabını kullan online girincede oyunlarda türk bayrağın olur.
    tr psn de artık var.
    bir oyuna dlc yada home girmek içinde us.uk.jp hesaplarından istediğini açabilirsin böylelikle oyunun için hangi bölge ise oyunun o bölgenin psn sinden dlc alabilirsin ve bu aldığın dlc hangi hesabında oyunu açarsan aç oyunu oynarsın sorun olmaz.
    ama oyunun ve dlc aldıgın bölge birbiri ile uyumlu olmalı aksi halde dlc boşa gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

oyun oynarken tr hesabını kullan online girincede oyunlarda türk bayrağın olur.
    tr psn de artık var.
    bir oyuna dlc yada home girmek içinde us.uk.jp hesaplarından istediğini açabilirsin böylelikle oyunun için hangi bölge ise oyunun o bölgenin psn sinden dlc alabilirsin ve bu aldığın dlc hangi hesabında oyunu açarsan aç oyunu oynarsın sorun olmaz.
    ama oyunun ve dlc aldıgın bölge birbiri ile uyumlu olmalı aksi halde dlc boşa gider.

Bende de Türk psn hesabı var şimdi bir de us veya uk psn almayı düşünüyorum home ve dlc için falan. Şimdi uk mi almak daha mantıklı çünkü bildiğim kadarıyla us ntsc oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 5 Remote Play Sorun
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.