Şimdi Ara

play kartı olana 100 kontor hediye !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.849
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar az önce şu mesaj geldi hattıma..

play kartla 24 ekim-6 kasım arası world üye işyerlerinden tek seferde yapacağın 100 tl ve üzeri giyim harcamana 100 kontor turkcell yada 25 dakika hediye..bayağı sıcak geldi bana..

gerçi bana daha bu gün 100 kontor gönderdi play card sağolsun ama kullanacak olan arkadaşlar için haber vereyim dedim

• bayram arifesi elbise olması iyiymiş gelsin kontörler
  • Son sınıfız diye vermediler ki kartı.
  • Nasıl yani son sınıflara play card vermiyorlar mı? Ya ben de alacaktım ama son sınıfım.
  • kesin sadece turkcell içi aramalarda gecerlıdır, transferde yaptırmazlar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

kesin sadece turkcell içi aramalarda gecerlıdır, transferde yaptırmazlar....

play kartın verdiği kontorler normal turkcell kontorleridir.
    Transfer yapilabilir, ayrica süre uzatır. Yani bayiiden kontor almaktan farksızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silver_storm

Nasıl yani son sınıflara play card vermiyorlar mı? Ya ben de alacaktım ama son sınıfım.

Okuduğun bölüm nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özellikle süre uzatması süper bayiden bir yıldır almıyorum kontor..aylık en az 2000 tl harcama yapıyorum..her ay 100 hediye..

transfer yapılıyor--süre uzatıyor--her yere harcanıyor bu arada kontorler
  • ya bende alıcaktım da kefil istiyolar o soruna nasıl çözüm buldunuz?
  • Benim süremi uzatmıyor, kaç kontör yüklendiğiyle alakalı olabilir mi acaba ?

quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Bell

quote:

Transfer yapilabilir, ayrica süre uzatır. Yani bayiiden kontor almaktan farksızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkay

Benim süremi uzatmıyor, kaç kontör yüklendiğiyle alakalı olabilir mi acaba ?

quote:

quote:

en az 100 yüklenmeli ki aktif uzasın..
  • Ben geçen gün denemek için telewebten kredi kartıyla 25 kontör yükledim süreyi uzattı.

quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: fkay

Benim süremi uzatmıyor, kaç kontör yüklendiğiyle alakalı olabilir mi acaba ?

quote:

quote:

en az 100 yüklenmeli ki aktif uzasın..

• bende 15-20gün önce kart başvurusu yaptım.daha kart gelmedi ama aynı mesaj banada geldi

100liralık tek seferdemi yapıcaz? 200liralık olursa 200kontörmü vericek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

özellikle süre uzatması süper bayiden bir yıldır almıyorum kontor..aylık en az 2000 tl harcama yapıyorum..her ay 100 hediye..

transfer yapılıyor--süre uzatıyor--her yere harcanıyor bu arada kontorler

bizdede world card var ama play club degıl, ondan mı acaba hiç bir şey vermiyor
  • 100 TL BİM MAĞAZASINDAN DERİ MONT-CEKETİ ALSAK OLURMU...
  • son sınıflara play card veriyorlar. yanlış bilgilendirmeyelim. bende uludağ üni. maliye son sınıf öğrencisiyim ve geçen hafta çıkarttım kartı.
  • Bende de world card var. Alışveriş yaptıkça babama (babamın nosunuu vermıstık.) kontör gönderiyor. Seviyorum world card'ı. Ayrıca vatan indirmleri felan da iyi oluyor. Bayram oncesi birkaç parça kıyafet alırız. Peki vereceğimiz noya m mı yukluyorlar yoksa fiziksel kontör müdür verdikleri.
  • World üye işyerlrini nereden bulabiliriz? Giyim alışverişi yaptığımız yerde yapıkredi pos cihazı olması yeterli mi yoksa giyim üzerine üye iş yerlerinin bir listesi var mı?
  • Worde taksit yapan heryer world üyesidir zaten. World pos cihazına bakın, en garantili çözüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Worde taksit yapan heryer world üyesidir zaten. World pos cihazına bakın, en garantili çözüm.

Garanti Bankasının Ramazan Bonusu Kampanyasında 3tane 100TL market alışverişi 3 tanede 100TL benzin alışverişi yapılması gerekiyordu. Hepsini garanti pos cihazı olan yerlerden alarak tamamladım. Günü gelince bonus yüklenmedi aradım garantiyi bana aldığım benzinliklerden bir tanesinin üye iş yeri olmadığını söyledi. Garanti pos cihazı vardı dedim her garanti pos cihazı olan yer üye iş yeri değil dedi. Dedim ozaman üye işyeriniz olup olmadığını nasıl anlayacağız. Nedese beğenirsiniz alışveriş yapmadan önce müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz. Ben her alışverişimde telefon edip şurada benzin alıyorum sizin pos cihazınızda var burası üye iş yerimi diye soracağım. Tüm bunlar üzerine Bonus kartımı iptal ettirdim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.