Şimdi Ara

PLATONİK aşklardan çalışamayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • her zaman duygularının esiri olamazsın. gerektiği zaman mantığın baskın olmalı. yok bu kişi bana göre değil dediğin vakit bitmeli beslediğin sempati.
    bu platonik aşklar yüzünden ders çalışamayanlar var görüyorum. yapmayın kendinize yazık edersiniz. onu düşünmekle geçirdiğiniz zamana yazık. muhtemelen o seni düşünmüyordur bile.görse hatırlamaz bile.zerre umrunda değilsin onun.acı ama gerçek.kendi kendine gelecek planları kurup da o sempatiyi kör bir saplantı haline getirme.ne yani bir gün oda seni sevecek de aşık olacak da evleneceksin de falan fişman.geç o işleri.her zaman için tek iş yap.şuan önünde bir sınav var.bunu kazan sonra eğer kendinden eminsen sevgin gerçekse peşinden gidersin.tüm enerjini ona ayırırsan kavuşursun da hedefine eminim. ama böyle yarım yamalak olmaz. okadar yazdık ama duygularına nasıl söz geçireceksin ki? gönül ferman dinlemiyor nasıl olsa. böyle diyorsan abartıyorsundur. her hoşlandığın kişiye leyla ile mecnunun aşkı gibi bağlanmıyorsun.yüzde 90ı gelip geçici hevesler. insan hayatında bikez aşık olur diye bir laf var.öyle her ay bir kere olamaz.biyoloji hocamızın deyimiyle hormonlarınız pik yapmış ama sakin olun gençler.
    bu sınav için şart değil,önündeki günler içinde bence faydalı olacak bir yaklaşımdır bu.zamanımızı daha faydalı kullanabiliriz.buna aşktan daha fazla ihtiyacımız var.

• Hocam sen konu bulamıyordun hatırladığım kadarıyla.
  • aşık oldun da kendini mi düzeltiyorsun la, o değil de platonik olmak bazen insanı gaza getiriyor. spora başlıyorsun, değişime gidiyorsun falan güzel şeyler. sınavdan sonra aşık olmaya çalışıcam birilerine.
  • 1 senedir bastırdım. mantıklı mıydı yaptığım?
    hedefime ulaşmaya çok yaklaştım.
    ama 3 sene aynı kızı sevince ve bir daha onu göremeyeceğini düşününce garip oluyor insan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: numut96

1 senedir bastırdım. mantıklı mıydı yaptığım?
    hedefime ulaşmaya çok yaklaştım.
    ama 3 sene aynı kızı sevince ve bir daha onu göremeyeceğini düşününce garip oluyor insan!

Üniversiteye Gidicen bırakta düşünme o kızı bi daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunickonaltıharf kullanıcısına yanıt
    yapcak birşey kalmadı zaten
  • Üniversitede daha fenaları var beyler tecrübeyle sabit ama gittiğiniz üniversite büyükse bu sefer o kadar çok aday çıkıyor ki hissizleşiyorsunuz.
    Artık takip bile etmiyorum; 3 aydır hayatımda bir kadın yok ve eksikliğini çok görmedim, aksine baya para kaldı cebime aylık 140-150 TL civarı. Tabi bu parayı elimde tutamadım başka aktivitelere gitti ama tutacak kişi için iyi para bence aylık 150 tl kenara koymak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversiteyi aşırı özlemek
    3 yıl önce açıldı
    Lise aşkı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.