ARKADAŞLAR PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU RADYO VE TELEVİZYON PROGRAMCILIĞI (UZAKTAN EĞİTİM - ANKARA) programına TAM BURSLU olarak yerleştim. Programı tercih ederken parantez içinde belirtilen UZAKTAN EĞİTİM açıklamasına güvenerek tercihimi bu yönde yaptım. Ancak yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığım araştırmada belirtilen programın hiç de uzaktan eğitim olmadığını, aksine açılan derslerin ekseriyetinin ve hatta tamamına yakınının YÜZ YÜZE olarak verildiğini fark ettim. (Ayrıntılı bilgi için:http://www.plato.edu.tr/kampus.aspx?id=1&s=bolumler) Benim bu programı tercih etmemin sebebi sağlık problemlerim nedeniyle ÇOK FAZLA evimden dışarı çıkamadığım bir dönemi eğitim alarak geçirmekti. Sizce bir ön lisans programının birkaç dersinin uzaktan eğitim metoduyla verilmesi programın bütünüyle UZAKTAN EĞİTİM olarak adlandırılması için yeterli bir koşul mudur ? Zira bu şartlar altında maalesef hak ederek ve çok isteyerek yerleştiğim bir programda eğitim alamayacağım. Konudan haberdar arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum. Saolun