Şimdi Ara

platinca lpg

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ankarada platinca yetkili servisi nerede bilen var mı?

• Platinca ile ilgili tüm sorunlarınız için:
    Başkent sanayi sitesi 1810.sk no.13 Batıkent/Ankara
    Tel: 0312 278 75 51
  • servisi gün oto gaz ve yerleri ivedik organize sanayisinde ama kesinlikle tavsiye etmem bende ki araç tada platinca bağlı bir kere gittim kasaptan öte çalışıyorlar
    gaz ayarı yaparken gaz pedalının telini kopardı boğaz kelebeğinden gaz verecem diye sonrada pişkin pişkin gülerek yenisini alda yantarafta taktıralım dedi. oda yetmez miş gibi senin hava akışmetren bozuk degişecek dedi, ve enson olarak dükkandan giderkende sök bu sistemi gel atiker takalım demez mi düşün sen nasıl servis olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: radox11

servisi gün oto gaz ve yerleri ivedik organize sanayisinde ama kesinlikle tavsiye etmem bende ki araç tada platinca bağlı bir kere gittim kasaptan öte çalışıyorlar
    gaz ayarı yaparken gaz pedalının telini kopardı boğaz kelebeğinden gaz verecem diye sonrada pişkin pişkin gülerek yenisini alda yantarafta taktıralım dedi. oda yetmez miş gibi senin hava akışmetren bozuk degişecek dedi, ve enson olarak dükkandan giderkende sök bu sistemi gel atiker takalım demez mi düşün sen nasıl servis olduğunu

6 aydan sonra cevap gelmiş ama 1 saat sonra servisin! alasını önceden alan çıkmış . geçmiş olsun .. Allah herkesi işin ehli olmayan işini iyi yapmayan ustalardan korusun..
  • evet ya platinca lpg hakkında bazı usta sıkıntıları eski aracımda bende bu sıkıntıları yaşadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BRC LPG Gaz Kesici
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.