Şimdi Ara

{{PLATFORM>>>SONY VAİO VGN - NS11S/S<<< (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
4
Favori
46.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de bir süredir ns11 sahibiyim.
    Bilgisayarımı televizyonuma bağlayarak divx ve dvd lerimi izlemek istiyorum. Fakat vaio ns11 in sadece VGA çıkışı var. Bunun haricinde TV-out, DVI gibi çıkışlara sahip değil (yanılıyorsam düzeltin). Tv olarak Sony Wega tüplü telelvizyonum var. bunun normal anten, scart girişleri, s-video girişleri ve yuvarlak(sanırım RCA deniyor) bir girişi var.
    Acaba nasıl bağlantı yapabilirim?
  • MErhaba herkese . Bende yaklaşık 1 ay önce aldım ve piyasadaki bir çok modele göre performansını sevdim. Kullanım kolaylığı açısından klavyesi çok hoşuma gitti. Vista yüklü hala. Xp için biraz araştırma yapıyorum ama bakalım. Belkide öncülük eden olacaktır.
  • ozderemy kardeş eğer görüntü farklı renklere karışıp bir süre sonra gidiyorsa ram in de arıza vardır. kargoya verdikten 1 hafta sonra elinde bilgisayar çalışır halde oluyor merak etme sony eurasia sorun çıkarmıyor.
  • merhaba benimde sony vaio ns11s modeli var. aynı sorun bendede gerçekleşti. ekran gelmiyor bilgisayar çalışmasına rahmen. dün servise verdim haber bekliyorum. serviste kayıt esnasında gördüm kadarıyla kargoyla arızalı cihazlar geldi ve hepsi biizm modelden:)) bizim makinalar bize sorun yaşatacak galiba:( hayırlısı bakalım. sağlık olsundiyip sineye çekecez artık:)
  • Arkadaşlar Aramadığım sormadığım yer kalmadı ama hiçbi yerde yok kalmamış :(...
    istanbulbilişim, morfare,electroworld,sony bayileri hepsini aradım yok bizde gelmicek dediler Bildiğiniz bi yer varmı ben istanbulda oturuyorum başka şehirde olabilir kargoyla falan lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden saolun...
  • beyler xp kullananlar için şu ekran parlaklığını kısa yol tuşlarıyla ayarlayabileceğimiz yazılım çıktı mı acaba bilgisi olanlardn cvp bekliyorum:D
  • birde xp düşünen arkadaşlar için ben aldım pc yi 1 hafta snra döndüm xp ye makina canavar oldu hiç bir sıkıntı vermio bana xp deyken.vista yoruyordu gerçekten xp de ram 3gb görünmesine rağmen vistaya göre çook daha güzel çalışıyor yani hiç bir sorun yok xp de bir de vista teması kudun mu tmm :):) birde vistada ekran parlaklığını fn tuşyla ayarladığımız driverı bulamadım xp için bu kadar yani :D:D nese arkadaşlar ben sürekli down yaptığım için pcnin 24 saaten fazla açık kaldığı oluyor ısınmasında bi problem yok soğutma sistemi süper gerçekten ama bazen çook nadir hdd den çok hafif bi ses gelio tıkır tıkr die
    bu sesin pc nin fazla açık kalmasıyla bi ilgisi olabilir mi yoksa hdd nin markasından mı sizde de oluyormu yani?? (çok nadir duyuyorum ben) thank u şmdiden

• quote:

Orjinalden alıntı: tar1k_demir

birde xp düşünen arkadaşlar için ben aldım pc yi 1 hafta snra döndüm xp ye makina canavar oldu hiç bir sıkıntı vermio bana xp deyken.vista yoruyordu gerçekten xp de ram 3gb görünmesine rağmen vistaya göre çook daha güzel çalışıyor yani hiç bir sorun yok xp de bir de vista teması kudun mu tmm :):) birde vistada ekran parlaklığını fn tuşyla ayarladığımız driverı bulamadım xp için bu kadar yani :D:D nese arkadaşlar ben sürekli down yaptığım için pcnin 24 saaten fazla açık kaldığı oluyor ısınmasında bi problem yok soğutma sistemi süper gerçekten ama bazen çook nadir hdd den çok hafif bi ses gelio tıkır tıkr die
    bu sesin pc nin fazla açık kalmasıyla bi ilgisi olabilir mi yoksa hdd nin markasından mı sizde de oluyormu yani?? (çok nadir duyuyorum ben) thank u şmdiden

HDD benimkindede tıkır tıkır sesinde çalışıyor.Benimkinde Toshiba Hard disk koymuşlar..Bazı modellerde Hitachi HDD var..
    Sessizlikte duyuluyor...öyle sorun edilecek bi durum olmaz. zannetmiyorum..Ama yinede bad sector taratması yapman tavsiye olunur.

• quote:

Orjinalden alıntı: family guy

Merhaba arkadaşlar.
    Ben de bir süredir ns11 sahibiyim.
    Bilgisayarımı televizyonuma bağlayarak divx ve dvd lerimi izlemek istiyorum. Fakat vaio ns11 in sadece VGA çıkışı var. Bunun haricinde TV-out, DVI gibi çıkışlara sahip değil (yanılıyorsam düzeltin). Tv olarak Sony Wega tüplü telelvizyonum var. bunun normal anten, scart girişleri, s-video girişleri ve yuvarlak(sanırım RCA deniyor) bir girişi var.
    Acaba nasıl bağlantı yapabilirim?

Hiç bilgisyarını tv ye bağlamayı başaran yok mu?
  • arkadaşlar birde pc nin power pil ver hdd ışıklarının bize göre sağındaki giriş ne oluyor bn anlayamadım onu magic gate yazıyor ama ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: tar1k_demir

arkadaşlar birde pc nin power pil ver hdd ışıklarının bize göre sağındaki giriş ne oluyor bn anlayamadım onu magic gate yazıyor ama ????

sony ms pro duo kart girişi.

SE cep veya sony fotoğraf makineleri kullanıyor genel olarak bu hafıza kartını.
  • hmm saol kardeşim:) yani gereksiz bişi:)
  • televizyonun s-video çıkışı varsa svideo ile bilgisayarın s video girişini bağlayacak kablo alman gerek (terimleri yanlış kullanmış olabilirim ama netice doğru) eğer televizyonun s video çıkışı yoksa scart girişini s video ya bağlayan bir ara kablo daha kullanman gerek. ama bence bir elektronikçiye gitsen sorununu hemen anlar ve gerekli kabloyu verirler (olmazsa iade edicem de yalnız )
  • Teşekkürler bym_tiago. Fakat sony vaio ns11s modelinde s-video çıkışı yok. İlk sayfadaki fotoğraflarda da görebilirsin. Sadece 15pinli ikinci monitör çıkışı, kulaklık ve bir de mikrofon girişi var bu modelin.
  • haklısın sana vga to scart bir dönüştürücü lazım

http://forum.donanimhaber.com/m_1310799/tm.htm

şurada bir link var ama bu aletler standart olarak satılmıyor marketlerde galiba
  • ARkadaşlar genel olarak sorularınızın en azından %75'i incelemede geçmekte.Lütfen incelemeyi okumadan soru sormayınız.Hem sizin için hem bizim için de iyi olur.Her zaman bakamıyorum ben buraya sağolsun arkadaşlar idare ediyorlar.

Svideo çıkışı yoktur.Analog bağlantıyı çeşitli bağlantılara çeviriciler mevcuttur.USB'den HDMI çıkışı belki alınabilir bu şekilde.Denemek lazım ama USB-HDMI çeviricinin pek te ucuz olmayacağını tahmin ediyorum..
  • selam arkadaslar bnde vaio ns11s kullanıcısıyım yaklasık 3 aydır. almayı düşünen arkadaslar varsa hiç kacırmasınlar bu fiyata böle özellik ve performans nazar degmesin diyorum baska da bişey demiyorum =)
  • slm arkadaşlar
    bende ns11s kullanıcısıyım bi sorum var hatta bıraz sorunumda var
    ben call of duty 5 yukledım bastan bıraz oynandı sonra ne olduysa ekran sıyah oldu acmıyo şimdide oyunu
    oyun işinden anlayan var mı
    yada bu ekran kartının derdi ne (yanı sorun ekran kartındaysa )
  • Arkadaşlar hepinize mrblar bende yeni sony VAİO NS11S leptop aldım googleden bu siteyi buldum buraya kadar almış olduğum bilgisayarın öğrenmem gereken herşeyini öğrendim
    VAİO NS11S Kullanıcısı bu forumu açan arkadaşıma cevap yazan emeği geçen herkeze çok çok tşk ederimayrıca server olarakta çok kaliteli bi yer sony VAİO NS11S sorunum olsun olmasın bundan böyle aranızdayım

DENİZLİDEN murat
  • Ben 64bit vistaya gecmeyi dusunuyorum da driverlerı nerden bulabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.