Plastiksiz Kahve Demleme Ekipmanı

-
-
Alıntı
metni:french presslerde illaki bi plastik var iç kısımında. Daldırdığın kısım genelde metal kapağı da cam veya metal olan modeller var. Jumbo Timeless Venti Double Wall var mesela o efsane. Ama yani daha uygun fiyatlı IKEA da iş görür. Sırf kapağı plastik diye çekindiğin ürün varsa orayı çıkar, kapaksız ittir.
Alıntı
metni:v60’a koyulan kağıt yine sıcakla temas ediyor. Evet, https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0308814623003345
Neyse bu kadar evham sonunda Türk Kahvesine dönüş var gibi.
-
Jumbo’nun o ürününün iç kısımında alüminyum var hocam, müşteri hizmetleri söyledi. Zwilling Sorrento Plus’ın kapağının iç kısımı plastik ancak orası da süzgeçmiş, çıkarsam telve içerim hep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Moka pot veya vietnam drip olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dripte bi dümen olabilir hocam. markasız bir şey. adam çelik yapmaz anlamayız
yalvarırım
kıllı forum üyesi aynı zamanda bi gayfe ustası haline gelmiş . istersen ona bi sor ve araya da yıllık kıl raporunu da sıkıştır bakarsın cevap verir...
-
yalvarırım yardım edin
zamanında bankta termosundan espresso içtiği daha dün gibi aklımda..
yine içmeye dewam edecek çünkü kıl dolu bu forum üyesi mayamiden dün yurda dönmüş...
-
orada birine çakamamış gibi duruyor..
Delonghi nin kahve makinalarında hiç plastik yoktu bildiğim kadarıyla ama epey pahalıydı bi araştır istersen .Bulursan bana da haver verebilirsen çok sevinirim uygun fiyatlı bişey ben de arıyorum.
-
Ben yıllardır kullanıyorum hocam pikniğe falan gidince diğer bir seçenek v60 ve kumaş filtre. aeropresste mantıklı olabilir muhtemelen plastiği ona göre yapılmıştır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X