Şimdi Ara

Plastik tampon boyanirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba gecen gun konu acmistim ufak bie kaza gecirdim diye,pazartesi araci rs servise birakacam yapilmasi icin,aklima takilan soru su,plastik tampon boyanirmi,rs boyariz sikinti olmaz dedi fakat yetkili servis boyatmayin yikama esnasinda atar dedi,bu konuda degerli fikirlerinizi ogrenebilirmiyim
    Plastik tampon boyanirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Servis düdükleyecek değişim yapacak sizden çıkan o tamponuda az hatalı diye satacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyanır.

• Gövde rengi yaptırmak istiyorsanız olur, onun haricinde gerek yok gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 16 Haziran 2019; 0:12:49 >
  • Yok hocam orjinal renk olacak,cok fazla bir sey yok ama boyayalim dediler,benim merak ettigim sonradan boya atarmi,malum tampon plastik

• -)KraL(- kullanıcısına yanıt
    Boyasız plastik tampon olduğundan tamamının boyanması gerekiyor sanırım. Dökülmemesi için düzgün zımpara/astar/boya kullanırlar olur biter.
  • Boyalı bir yüzen yok ki boyayın diyelim hocam Elinizi sokup siz bile düzeltebilirsiniz. Ama yırtık var sanıyorum, ona kaynak yapılacak. Büyük bir şey yok, nazarlık olarak bile durabilir.
  • Boyanır. Petronas'ın tampon boyasını alıp siyah tamponları boyadım. 3 aya yakın süre geçti herhangi bir atma yok.

Serviste boyarım ama 1 yıla kalmadan boya atar sorumluluk almam diyor . Normal boyalı tamponlarda astar mastar vs olduğundan onu boyamak kolaymış. Mat siyah tamponlar zaten boyasız olduğundan boyayı bir süre sonra atıyormuş.

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/135116749

Kendim boyamıştım hocam. Konunun linkini bırakıyorum. Belki yardımcı olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Boyanır. Petronas'ın tampon boyasını alıp siyah tamponları boyadım. 3 aya yakın süre geçti herhangi bir atma yok.

Serviste boyarım ama 1 yıla kalmadan boya atar sorumluluk almam diyor . Normal boyalı tamponlarda astar mastar vs olduğundan onu boyamak kolaymış. Mat siyah tamponlar zaten boyasız olduğundan boyayı bir süre sonra atıyormuş.
    hocam zaten boyasız tamponu da astarlayıp boyuyorlar. düzgün bir işçilikle bir şey olmaz atmaz boya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

hocam zaten boyasız tamponu da astarlayıp boyuyorlar. düzgün bir işçilikle bir şey olmaz atmaz boya.

Alıntıları Göster
    Hocam astarlayıp boyayınca şimdiki gövde rengi tamponlar gibi olmaz mı? Ben boyasız mat plastik görüntüsünü arıyorum. Orjinalde benim tamponlar tamamen boyasız mat siyah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.