Şimdi Ara

Plastik Güneş Gözlüğü Sorunsalı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandan beri kullandığım güneş gözlüğüm var. Cam olanlarından alamamıştım o zaman için. Ben de gittim plastik gibi olanından aldım. Malum cam olanlar 200 TL den aşağı değil.

Neyse ben bunu kullanıyorum ama gözler için sıkıntılı mıdır? Günde bir veya max iki saat gözümde duruyor gerçi, sıkıntı olacağını sanmam ama ne bileyim plastik sonuçta. Bi de bu plastik olanların da kendi içinde kalite durumu varmış. Gidip de 10 kiralık almadım.

Gözlerde sıkıntı yok zaten ama sadece yaz ayı için ve o kadar çok kullanmayan biri olarak cam mı almalıyım?
    Ne düşünüyorsunuz, siz ne kullanıyorsunuz?

• plastik kullanirsam 5 dk icinde gozlerim kan canagi oluyor, 3 yil once kendime tas gibi bi wayfarer aldim hala kullaniyorum ne cizigi var ne dokugu. ilk gunku gibi. gidip adam gibi para verirsin ama yillarca kullanirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

plastik kullanirsam 5 dk icinde gozlerim kan canagi oluyor, 3 yil once kendime tas gibi bi wayfarer aldim hala kullaniyorum ne cizigi var ne dokugu. ilk gunku gibi. gidip adam gibi para verirsin ama yillarca kullanirsin

Hocam şu an için maddi durumum iyi çok şükür, alabilirim. Yanlız dediğim gibi o kadar çok kullanmıyorum, gerek var mıdır? Herkes genel olarak plastik türevi gözlük kullanıyor. O kadar zararı yok da mı kullanılıyo yoksa millet parasına mı kıyamıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

plastik kullanirsam 5 dk icinde gozlerim kan canagi oluyor, 3 yil once kendime tas gibi bi wayfarer aldim hala kullaniyorum ne cizigi var ne dokugu. ilk gunku gibi. gidip adam gibi para verirsin ama yillarca kullanirsin

Hocam şu an için maddi durumum iyi çok şükür, alabilirim. Yanlız dediğim gibi o kadar çok kullanmıyorum, gerek var mıdır? Herkes genel olarak plastik türevi gözlük kullanıyor. O kadar zararı yok da mı kullanılıyo yoksa millet parasına mı kıyamıyor?

genelde parasina kiyamiyor ya da gucu yetmiyor belki de pek onemsemiyor. bence orjinal cam bir gozluk al, maddi durumun da iyiyse riske atmaya degmez. 400-500 lira geri gelir ama gozlerin geri gelmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.