Şimdi Ara

Plasti dip ne oldu sonu belli oldumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ara herkez yaptirma diyordu belli bi seneden sonra kaportaya yapisiuormus cikmasi filan zor oluyormus hatta belli bi sure sonra aymaya basliyormus hep musss diyorlardi.

Simdi durum nedir teknoloji ilerlemistir sanirim.

Arabamin rengini yesil olarak kaplatasim var yapsammi ki .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son durum ne bilmiyorum ama bi ara millet baya şikayetçiydi.. Bi çok kişi aracın farklı yerlerinde denedi bende bi ara ön ızgarada ve araç içinde birkaç yerde denemiştim. Özellikle basınçlı su yakından tutulduğunda çok kolay atma yapıyor..
  • 2 ucu kirli deynek olan bi urun bence. Cok iyi yapissa, cikmasi zor olucak. Sokmek istediginizde cikmayinca bu yapisti cikmiyo diye urune laf aticaz.. Tam tersi oldu, bu seferde kolay dokuluyo hic iyi degil diycez. basincli suyla cikmasi bana cok normal geliyo. Cunku o suyun siddeti cok fazla. Sirket araci beyaz corsaydi ve devamli tazyikli su sampuan firca ikilisiyle ustun koru yikardim. Bi keresinde tazyikli suyu biraz yaklastirinca resmen boyayi kazidi. Altinda siyah astar gozuktu. Parmagima geldi, deriyi kaldirdi. Fabrikasyon boyaya bunu yapan plastidipe neler yapmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 13 Mayıs 2016; 20:45:36 >
  • Baya şikayetçi vardır, arabanın güzel boyasının dışını kaplatıp üzerine güneş değdirince sonrası işkenceye dönüşüyor.

• Jantlara yapmıştım ben ancak daha sonra parça parça dökülme yapmaya başlamıştı. Basınçlı su vs tutturmuyordum üstelik.
  • geçen hafta yaptıracaktım ön kaputa, yıkamacıların köpüğüne dayanıksız olduğunu duyunca vazgeçtim.
  • Valla ic8mde kaldi soyle guzel bi yesil kaplatsaydim benim megane coupe ye bakmayan kalmazdi ama yapacak birsey yok onumuzdeki teknolojiye bakmak lazim.

Fabrikasyon boya kadar saglam iscilik de hem pahali olur hemde yapan olmaz herhalde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne olacak benim bu gaz sorunum?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soyuluyor

• Ben gecen hafta orjinal olan performixin mat siyahini kullandim. Ucuza kacip kaplama yapacaksaniz is goruyor ama asla boya kalitesi ve performansi beklemeyin.
    Eliniz yatkin degilse ilk seferde tatmin olmuyorsunuz
    Araba kaplamak oyle basit degil iyi arastirin
    Yikamada dikkatli olmak lazim yikama kesigi olabiliyor.
    Bozuk zeminleri zimpara yapmak sart yoksa bir halta yaramiyor urun
    5 kat yada daha fazla kat atmak lazim yoksa tam etkili olmuyor
    Cangun midir nedir onu almak sart.
    Sokmesi kolay
    Uygulama sekli cok onemli yoksa bosa zaman harcarsiniz
    Kullanimi heryerde cok basit diye yaziliyor ama ilk kullanan biriyseniz yada eli yatkin olmayan biriyseniz araba kaplama isine hic bulasmayin batirirsiniz ortaligi. En sagliklisi kendi yerlerine yaptirmak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.