Şimdi Ara

Plasti dip mi, Folyo kaplamamı yoksa Boyamı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sayın donanımhaber sakinleri. Bikaç gün önce başımıza bir kaza geldi ve tamponu değiştirmek zorunda kaldık. Yeni tampon taktım ancak boyatamadım. Boya fiyatı tampon fiyatından daha yüksek. Sizlere sorum tamponu boyatmak yerine plasti dip veya folyo uygulaması yapmalımıyım. Önceliğim plasti dip ancak bikaç uygulamaya baktığımda tamponda taş vs. gibi nedenler yüzünden sıkıntı yaşandığını gördüm. Birde sizlerin fikrini almak istedim. Sizce ne yapmalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent2208 -- 14 Mayıs 2013; 14:32:10 >

• Güncel..
  • folyo kaplama en mantıklı, kolay ve ekonomik çözümdür. plastidip Türkiye iklimine gitmiyor arkadaş ben bunu bilirim. yabancı videolarda görüyoruz adam kolayca sökebiliyor plastidip'i ama Türkiye de öyle değil. anasını ağlatıyor güneş çürütüyor sökerken çatur çutur kırılıyor parça parça. sökemiyorsun veya saatler sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent2208

Merhaba sayın donanımhaber sakinleri. Bikaç gün önce başımıza bir kaza geldi ve tamponu değiştirmek zorunda kaldık. Yeni tampon taktım ancak boyatamadım. Boya fiyatı tampon fiyatından daha yüksek. Sizlere sorum tamponu boyatmak yerine plasti dip veya folyo uygulaması yapmalımıyım. Önceliğim plasti dip ancak bikaç uygulamaya baktığımda tamponda taş vs. gibi nedenler yüzünden sıkıntı yaşandığını gördüm. Birde sizlerin fikrini almak istedim. Sizce ne yapmalıyım.

MACERAYA GEREK YOK ADAM GİBİ BOYAT OLSUN BİTSİN

• quote:

Orijinalden alıntı: YURI BOYKA

folyo kaplama en mantıklı, kolay ve ekonomik çözümdür. plastidip Türkiye iklimine gitmiyor arkadaş ben bunu bilirim. yabancı videolarda görüyoruz adam kolayca sökebiliyor plastidip'i ama Türkiye de öyle değil. anasını ağlatıyor güneş çürütüyor sökerken çatur çutur kırılıyor parça parça. sökemiyorsun veya saatler sürüyor.

Sorun o değil. Aracın tavanıda plasti dip kaplı dediğiniz gibi çok sert vi hal aldı güneşten. Benim sorum sadece plastik üzerine sağlıklı olurmu, kendi kendine dökülürmü
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

Merhaba sayın donanımhaber sakinleri. Bikaç gün önce başımıza bir kaza geldi ve tamponu değiştirmek zorunda kaldık. Yeni tampon taktım ancak boyatamadım. Boya fiyatı tampon fiyatından daha yüksek. Sizlere sorum tamponu boyatmak yerine plasti dip veya folyo uygulaması yapmalımıyım. Önceliğim plasti dip ancak bikaç uygulamaya baktığımda tamponda taş vs. gibi nedenler yüzünden sıkıntı yaşandığını gördüm. Birde sizlerin fikrini almak istedim. Sizce ne yapmalıyım.

MACERAYA GEREK YOK ADAM GİBİ BOYAT OLSUN BİTSİN

Öğrenci adam için biraz tuzlu oluyor boya işi.

• quote:

quote:

folyo kaplama en mantıklı, kolay ve ekonomik çözümdür. plastidip Türkiye iklimine gitmiyor arkadaş ben bunu bilirim. yabancı videolarda görüyoruz adam kolayca sökebiliyor plastidip'i ama Türkiye de öyle değil. anasını ağlatıyor güneş çürütüyor sökerken çatur çutur kırılıyor parça parça. sökemiyorsun veya saatler sürüyor.

Sorun o değil. Aracın tavanıda plasti dip kaplı dediğiniz gibi çok sert vi hal aldı güneşten. Benim sorum sadece plastik üzerine sağlıklı olurmu, kendi kendine dökülürmü

sorun olacağını sanmıyorum.

• quote:

quote:

yok hocam

• cevaplarınız için teşekkür ederim
  • plasti dip uyguladım memnun kalmadım ben.boya en iyisi bu durumda
  • Plasti geçici bir çözüm bence folyo en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

Plasti geçici bir çözüm bence folyo en iyisi

Peki fiyat olarak ortalama ne tutar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

plasti dip uyguladım memnun kalmadım ben.boya en iyisi bu durumda

Problem ne olmuştu acaba ?
  • boyatın bence
  • quote:

quote:

Ya ben yapmadım ama yapanlardan gördüm 1 sen içinde atıyor zten kavucuk gibi bir şey
  • quote:

quote:

atmaya başladı,toz tuttu,rengi soldu,siliyosun sildiğin bez kararıyor.inceldi inceldi çıkarması tam bir işkence oldu
  • Bence araba böyle daha güzel olmuş.
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. IslakFasulye herkessin kendi göz zevki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.