1.5-2 haftalık sancılı bi sürecim oldu sağlık kaynaklı. Bu sürede yapmam gerekenleri yapamadım. Onları yetiştireyim dedim ama haliyle iş çığ gibi büyüyünce ben de gözümde büyütünce neredeyse hiçbir şey yapmamış gibi oldum.. Çalışma sürem düştü. Aslında yetiştirme olayından çıkıp "b planı" hazırlasam böyle sarkmayacaktı muhtemelen.. Böyle daha çok zaman kaybettim. Bu süreçte girdiğim son 3 denemedir saçma sapan net geldi. Sadece net değil sınavda da garip şeyler yaşadım. Mesela Türkçe 35-40 dk sürerken 50ye sarktı (netler de 30altına düştü:d) birinde olsa tamam derim dde 3ünde olunca keyfim kaçtı. Ve genel anlamda da "lan bi şey bilmiyor muyum ben" hissi geldi:D o 1.5haftanın etkisi mi yoksa doğal net düşüşü mü bilmiyorum. İlkiyse de nasıl o kadar etkileyeceğini aklım almıyor:D pratik yapmadım okey illa etkiler de.. Veya ben kendi kendimi tribe sokmuş da olabilirim. Başladığımdan beri bu şekilde etkilendiğim bir şey olmamıştı. (yeni yıla da kötü girdik iyi mi:d) salmadık tabi çalışmaya geçicem birazdan. içimi dökeyim dedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLANLARIN SARKMASI, NETLERİN DÜŞMESİ ve hüzün..

-
-
Bak rasyonel glikoz bunlar hayatın olağan şeyleri elinde olan şeyler değil şu dakikada böyle negatif olup o büyüyen çığın altında ezilmek yerine parçalamayı hedefle 1-2 hafta kayıp çok bir şey değil konu sağlığınmış sonuçta o da hayattaki en önemli şey
Sen tribe sokma kendini bir kaç denemeyle ısınırsın sıkıntı yok düşüşler olması normal bir şey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın hocam sağ ol
su ana kadar yaptığım hiçbir planı uygulayamadım. ben de plan yapmamaya karar verdim...
Aslında ben de geçtiğimiz aylarda biraz daha esnektim. Sadece gün içinde çalışacağım dersler belliydi. Böyle bi taslak gerekiyor bence "ne çalışsam bugün?" düşüncelerine girmemek için. Konuları genelde 1 gün önceden dağıtıyordum. Belli başlı şeyleri ne zaman bitireceğim vb belliydi o zamanlarda da. Ama ocakla birlikte işleri daha düzene sokayım derken biraz ayrıntıya girip 3-4 haftayı gün gün falan planladım ve patladım sıkıntı çıkınca :D
Sanki hep düzenli olmalıymışız her ay ne yapacağımız belli olmalıymış gibi geliyordu ama herkese yaramıyormuş o. Hala düzeni savunurum ama son kararlarımda yanlış algıya kapılmışım. Size yanıt yazarken bunu biraz daha irdelemiş oldum. Teşekkür ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yalnız değilsin rasyonel glikoz hocam ben de sağlık problemleri ile sınavı halletmeye çalışıyorum :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun hocam. Halledicez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bak rasyonel glikoz bunlar hayatın olağan şeyleri elinde olan şeyler değil şu dakikada böyle negatif olup o büyüyen çığın altında ezilmek yerine parçalamayı hedefle 1-2 hafta kayıp çok bir şey değil konu sağlığınmış sonuçta o da hayattaki en önemli şey
Sen tribe sokma kendini bir kaç denemeyle ısınırsın sıkıntı yok düşüşler olması normal bir şey |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X