Şimdi Ara

Plan ve programınız nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim programımım hiç yok arkadaşlar her gün 8-12 saat ders başındayım, ama canım hangisini isterse ona çalışıyorum bu yüzden 3 haftadır geometriye bakmadığımı fark ettim. Arada ertesi gün çalışmam gereken derslerin programını yapıyorum. Sizin programınız nasıl? (Yüksek hedefli mezunlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 4 Kasım 2015; 10:25:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kabataslak hangi ay neleri bitiriceğimi yazdım. Onun haricinde haftalara bölüyorum konuları zaten o da yaklaşık haftada 12 13 konu yapıyodu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Industrial Engineer

Kabataslak hangi ay neleri bitiriceğimi yazdım. Onun haricinde haftalara bölüyorum konuları zaten o da yaklaşık haftada 12 13 konu yapıyodu.

Onu bende yaptım mesela ekimde türev integral harici konular bitecekti ama daha trigonometrideyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 4 Kasım 2015; 10:33:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konulara program işlemez :d benim mat2de trigo limit türev int kaldı zaten bilerek sona attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami altıntarak -- 4 Kasım 2015; 10:39:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de belirgin bi planım yok..Ama aralık gelmeden çoğu konuyu bitirmeyi hedefliyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözeceğim kitapları aldım elime tek tek. 1sayfada ortalama kaç sorusu varsa o sayıyı kitabın sayfa sayısıyla çarparak ortalama kaç soru içerdiğini buldum kitabın. Sonra her dersten toplam soruyu hesapladım. Ardından şubat ortasına kadar ygs, mayıs sonuna kadar lys kitapları bitecek şekilde bir hesap yaptım. Mesela şu an şubat ortasına 15hafta var bulduğun toplam soru sayılarını 15e böl. Haftada o dersten kaç soru çözmen gerektiğini bul. Ona göre plan yap.

Yıllık plan böyle olabilir mesela:

Plan ve programınız nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WexaR -- 4 Kasım 2015; 10:56:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu program nasıl?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.