Şimdi Ara

plakalıkdan bayi adını kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arabayı başka bayiye götürdüm. hemen plakalığı değişmişler. eski plakalıkda başka bayinindi ondan değişen bişey olmadı fakat araba bizimmi onların mı belli değil
    şurdaki bayi adını çıkartmak istiyorum.
    şurdaki yöntem sanırım işe yarar. yazılar kalktıkdan sonra altta kalan lekeyi silerek ve wd40 la çıkartabileceğimiz yazıyor
    https://www.youtube.com/watch?v=2t6YGKrD8Z0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzet -- 27 Ekim 2016; 15:34:51 >

• Onlar kabartma yazıdır sökülmez, zımpara yapabilirsin silmek için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Antalya plakası sanırım

Plakada ki yazılar yapışkansa alttan falçata ile çıkar gibi.

Yazılar bütünse herhangi bir oto aksesuarcıya git boş plakayı 10 liraya filan alabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

Antalya plakası sanırım

Plakada ki yazılar yapışkansa alttan falçata ile çıkar gibi.

Yazılar bütünse herhangi bir oto aksesuarcıya git boş plakayı 10 liraya filan alabilirsin.

antalya plakası hocam.
  • plakalığı söküp attım,tampona vidaladım mis gibi düşme sorununa kesin çözüm

• plexi plakalık candır ben kendi adımı yazdırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şöyle sormadan etmeden plakaya kendi markalarının reklamını yapıştıranların ağzını burnunu kırmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

plakalığı söküp attım,tampona vidaladım mis gibi düşme sorununa kesin çözüm

aynen bendede öyle. plakalık apayrı dert. direk sağlam yapışkanlı benimki de. kesinlikle kendi kendine sökülmeyecek kalitede.
  • harbi benim plakadada bilmem ne otomotiv ankara felan yazıyor

bende çıkarayım plakalıgı ama vıdalımı yapıskanlı sabıtmı bılmıyorum cıkarıp sade yada duzgun bı plakalık takayım

edit baktım plakanın ustunde 2tane vida var sagda solda bu vidalar hem plakalıgı hemde plakayı mı tutuyor yoksa plakalık ayrımı cıkıyor gıdıp plakalık alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 27 Ekim 2016; 19:52:51 >
  • Plakalik kullanmıyorum, en guzeli

• Rabbim başka dert vermesin.

• Arka plakaligi tam takamamislar yukaridan vidalanmislar. Katlanmis plakalik yapmislar sandim o kadar hareket ediyor
    Bu arada videodaki yontemi denedim olmuyor. Yazilar videodaki gibi 3 d ama ip araya girmiyor. Amele sumugu gibi yapisik arada bosluk yok. Plakaliklarin solunda logolu sekilde opel yaziyo fantezi iste guzel olur dedim

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Plakaligi araca tuturan vida onlar galiba. Emin degilim. En fazla geri oyle takarsin. internette guzel plakalik yapan var isme gore falan.

• abuzet A kullanıcısına yanıt
    sokunce yalama olursa dıye dusundum ama en fazla vıdaya yapıstırcı surer oyle yerıne oturtup beklerız heralde o zamanda dusmez umarım vıdayla hem plakalık hem plaka cıkıyordur kolay olur o zaman

bennde aslında isim yazılı plakalık dusunuyorum ama bakalm guzel bısıy bulursam sokucegım
  • Gecen gun tanidik ustanin birine selam veriyim dedim ordan gecerken cirak plakaligi degistirmis

Artik ben de takip edemiyorum kendi plakami ayda 1 plakalik degisiyo herkes kendi plakaligini takma derdinde.Yakinda sokaktayken degistirecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoğanGörünümlüToros -- 27 Ekim 2016; 21:45:22 >
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt

Aslinda iyi fikir bunu bizim bayiye soyliyim. Forumda okudum. Adamin biri pejo bayisine yeni araclara bakmaya gidiyor. eski aracida otoparkda. Evet tahmin ettiginiz gibi habersiz plakaliklari degismisler. Genel mudurle konusmus oda. Biz araba tutup bunlari getirttik vs demis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.