Şimdi Ara

Plakalık iptali hakkında(sorun çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dedemin arabasının plakalıklarını sökeceğimde bunları plakadan nasıl ayırabilirim kırmammı lazım yoksa plakalığı kırmadanda plakalık iptali yapabilirmiyim.Yaptım iptali düz tornavidayla biraz zorlayınca oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herzt -- 15 Eylül 2012; 17:51:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hazır böyle bir konu açılmışken bende bir soru sorayım silikonla yapıştırdığım plakayı nasıl sökebilirim?

misina ve maket bıçağı denendi başarısız ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Ali Amca

Dedemin arabasının plakalıklarını sökeceğimde bunları plakadan nasıl ayırabilirim kırmammı lazım yoksa plakalığı kırmadanda plakalık iptali yapabilirmiyim

Valla ben serviste direk kırarak plakayı çıkarttıklarına şahit oldum. O alt tarafını kırın direk elinizde zaten plaka. Plakalık lazım değilse kırın gitsin.
  • quote:

Dedemin arabasının plakalıklarını sökeceğimde bunları plakadan nasıl ayırabilirim kırmammı lazım yoksa plakalığı kırmadanda plakalık iptali yapabilirmiyim

bu arada plakalığı kırmadan plakayı çıkartabilirsiniz.

düz tornavida yardımıyla kanırtarak plakayı çıkarıcaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zivro

quote:

bu arada plakalığı kırmadan plakayı çıkartabilirsiniz.

düz tornavida yardımıyla kanırtarak plakayı çıkarıcaksınız.

Aynen dediğiniz gibi yaptım çıkarttım @öklid hocam hallettim sorunu teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hazır böyle bir konu açılmışken bende bir soru sorayım silikonla yapıştırdığım plakayı nasıl sökebilirim?

bende ne zamandır aracın plakalığını iptal etmek istiyorum.. Genelde hep slikonla yap diolar ama aklıma bi gün çıkarmak istersem die soru işareti takılıyor, o yüzden çekiniyodum bende..

Varsa bu slikonun kolay şekilde çıkmsını sağlayan bişey, bende bilmek isterim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

hazır böyle bir konu açılmışken bende bir soru sorayım silikonla yapıştırdığım plakayı nasıl sökebilirim?

bende ne zamandır aracın plakalığını iptal etmek istiyorum.. Genelde hep slikonla yap diolar ama aklıma bi gün çıkarmak istersem die soru işareti takılıyor, o yüzden çekiniyodum bende..

Varsa bu slikonun kolay şekilde çıkmsını sağlayan bişey, bende bilmek isterim..

yo silikonlu değil vidalı olduğu için tornavidayla söküp takıyorum silikonu bende birgün çıkarmak isterim diye sürmeye tedirgin oluyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.