Şimdi Ara

plaka hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu andaki plakamı değiştirmek istiyorum ismim koray olduğu için plakamı 35 kry 35 almayı düşünüyorum şu anda kullanılmıyo bu plaka karşıyakada oturduğum için almam zor olmaz karşıyakaya k ile başlayan plakaları veriyolar bu yüzden istiyorum ama masrafları ne kadar tutar emin değilim ne gibi şeyler çıkar karşıma yardım ederseniz sevinirim yeni değiştirmiş veya bilen biri varmı kaç paraya patlıyo bu

2001 MEGANE 1.6 16V 110HP
  • Bununla ilgili onlarca kere konu açıldı. Arama butonu lütfen

2001 MEGANE 1.6 16V 110HP
  • Kardeş plaka diye arat... Hatta bulunacak linklerde emniyette çalışan arkadaşlar bile olması lazımdı. Plaka değişimleriyle ilgili çok yararlı bilgiler payşlaşıldı yakın zamanlarda.

Orjinalden alıntı: koray35

şu andaki plakamı değiştirmek istiyorum ismim koray olduğu için plakamı 35 kry 35 almayı düşünüyorum şu anda kullanılmıyo bu plaka karşıyakada oturduğum için almam zor olmaz karşıyakaya k ile başlayan plakaları veriyolar bu yüzden istiyorum ama masrafları ne kadar tutar emin değilim ne gibi şeyler çıkar karşıma yardım ederseniz sevinirim yeni değiştirmiş veya bilen biri varmı kaç paraya patlıyo bu iş

arkadaşların verdiği adreslerde bilgiler mevcut ama ilgili trafik şubesinde bir adamınız varsa işler yolunda gidecektir..ne yazık ki bizim memlekette işler böyle yürüyor...
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.