Şimdi Ara

PKK YOL KESTİ 100 ARAÇ MAHSUR ASKER KAÇIRILDI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kimimiz gazinoda barda eğlenirken kimimiz uykusunda uyurken neler oldu işte haberlere düşen manşetler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakka -- 13 Temmuz 2005, 21:29:23 >

• bilmiyom noldu ?
  • bu son dakika haberdir sıcağı sıcağına verdim...
    Flash TV 100 araç diye verdi...Burda 40

Tunceli-Pülümür'de teröristler 40 aracı soydu, bir askeri kaçırdı...

Tunceli-Pülümür karayolunu kesen bir grup teröristin 40 kadar aracı bir süre alıkoydukları, sürücü ve yolcuları soydukları bildirildi.
    Tunceli Valisi Mustafa Erkal, Tunceli-Pülümür karayolu 35. kilometresindeki Zağge mevkiinde bir grup silahlı teröristin, araçları durdurarak bir süre eylem yaptıklarını, sürücü ve yolcuların para ve değerli eşyalarını aldıklarını söyledi. Eylemden sonra Tunceli’ye gelen araçları Mamiki mevkiinde karşılayan Vali Erkal, burada yaptığı açıklamada, 5 kişi oldukları öğrenilen teröristlerin, saat 18.30 sıralarında başladıkları eylem sırasında yaklaşık 40 kadar aracı silah zoruyla durdurarak, soygun ve eylem yaptıklarını belirtti. Erkal, teröristlerin daha sonra, bir kişiyi yanlarına alarak götürdükleri yönünde ihbar aldıklarını, teröristlerin yakalanması için bölgede başlatılan operasyonun sürdürüldüğünü bildirdi. Kaçırılan kişinin Adıyaman’da vatani görevini yapmakta olan ve izinli olarak memleketi Trabzon’a giden Coşkun Kıran adlı jandarma eri olduğu öğrenildi.

milliyet

• allah belalarını versin şerefsizlerin.Kurumadı soyları.Dağda mı çoğalıyorlar itler??
  • Ya delireceğim,yine azıttı bu sütübozuklar.Aslında azana bakana kadar AZDIRANLARA DA bakmak lazım.
  • Halk için Halk'a rağmen mi....
  • Ne oluyo böyle bu sıralar ardı arkası kesilmiyor bu olayların.. Bi çözüm bulmak lazım bu şerefsizlere..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tekrar lanetliyorum ve olayı yaşayan tüm vatandaşlarımıza da geçmişler olsun...Kaçırılan eri sağ salim ele geçirebilsek bari...
  • kesinlikle Allah belalarini versin..topunu yatirip kıtır kıtır kesmek lazim...yaziklar olsun bu şerefsizlere
  • Bence askerler savsakladı , kokteyl di resepsiyon du vakit bulamıyorlar galiba , eskiden hep bahar operasyonları falan olurdu şimdi ise sadece saldırıdan sonra operasyon haberi duyuyoruz ,tunceli bu hakkari değil sınırdan sızma değil , asılmaları lağzım ,lafa gelince bitti bitirdik diyorlardı

bu işi amerikalılardan mı bekliyorlar acaba , genelkurmay başkanı ABD nin çok hoşuna giden bir açıklama yapmıştı geçenlerde
  • bu kadarıda fazla ama haaa nerden geliyosa bu adiler gidip orayı işgal ederlim yeter be
  • ben bugün ank a dönerken otobüste 700 kişinin yaralandığı teroristlerle askerlerin catışmasıyla gibisnden haber duydum hakkaride olmuş bunu bilen varmı
  • netgazete haberi 100 diye veriyor:

Tunceli'nde, teröristler 100 aracın yolunu kesti, örgüte yardım için para topladı, rütbesi bilinmeyen sivil bir askeri götürdü
    TUNCELİ 11.07.2005 TSI 23:00
    Tunceli'de, teröristler 100'e yakın aracın yolunu kesti. Araçtan indirilen yolculara, terör örgütünün propagandası yapıldı ve örgüt adına para toplandı.
    Tunceli Valisi Mustafa Erkal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Tunceli-Pülümür Karayolu'nun 35. kilometresinde, sayıları 5 civarında olan terörist grup tarafından, Tunceli eski Valisi Ali Cafer Akyüz'ün saldırıya uğradığı yerde, saat 18.30'da 100'e yakın aracın yolu kesildi. Yolcular araçlarından indirildikten sonra 1.5 saat propaganda yapıldı, ardından örgüte yardım için, durdurulan araçlardan para toplandı. Olayda ayrıca, Adıyaman'dan gelip Erzincan'a gitmekte olan, isminin Coşkun olduğu söylenen ve rütbesi bilinmeyen bir askerin, kimlik tespiti yapıldıktan sonra teröristlerce götürüldüğü öne sürüldü" şeklinde konuştu.
    Pülümür'den Tunceli istikametine gelen 100'e yakın araç, Tunceli Köprüsü polis noktasında bekletiliyor. Tunceli Valisi Erkal ve Tunceli Emniyet Müdürü Osman Öztürk, olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

• kazıyamadık bu lanetlerin kökünü allah belalarını versin onların
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azimkar

Bence askerler savsakladı , kokteyl di resepsiyon du vakit bulamıyorlar galiba , eskiden hep bahar operasyonları falan olurdu şimdi ise sadece saldırıdan sonra operasyon haberi duyuyoruz ,tunceli bu hakkari değil sınırdan sızma değil , asılmaları lağzım ,lafa gelince bitti bitirdik diyorlardı

bu işi amerikalılardan mı bekliyorlar acaba , genelkurmay başkanı ABD nin çok hoşuna giden bir açıklama yapmıştı geçenlerde

lütfen araştırıp yazalım.asker şu an van,şırnak tunceli bingöl, hakakride tugylarla süpürme operasyonu yapıyor mayın arama ile gittikleri için çok yavaşlar.eskisisi gibi sıcak çatışma ile olsaydı öldürülen terörist haberi az gelmezdi.ayrıca onlar taktik değiştirdi şimdide buna ısınmak var
  • erciyesli+1

Artık hepten kalleşçe savaşıyorlar uzaktan kumandalı mayın vs. ellerinde de çok sayıda c4 var Askerin işi şimdi daha zor...
    Terör savaş hukuku dinlemiyor alçakça ve kalleşçe
  • hepsi otopsi çocuğu. Allah dehap ında belasını versin...
  • bir türlü anlamıyorum.pkk lılar kürtleri ve türkleri öldürüyor.bazı kürtlerde PKK ya kucak açıyor.pkk cenazelerinde görüyoruz.meydanlarda pkk sevgisini gösteriyorlar.yani demem şu ki kürtler kürtleri öldürüyor.ama yinede PKK yı seviyorlar
  • abi varya sırf bunlar için kısadönem yapacağım askerliği uzatıcam

analarıyla tanışcam cümlesinin yaw masum insanlara karsı koymak kolay gel askere saldır bakem kulaklarını kesip almıyolarmı
  • ya nedir bu şerefsiz bunlar vatansızlar bunlar sırf bunların kökünü kurutmak için asker olmak istiyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.