Şimdi Ara

PKK'yı savunup Türk devletine hakaretler yağdıran, bir teröristi takip eden milletvekili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyecek söz yok. Bunlar hala Türk milletinden oy alıyor.

PKK'yı savunup Türk devletine hakaretler yağdıran, bir teröristi takip eden milletvekili
    PKK'yı savunup Türk devletine hakaretler yağdıran, bir teröristi takip eden milletvekilix (formerly twitter)
    Metruk (@Metruk_Haber) on X
    https://twitter.com/Metruk_Haber/status/1745923196509999550?s=20

• Sezgin Tanrıkulu'nu gram sevmem yaptığı siyasetide gram beğenmem. CHP'de bence milletvekilliğide yapmamalı. Ama DEM parti ile dirsek temasında kalmak için CHP bu tarz isimlere partide üst düzey görevler veriyor sanki.

Ama eleştirilecek o kadar çok hareketi söylemi varken twitter'da takip ettiği kişi üstünden eleştirmek haksızlık olabilir.

Bende twiter da yüzlerce kişiyi takip ediyorum. Ben ne bileyim takip ettiğim terorist mi terör sevicimi. Veya belki düşmanımın nasıl düşündüğünü ne paylaştığını nasıl propaganda yapmaya çalıştığını görmek için takip ediyorum bu bir kriter olamaz gibi...

Mesela ben KK'yide takip ediyorum X"te ne oldu şimdi KK sevdalısın mı oldum ?

Veya DEM parti ne açıklama yapacak terorü kınayacak mı mesaj atacak mı diye onlarıda takip ediyorum ne olacak şimdi ?

Not: Tabii Sezgin Tanrıkulu o kişinin mesajlarını gerçek gibi yaymaya çalışıyor veya onların söylemlerini beğenip paylaşıyorsa iş başka boyuta geçer. Hatta terör propagadası bile sayılabilir. Ama takip ediyor diye bir şey denilemez heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 13 Ocak 2024; 15:22:6 >

• PKK'lıya takım elbise giydirip mecliste kürsüye koymuşlar işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomik kriz mi var? Başlayacaksın vatan millet sakarya...

Takip etmesini ben söyledim, sıkıntısı olan TSK'ya emir versin PKK'yı ne pahasına olursa olsun yok edeceksin diye.

• Yeter la CHP bütün tabanı ile ters düştü ömrü boyunca CHP'den şaşmamış asker asıllı sülalemde artık sadece dedem oy verir CHP'ye. O da bunları anlatırsak üzüleceği için. Artık sandıkta gömelim CHP'yi gerçekten teröristler ele geçirmiş. Bitsin bu rezillik. İyi'ye veya zafere falan da vereyim demeyin. Boş atıcaz heralde veya demokrat partiye vericez.

• Sorun CHP değil. Sorun CHP yi Atatürk'ün partisi sanan, milli ve kurucu değerlere bağlı sanan, muhalif sanan ve hala oy vermeye devam eden aklı havada kitle. CHP nin ne olduğu yeterince ortada.

Adamın takip ettigi hesabın paylaşımlarındaki rezilliğe bak. Milletin vekili olarak suç duyurusunda bulunması gerekirken takip ediyor herif.

CHP hariç herkesi akp li ilan eden şahıslar bu konuya uğramaz mesela. Zafer Partili birisinin beğendiği tivit vs olsaydı hemen atlarlardı ama.

Alex gel savun hemen, Zafer Partili olsaydı neler yapacağını gayet iyi biliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 16 Ocak 2024; 1:29:0 >

• Bu konuya da gelmemişler. Konu zafer partisi olsa CHP maskeli tüm utangaç HDP liler toplanırdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devletten sana ne? Sen aç karnını doyur.

• Muharrem sarayın adamı

Oğan satılık adam

Meral hain

...

chp yanında yer almayan herkes bir hakareti hak ediyor onlara göre

Hdpkk /Dem li kardeşleriyle mutluluklar

Şuan marjinal kesimlerin ve Kürt milliyetçiliği savunucuların partisinden öte birşey değil.

Sözde Atatürk ün partisi yaaaa

Yakında DEM/HDPKK ana muhalefet olur chp ye belediye milletvekili verir hale gelir bu chp liler kafası sayesinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.