Şimdi Ara

PKK'ya Güvenip Evet Denmesini isteyen AKP...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PKK
    HDP
    FETÖ
    DHKP-C
    ...
    ...

Hayır diyor, o yüzden biz de Evet demeliyiz.

Adamlar bildiğin adam vurmuş, eli kanlı, sapık teröristlere güvenip ülkenin geleceğini bir adama teslim etmeyi düşünüyor.
    Üstelik bu güvendikleri PKK, FETÖ bunları daha yeni aldatmışken, kandırmışken : )

Açıkçası teröristler için evet çıkması Allah'tan gelen nimet gibi bir şey. Bütün devletle uğraşmak yerine tek adamla uğraşacaklar.
    Yarın bir yurt dışı gezisi sırasında Erdoğan'ın çocuklarından bir-ikisini kaçırsalar, babasına sürekli şantaj yapsalar yeterlidir.

Dikkat ederseniz, sürekli demokrasi vurgusu yapıp duran AB ve ABD'den böylesine diktatörlük getirecek bir seçimde ses yok.
    Adamlar için nimet yine, bir adamı kontrol etmeleri yeterli olacak, baktılar bunların istediği işi yapmadı mı? Tek adamı bitirerek
    ülkeyi bitirebilecekler, bu kadar basit. Örnekleri zaten eskiden ABD destekli olan Saddam, Kaddafi ile mevcuttur.

• Şu anda zaten devlet yine tek kişi olduğu için 15 senedir, zaten yapabilecekleri bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, değil. Hükumet içinde hala aykırı sesler var, AKP ne kadar uğraşmasına devlet mekanizmasını bitiremedi. Zira AKP içinde hala sağ duyulu insanlar vardı. Devlet kurumsallığından ödün vermedi.

7 Haziran seçimlerinde neredeyse iktidarı kaybedeceklerini görünce ödleri patladı, hapislerde süründürecekler bizi diye.

Erdoğan şu an bir sebepten dolayı ölse çalkantısı maksimum 15 gün bilemedin 1 ay sürer. Sonra devlet işleyişi de rahat devam eder.

Ama başkan olduğunda devletin kurumsallığı falan kalmayacağından ve Erdoğan seçimde kazanamasa bile yerinden gitmeyeceğinden ötürü PKK ve diğer terör örgütleri için nimet gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavisi -- 15 Şubat 2017; 10:31:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tir tir titremeyi bırakın az kaldı... Hepiniz halkın kararına saygı duyacaksınız.
  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt
    Verecek cevabın olmayınca saçmalamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

Verecek cevabın olmayınca saçmalamışsın.

Ben bu konuyu çok tartışdım ama bazı kesimlerin küfrü inat olduğunu anladım.

Onun için tartışmak yerine onlara olacakları sölemek daha mantıklı.

Alıştırıyorum.14 seçimdir olduğu gibi önceden tahmin edip haber veriyorum olacakları...
  • hakan_harputlu H kullanıcısına yanıt
    Benim için seçimi kazanmışsınız, kaybetmişsiniz çok önemli değil artık. Muhtemelen de Evet çıkacak.

Sadece PKK'ya güvenip evet atacak olan uyutulan seçmenler var, onları uyarmak istedim, vicdanınızı yaralayacak iş yapmayın diye.

En azından bundan sonra olacak kötü olaylarda payları olmaz, vicdanları rahat olur. Bizim nasıl PKK ile iş tuttuklarında, mehmetçik
    kanı üzerinden pazarlık yaptıklarında, biz onaylamadığımız için vicdanımız rahatsa, nasıl Fetö ile her türlü ittifakı kurduktan sonra halkımızın üzerine tank sürdüklerinde, bu olaylarda parmağımız olmadığı için içimiz rahatsa, ne kadar az kişiyi kurtarsak o kadar iyi sayılır.

Hah, bu olaylarda parmağı olduğunu bildiği halde zerre bundan pişmanlık duymayanlar için sıkıntı olmaz tabii, vicdan gibi kelimeler onlar için sadece kelimedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai'ye Neden Herkes Düşman
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.