Şimdi Ara

PKK neden HAYIR desin ki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Azıcık mantık lazım. Neden PKK hayır desin ki? Bu güne kadar parlamenter sistem işlerine mi geldi? Parlamenter sistem Kürtlere özerklik mi verdi, ülkeyi mi böldü? Neden PKK parlamenter sistemi desteklesin ki? Ama Erdoğan eyalet sistemine geçeriz dedi. PKK'nın tam istediği de bu değil mi? Hiç mi aklınıza gelmedi HDP hayır demekli milliyetçi oyları AKP'ye kaydırıyor böylece aslında EVET oylarının çoğalması için katkıda bulunuyor, ve bu bir danışıklı dövüş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlamak istemiyor lar bu ülkenin kurtuluşu iç savaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 14 Ocak 2021; 15:55:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi bitmediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Bi bitmediniz

Yediremedin mi hocam gerçekleri :D:D:D
  • Geçen gün aynı konu açılıp sayfalarca tartışıldı. Tekrar aynı konuyu görünce öyle bir tepki verdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Azıcık kör ve sağır olmamak lazım gerçekleri görmek için

http://www.sabah.com.tr/gundem/2017/01/26/pkk-referandum-icin-hayir-cagrisi-yapti
    http://www.star.com.tr/guncel/avrupadan-pkknin-hayir-mitinglerine-tam-destek-haber-1196303/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omisis046 -- 23 Mart 2017; 19:32:14 >

• Hdp hiç bir şeyde ak parti ile ortak haraket etmedi

Bu yüzden parti kapatmama anayasa maddesi bile geçemedi meclisten

Burdan anlıyoruz ki asla evet demez pkk

Çünki pkk idealleri olan bir örgüt değil

Tek amacı efendilerine hizmet

• Çalgı Çengi deki "meğer adam ölüymüş, adam canlı diye boşuna ısrar etmişiz" sahnesi gibisiniz.
    İtler her videoda "hayır" oyu verin diyorlar, siz halen "neden hayır desinler" diyorsunuz?
    Bahçeli neden durup dururken evet veriyorsa, pkk da o sebebple hayır diyor.

PKK'dan Referanduma Yönelik Tehdit Mesajı
    http://www.haberler.com/pkk-kurt-halkini-hayir-demesi-icin-tehdit-ediyor-9411232-haberi/

http://www.dailymotion.com/video/x5fuz4a_pkk-dan-referanduma-yonelik-tehdit-mesaji_news

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 23 Mart 2017; 19:39:44 >

• Asıl parlamenter sistemde bunların şansı var. Oldu ki chp ve hdp koalisyon kurabilecek duruma geldi. Bakın görün o zaman siz PKK'yı.

Teklif edilen sistemde en az %50 oy alınması gerekiyor. Yani halk ile uzlaşmak zorundasın. CHP'nin işine geliyor mu? HAYIR. HDP'nin işine geliyor mu? HAYIR. Pkknın işine geliyor mu? HAYIR...

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Bi bitmediniz

asıl sizin gibi pollyanacılar bir türlü bitmesi.Bir gün uyanıcaksınız ama iş işten geçmiş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 23 Mart 2017; 19:42:51 >
  • velevki pkk evet çıkmasını istiyor; halkı kandırmak ve evet oylarını çoğaltmak için nekadar şer odağı varsa anlaştı(abd,ingiltere,almanya,hollanda, pkk,pyd,dhkpc,daeş vs vs) ve hep birlikte hayır propagandası yapıyor olsun.

şimdi 10sn aklınızı çalıştırıp şunu düşünün. bakın çok değil sadece 10sn.

"anayasa teklifinin kabul edilmesini istiyorlarsa mecliste oylanırken hdp evet verip hiç referanduma bulaştırmadan teklifin kabul edilmesini sağlayabilirlerdi, çok değil sadece yarısı bile evet oyu verseydi aylar öncesinden sistem değişikliği kabul edilmiş olurdu"

Adamlar yarı sayıları ile 2 pul atıp 30sn de işi bitirecekken bunu yapmadılarda dünyanın en büyük devletini, en büyük gazetesin, en büyük devletler topluluğunu vs kendilerine köle edip tiyatrolarına ikna ettiler öylemi

şimdi kendinize başka bir yalan bulun.

bunuda izleyin, bire bir fotokopisi gibi konuşan bolca hayırcı var bu forumda

• kazuya58 kullanıcısına yanıt
    AKP 15 yıldır iktidar. CB AKP'li. Başbakan AKP'li. TBMM'de tam çoğunluk. Neden bitiremediler terörü o zaman? Başkanlık gelince ne değişecek? AKP terörü durdura bilmek için şimdi sahip olmadığı hangi gücü kazanmış olacak anlatır mısın biraz. Hadi diyelim %90 Evet çıktı. PKK oy yüzdesine görüp silah mı bırakacak? Başkanlık sistemi terörü nasıl bitirecek, çok rica ediyorum anlat bunu bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Kasımda diktatör devirmek başkadır diyeceğiz sandıkta hdp'ye oy vereceğiz'' derken de heralde akp'ye oy kaydırmak için söylediler hatta işin içinde chp'de olabilir akp'nin oyunu arttırmak için hdp'ye oy verdiklerini söylediler halk bunu görünce akp tek başına iktidar oldu

hadi beyin fırtınası yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

AKP 15 yıldır iktidar. CB AKP'li. Başbakan AKP'li. TBMM'de tam çoğunluk. Neden bitiremediler terörü o zaman? Başkanlık gelince ne değişecek? AKP terörü durdura bilmek için şimdi sahip olmadığı hangi gücü kazanmış olacak anlatır mısın biraz. Hadi diyelim %90 Evet çıktı. PKK oy yüzdesine görüp silah mı bırakacak? Başkanlık sistemi terörü nasıl bitirecek, çok rica ediyorum anlat bunu bana.

Arkadaş gerçekten ezbere konusuyorsunuz, kalıp halinde yüzlerceniz aynı şeyi yazıp duruyorsunuz, cevabını binlerce kez alsanızda yine aynı şeyi kopyala yapıştır yapmaya devam ediyorsunuz.
    Okuma yazma bilen aklı başında insanlarsınız. çok değil max 10sn degerlendirseniz sizde sorunuzun cevabını bulabileceksiniz.

sizin için izah edeyim
    akp pkk yı şimdide bitirebilir/bitiriyorda ama neredeyse yarım asırlık bir örgütün eline silah almayan üyelerini(sözde sivilleri) sallandırmadan bitirmek on yıllar sürer.yurt dışınındakilere değinmiyorum bile.
    P3 makina ilede PS yaparsın i7 makina ilede, aynı işi yapabilirsin ama aralarındaki tepki farkı çok fazladır. nekadar yetenekli olursan ol kullandığın sistem önemlidir. Anlayan için bu satır yeterli cevaptır ama ben yinede biraz daha açayım.

---
    Devletin istikrarının 1 numaralı ve olmazsa olmazı "yeterli süre iktidarda kalabilen yönetim" dir. istisnasız tüm güçlü devletler yönetim biçimi farketmeksizin uzun soluklu yönetime sahip devletlerdir. yılda 1 hükümet değiştiren ve refah düzeyi yüksek 1 tane dahi devlet yoktur.

ortalama bir işyerinde bile 1 işçiden gerçek anlamda verim ancak 1-1,5 yıl sonra alınabilir(kalifiye eleman için), işçinin işi öğrenmesi, adapte olması, yeni fikirler üretebilmesi vs en az bukadar sürer.
    devlet yönetmek gibi komplex bir işte tecrübesi olmayan, kim nerde ne yapıyor, iş nasıl yürüyor, ne yapılabilir gibi binlerce etkene yeni alışan bir hükümet tam iş yapacak kıvama geliyor hükümet bir şekilde düşüyor/düşürülüyor.

x partisi y partisi ayırt etmeden söylüyorum bunu.

bir örnek verelim
    x partisi 3 yıl sürecek bir proje başlatıyor tonla para harcıyor 2 yıl sonra y partisi başa geçip bu projede haklı/haksız bir kusur görüp rafa kaldırıyor. sonra 5 yıl sürecek bir projeye kaynak ayırıyor ve işe başlıyor, daha işi yarılamadan Z partisi iktidara gelip bu projeyi rafa kaldırıp başka bir projeye başlıyor(örneğin seçim vaadi olan birşey).

Bu ülkede tek parti dönemi ve akp dönemi haricinde yapılan projeler yok denecek kadar azdır, birşeylere başlanmış ama bitirilmesi on kat uzun sürmüş yada hiç bitirilememiştir.

şimdi gelelim terörle ilişkisine
    Bakın terörün 1 numaralı besin kaynağı istikrarsızlıktır. maddi manevi istikrarın 1 numaralı şartıda uzun soluklu yönetimlerdir, chp olsun mhp olsun farketmez.

pkk başımıza bela oldu olalı hem sağcı hem solcu pek çok hükümet değişti, ordu/devlet makamlarından binlerce insan geçti pkk hiçbir zaman bitmedi, akp de bitiremeyecek sadece pasif hale getirebilecek, çünkü pkk elinde silahlı farelerle sınırlı değildir, beyaz saraydan almanya parlementosuna, rus genelkurmayından senin kapı komşuna kadar pekçok destekçisi olan bir örgüttür.

Hepsinin ana isteğide istikrarsız kararsız ne batan nede çıkan sürekli bocalayan bir türkiyedir
    pkk yı pasif/etkisiz hale getirmenin tek şartı güçlü devlet olmaktır
    güçlü devletin şartıda uzun soluklu hükümetlerdir, mevcut sistemde 1 asırlık tecrübe gösteriyorki biz bu istikrarı beceremiyoruz(akp istisnası hariç) buyursun chp mhp gelsin ama halkla barışık ve erken seçim görmeden yönetimde kalsın. Eminimki bir süre sonra pkk pasif hale gelecek ve uzun uzun yıllar sonra komple dağılacaktır.

teklif edilen sistem bize bu istikrarı garanti ediyor.

Evet çıksın pkk hemen ertesi gün bitecek vs bunlar seçmen okşamaya yönelik cümlelerdir, 1 gecede onbinleri sallandırmadıkça 1 gecede hiçbir sistem/kimse pkk yı bitiremez.

defalarca aynı şeyi tekrar ettim umarım anlarsınız.

ek bir şey daha söyleyeyim.
    erbakan, ecevit, erdoğan
    3 tane başbakan

sence erbakan ve ecevitin sahip olduğu yönetme gücü erdoğan kadar varmı?
    yok(eminim kimse itiraz etmez)
    arada %10 15 fark olabilir ama %50 60 olursa adama derlerki "yahu nekadar uyduruk bir sistem, aynı koltuğa oturan 3 kişi faklı yönetim gücüne sahip olabiliyor"

yeni gelen sistem ister erdoğan ister bahçeli olsun ister sen hepinize eşit yönetim gücü verecektir, bu yönetimde adaleti bir nebze iyileştirecektir.

son olarak şunu izleyiniz, sevdiğiniz birisi tarafından yapılan ve Türkiye Cumhuriyetinin 100 yıllık kara bahtının sebebini anlatan güzel bir skeç
    https://www.facebook.com/EbebiEhver1453/videos/1939981402891828/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazuya58 -- 23 Mart 2017; 21:42:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kazuya58

quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

Arkadaş gerçekten ezbere konusuyorsunuz, kalıp halinde yüzlerceniz aynı şeyi yazıp duruyorsunuz, cevabını binlerce kez alsanızda yine aynı şeyi kopyala yapıştır yapmaya devam ediyorsunuz.
    Okuma yazma bilen aklı başında insanlarsınız. çok değil max 10sn degerlendirseniz sizde sorunuzun cevabını bulabileceksiniz.

sizin için izah edeyim
    akp pkk yı şimdide bitirebilir/bitiriyorda ama neredeyse yarım asırlık bir örgütün eline silah almayan üyelerini(sözde sivilleri) sallandırmadan bitirmek on yıllar sürer.yurt dışınındakilere değinmiyorum bile.
    P3 makina ilede PS yaparsın i7 makina ilede, aynı işi yapabilirsin ama aralarındaki tepki farkı çok fazladır. nekadar yetenekli olursan ol kullandığın sistem önemlidir. Anlayan için bu satır yeterli cevaptır ama ben yinede biraz daha açayım.

---
    Devletin istikrarının 1 numaralı ve olmazsa olmazı "yeterli süre iktidarda kalabilen yönetim" dir. istisnasız tüm güçlü devletler yönetim biçimi farketmeksizin uzun soluklu yönetime sahip devletlerdir. yılda 1 hükümet değiştiren ve refah düzeyi yüksek 1 tane dahi devlet yoktur.

ortalama bir işyerinde bile 1 işçiden gerçek anlamda verim ancak 1-1,5 yıl sonra alınabilir(kalifiye eleman için), işçinin işi öğrenmesi, adapte olması, yeni fikirler üretebilmesi vs en az bukadar sürer.
    devlet yönetmek gibi komplex bir işte tecrübesi olmayan, kim nerde ne yapıyor, iş nasıl yürüyor, ne yapılabilir gibi binlerce etkene yeni alışan bir hükümet tam iş yapacak kıvama geliyor hükümet bir şekilde düşüyor/düşürülüyor.

x partisi y partisi ayırt etmeden söylüyorum bunu.

bir örnek verelim
    x partisi 3 yıl sürecek bir proje başlatıyor tonla para harcıyor 2 yıl sonra y partisi başa geçip bu projede haklı/haksız bir kusur görüp rafa kaldırıyor. sonra 5 yıl sürecek bir projeye kaynak ayırıyor ve işe başlıyor, daha işi yarılamadan Z partisi iktidara gelip bu projeyi rafa kaldırıp başka bir projeye başlıyor(örneğin seçim vaadi olan birşey).

Bu ülkede tek parti dönemi ve akp dönemi haricinde yapılan projeler yok denecek kadar azdır, birşeylere başlanmış ama bitirilmesi on kat uzun sürmüş yada hiç bitirilememiştir.

şimdi gelelim terörle ilişkisine
    Bakın terörün 1 numaralı besin kaynağı istikrarsızlıktır. maddi manevi istikrarın 1 numaralı şartıda uzun soluklu yönetimlerdir, chp olsun mhp olsun farketmez.

pkk başımıza bela oldu olalı hem sağcı hem solcu pek çok hükümet değişti, ordu/devlet makamlarından binlerce insan geçti pkk hiçbir zaman bitmedi, akp de bitiremeyecek sadece pasif hale getirebilecek, çünkü pkk elinde silahlı farelerle sınırlı değildir, beyaz saraydan almanya parlementosuna, rus genelkurmayından senin kapı komşuna kadar pekçok destekçisi olan bir örgüttür.

Hepsinin ana isteğide istikrarsız kararsız ne batan nede çıkan sürekli bocalayan bir türkiyedir
    pkk yı pasif/etkisiz hale getirmenin tek şartı güçlü devlet olmaktır
    güçlü devletin şartıda uzun soluklu hükümetlerdir, mevcut sistemde 1 asırlık tecrübe gösteriyorki biz bu istikrarı beceremiyoruz(akp istisnası hariç) buyursun chp mhp gelsin ama halkla barışık ve erken seçim görmeden yönetimde kalsın. Eminimki bir süre sonra pkk pasif hale gelecek ve uzun uzun yıllar sonra komple dağılacaktır.

teklif edilen sistem bize bu istikrarı garanti ediyor.

Evet çıksın pkk hemen ertesi gün bitecek vs bunlar seçmen okşamaya yönelik cümlelerdir, 1 gecede onbinleri sallandırmadıkça 1 gecede hiçbir sistem/kimse pkk yı bitiremez.

defalarca aynı şeyi tekrar ettim umarım anlarsınız.

ek bir şey daha söyleyeyim.
    erbakan, ecevit, erdoğan
    3 tane başbakan

sence erbakan ve ecevitin sahip olduğu yönetme gücü erdoğan kadar varmı?
    yok(eminim kimse itiraz etmez)
    arada %10 15 fark olabilir ama %50 60 olursa adama derlerki "yahu nekadar uyduruk bir sistem, aynı koltuğa oturan 3 kişi faklı yönetim gücüne sahip olabiliyor"

yeni gelen sistem ister erdoğan ister bahçeli olsun ister sen hepinize eşit yönetim gücü verecektir, bu yönetimde adaleti bir nebze iyileştirecektir.

son olarak şunu izleyiniz, sevdiğiniz birisi tarafından yapılan ve Türkiye Cumhuriyetinin 100 yıllık kara bahtının sebebini anlatan güzel bir skeç
    https://www.facebook.com/EbebiEhver1453/videos/1939981402891828/

Bu anayasa teklifinin getirebileceği sıkıntıların farkında değilsiniz.

Bakın bu terör örgütü ya bilerek bunu hesap ederek hayır kampanyası yürütüyor yada evet sonucu çıkmasının kendilerine yarayacaklarının farkında değiller.

Bu referandumun en tehlikeli yanı güç için %50'ye ulaşmanın gerekmesi. Bunun için partiler taraf olacaktır. İdeolojik düşüncelere göre birleşeceklerdir. İstemeyerekte olsa Mhp kendisine 1 yıl önce edilen tüm lafların üzerine Akp ile birlik olacaktır. Bir chpli olarak üzülerek söylüyorum ki chp, hdp ile birlik olacaktır. Ve benzeri küçük irili ufaklı partiler ya Akp- Mhp tabanına ya da Chp-hdp tabanına kayacaktır. Üzülerek söylüyorum chpliyim ama chpnin hdp ile hükümete gelmesini istemem buna sebep olmayın. Yada diğer bir ihtimal Türkiye'nin sonu gelene kadar akp hükümet olacaktır ki bu da bir şey katmaz istikrar sağlamaz.

Akp'nin salt oyu Haziran 2015 seçimlerindeki gibidir. Fetö terör örgütü cemaati mensubu yaklaşık 100.000 kişi akpye öfke duymakta (bana göre cemaatten çıkar odaklı yararlanmış olan haksızdır yargılanmaları ve ceza almaları doğrudur fakat onların öfkeleri yanlış sonuçlar doğurur sırf çıkar odaklı yaptıklarından dolayı şimdi dahada çıkarcı bir tavırla her türlü rakip düşünceyi destekleyebilirler). Bakın başkanlık sistemi gelirse seçilecek her hükümet Türkiye için büyük riskler doğuracak.

Siz partilerin uzun süreler sevildikçe yüksek miktarda oy topladıkça istikrar sağladıklarını iddia ediyorsunuz. Devletin istikrarı yeterli süreden kastettiğiniz 3-4 kez üst üste iktidar kazanarak gelişmez. Bu konuda bir konu açtım okursanız sevinirim. Tüm partiler üst üste seçilmelerinin sonucunda bilerek veya bilmeyerek hatalara sebep olmuş ülkenin seyrini negatif yönde değiştirmiştir;
    https://forum.donanimhaber.com/bir-den-fazla-secilen-hukumetlerin-ulkeye-zarar-vermesi--124975188#124975188

Sizin tabirinize göre Saddam'ın, Kaddafi'nin, Esad'ın ülkelerine muazzam istikrar,adalet ve düzen-nizam getirmiş çok iyi işler başarabilmiş olması lazım.

Bir de şu konu var. Biz buradan böyle kolay kolay konuşuyoruz niye şunu yapmıyorlar bunu yapmıyorlar, sizde işte yapacaklarda millet yetki versin gücü eline alsınlar falan diyorsunuz böylede. Politikadaki şantaj hiç bir alanda yoktur. Bugün belirli sermaye grupları tarafından hedeflenen planlara aykırı bir durum olursa her hangi bir parti hiçbiri farketmeksizin raydan çıkarsa Deniz Baykal'a yaptıkları gibi, Tuğrul Türkeş'e , Erbakan'a , Ecevit'e yaptıkları gibi etkili bir kart oynamasını iyi bilirler bu yüksek güce sahip cemaatler.

Bu cemaatler öyle Abd'nin kucağındaki fetö ve diğer cemaatler gibi değil yeri geldiğinde Abd devlet başkanına suikast düzenleyen cemaatler. Hristiyanlar ve müslümanlar yahudilere yaptıklarının karşılığında güçlü yahudilerin bir olup siyonizme tam destek vermelerini sağladılar. Bu cemaatler Abd'yi Irak'a sokmuş cemaatler. Bu cemaatler Irak'ı Abd'ye sokarken Türkiye'ye kendisine zarar vereceği bilindiği halde Türkiye için çok kötü sonuçlar doğuracağı açık ve net olduğu halde Türkiye'yi Abd'ye destek verdirmiş cemaatlerdir.

Abd'deki Zarrab boşuna orada hapiste tutulmuyor. Emin olun kaç bin tane belge kaç saatlik videolu ifadeye alıp kayıtlarını hazırlamışlardır. Abd bir kaset yayınlarsa fetö gibi televizyona vermez. Üst düzey denetleyici makamlara veya askerlere postalar pentagon mührünü de basar ertesi gün ya parti kapatma davası uygulanır tüm parti üyeleri tutuklanır yada darbe olur hatta parti içinden parti tarafından dışlanmış birini yola getirir anlat der kameralar karşısında konuşur uzaklaştırılmış ama konuşmamış bir siyasetçi cnn de veya ntv'de bir dökülür her şeyi hop bala.

fetönün darbe girişimi İsrail ve onun zoraki olarak sıkıştırdığı Abd için şöyledir. Türkiye'nin gittiği her yol şuan için bize bağlı zaten. Ha direksiyona fetönün cuntacı askerleri geçmiş ha başkası yine bizim hedeflediğimiz noktaya çıkacaktır fetö veya başkası bizim yola çıkmak istemese de istese de geri vitese takıp kaçmadığı sürece bizim önümüze gelecek, gelmezse olaki geri vitese takarsa da şoför koltuğundan indiririz tarzında prensipleri olduğunu adamlar açık açık belli ediyor.

Trump bile bakın. Trump Abd başkanı olmadan önce diyor ki artist artist;

işidi Obama kurdu Clinton'da yardımcı oldu.

Sonra hop twitter'da şaka amaçlı söyledim böyle bir konuda ciddi olduğumu nasıl düşünürsünüz tarzında twittler atıyor ve bir daha ağzına böyle bir laf almıyor. Artık nasıl bir uyarı aldıysa salak salak konuşup her şeyi açık etme dediler galiba Abd hükümetleride İsrail'e tapmıyor fakat İsrail'in çıkarlarını gütmeyen politikacılar biliyorlar ki o koltuklarda oturamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 18 Ağustos 2017; 2:42:49 >

• ULUSLAR ARASI HUKUKA GÖRE , PARLEMENTER SİSTEM İLE YÖNETİLEN ÜLKELERDE AYRILIKÇI HAREKETLER TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK İŞLEM GÖRÜR.

PARLEMENTER SİSTEMİN OLMADIĞI , BAŞKANLIK İLE YÖNETİLEN TEK ADAM REJİMLERİNDE AYRILIKÇI HAREKETLER ÖZGÜRLÜK HAREKETİ OLARAK İŞLEM GÖRÜR...İŞTE SİZE ÖRNEK ABD 'nin AÇIK AÇIK DESTEĞİ İLE PYD'ye ZIRHLI ARAÇ VERMESİ...

SURİYE'de PYD IRAK'ta BARZANİ BU YÜZDEN AÇIKÇA DIŞARDAN GÖSTERE GÖSTERE DESTEKLENMEKTEDİR.

AZICIK BEYNİNİZİ KULLANIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

ULUSLAR ARASI HUKUKA GÖRE , PARLEMENTER SİSTEM İLE YÖNETİLEN ÜLKELERDE AYRILIKÇI HAREKETLER TERÖR ÖRGÜTÜ OLARAK İŞLEM GÖRÜR.

PARLEMENTER SİSTEMİN OLMADIĞI , BAŞKANLIK İLE YÖNETİLEN TEK ADAM REJİMLERİNDE AYRILIKÇI HAREKETLER ÖZGÜRLÜK HAREKETİ OLARAK İŞLEM GÖRÜR...İŞTE SİZE ÖRNEK ABD 'nin AÇIK AÇIK DESTEĞİ İLE PYD'ye ZIRHLI ARAÇ VERMESİ...

SURİYE'de PYD IRAK'ta BARZANİ BU YÜZDEN AÇIKÇA DIŞARDAN GÖSTERE GÖSTERE DESTEKLENMEKTEDİR.

AZICIK BEYNİNİZİ KULLANIN.

Hocam son cümleyi akplilere dediğinize emin misiniz

• napalım bi umut işte
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.