Şimdi Ara

PKK 'görünmez' yağmurluk alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PKK 'görünmez' yağmurluk alıyor 14 Ağustos 2007


    Soner GÜREL/ANKARA

    Emniyet İstihbarat ve Terörle Mücadele Daire Başkanlıkları illere gönderdiği yazıda, Kuzey Irak'taki grupların Türkiye'ye geçişleri sırasında termal kameralara yakalanmamak için Avrupa'dan özel yağmurluklar getirttiğine yer verildi.


    Terör Örgütü PKK'nın, Kuzey Irak'taki kamplarından Türkiye sınırları içine silahlı militanlarını geçirmek için termal kameralara ve gece görüş dürbünlerine yakalanmayan özel üretilmiş yağmurluk getirttiği belirlendi. Örgütün, özellikle keşif faaliyetlerine son dönemlerde ağırlık verdiği ve bu amaçla biri kadın olmak üzere üçer kişilik gruplar oluşturduğuna dikkat çekildi.

    Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı ile Terörle Mücadele Daire Başkanlıklarının başta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki iller olmak üzere İstanbul, Mersin ve ilgili il emniyet müdürlüklerine gönderdiği "Gizli- İvedi" yazıda, PKK'nın son dönemdeki faaliyetleri ile yaz aylarında gerçekleştirmesi muhtemel eylemlerine yönelik şu uyarılarda bulunuldu:

    ISIYA DUYARLI YAĞMURLUK

    "Özellikle Şırnak ili kırsalında faaliyet gösteren örgüt mensuplarının riski azaltmak amacıyla, Avrupa'da faaliyet gösteren örgüt mensupları aracılığıyla gece dürbünü ve termal kameralara yakalanmayı engelleyecek özel yağmurluk türü malzemeler temin ederek Mersin iline ve oradan da kırsal alana aktarıldığı tesbit edilmiştir.

    SANSASYONEL EYLEMLER

    Terör örgütü, yoğun bir eylem sürecine yönelik taktiksel bir anlayış içindedir. Gerek kırsal alanda, gerekse şehir merkezlerinde sansasyonel tarzda etki yaratacak eylemler yapmak maksadıyla ve istihbarat çalışmalarını sürdürdüğü yönünde bilgiler alınmıştır.

    PATLAYICILAR KAMYONLARLA GEÇİRİLİYOR

    Örgüt, bu maksatla Türkiye'ye patlayıcı madde sevkiyatına hız vermiştir. Irak'ın kuzeyindeki örgüt kamplarında 1-2 kg'lık paketler halinde patlayıcıların sınır kapılarından geçiş yapacak araçlara gizlemek suretiyle veya sınır bölgelerinde kaçakçılık yapan şahıslar vasıtasıyla yurt içine gönderdiği bilgileri alınmıştır.

    SINIRDA TAKVİYE KUVVET BEKLETİYOR

    Terör örgütü, Türkiye sınırları içindeki kadrolarını takviye etmek için bir grup silahlı militanını Türkiye-Irak sınırı bölgesinde bekletmektedir. Ülkemiz topraklarındaki grupların eleman takviyesini tamamlamak isteyen örgütün militanlarının topraklarımıza rahatlıkla ve çatışmaya girmeden giriş yapabilmeleri amacıyla, Şırnak ilindeki sınır hattında bulunan askeri pusu noktaları, görev yerleri ve karakolların kamera çekimi de dahil olmak üzere keşif ve istihbaratını yaptırmaktadır.

    BİRİ BAYAN ÜÇ KİŞİLİK KEŞİF GRUBU

    Terör örgütü, biri bayan olmak üzere üçer kişilik keşif grupları oluşturmaktadır. Şırnak, Hakkari gibi ülke sınır komşusu olan illerinizde faaliyet gösteren örgüt mensuplarının, il ve ilçelerde bulunan yerel destekçileri vasıtasıyla, güvenlik güçlerine ait kontrol noktaları ile ikametgahları önünde park halinde bulunan otomobillere, askeri sevkiyat yapan araçlara ve güvenlik kuvvetlerine ait servis araçlarının güzergahlarına yönelik keşif çalışmaları yapılması;

    Keşif yapılan yerler ile kamu kurum ve kuruluşlarına ait binaların müştemilatına, bombalı/silahlı eylem gerçekleştirmek üzere sivil kıyafetli olarak biri bayan olmak üzere 3 kişilik gruplar tarafından yerleştirecekleri uzaktan kumandalı patlayıcılarla sansasyonel eylemler planladıkları bilgileri alınmıştır."







  • zıkkımn kökünü alsınlar
  • onlara kor ateş yağmurluk lasım
    http://forum.donanimhaber.com/m_16685936/tm.htm
  • yakında düzenli orduyada geçer bunlar.Devletlerini de kuruyolar ya
  • Stres atmak istiyorsanız Youtube'da bu insan dışı varlıklar hakkında birçok video var. Oraya yorum yazarak içinizi dökebilirsiniz. Burada ağzımı tutacağım.

    http://www.youtube.com/results?search_query=k%C3%BCrtler&search=Search
  • Hepsini alabilecekler mi?kapasiteleri gelişmiştir onların her gün mermi alıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.