Şimdi Ara

>>Pk2 Modifiye - Sırları Açıklama Zamanı<< /Celerm (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
0
Favori
76.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: celerm

quote:

Orjinalden alıntı: Pro.Dr.Oyun

Ftp en dosyayı indirceğim zaman şifre ve kullanıcı adı istiyor verdiklerini giriyorum ama 530 login incorret diye hata veriyo ne yapcam?

Tamam sorunu hallettim detaylar için ana sayfaya bak

celerm ceviriyi değiştirdim biraz daha netleşti onu anasayfaya koyarsan daha güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

quote:

quote:

Ftp en dosyayı indirceğim zaman şifre ve kullanıcı adı istiyor verdiklerini giriyorum ama 530 login incorret diye hata veriyo ne yapcam?

celerm ceviriyi değiştirdim biraz daha netleşti onu anasayfaya koyarsan daha güzel olur

Mission Complete Go Talk With General "Ne istiyon ezik" Sonhenyon

• quote:

Orjinalden alıntı: sameducer

bunları falan filan yapamadım da oyundaki müziklerden sıkıldıysanız kendi şarkılarınızı atın

ExtractPk2.exe yi açın loaddan music.pk2yi seçin ordan istediğinizi çıkartın ondan sonra bakın bakalım değiştirmek istiyecekmisiniz ondan sonra istediğiniz şarkıyı onun boyutuna getirin...

gerisini bilmiyorum nasıl içine konulduğunu biri anlatırsa sevinirim

hehe.
    Bence sonuçta bir SROTÜRK çıkçak.Bak buraya yazıyom.

• celerm müzikler buldum sayılır sen bana 2 zahmet anlat da bi koyiyim
  • over mode ne ve hexeminal arama yaparken bunu nerden görcezki option_textureXX.ddj
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mission Complete Go Talk With General "Ne istiyon ezik" Sonhenyon

>>Pk2 Modifiye - Sırları Açıklama Zamanı<< /Celerm

• @SinapS - @celerm

Koca forumda en iyisini siz yapıyonuz, kimseye karışma yok darılma yok ohh en güzeli :)

Ayrıca SİnapS, dayı bırak artık sos la somla uğraşmayı sen kasmayı düşünmüyonmu :D:D:D

Hangi resimine baksam hala 64 hala 64 :) Böyle gider 100 lvl açılcak sende anca 65 olucan :) Oda sağa sola giderken kesipte kasarsan :)

Ama genede uğraşların için çok teşekkürler.
  • sırf kendim görebileceğim bir olay için niye bu kadar kafa patlatacağım onu anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr2

@SinapS - @celerm

Koca forumda en iyisini siz yapıyonuz, kimseye karışma yok darılma yok ohh en güzeli :)

Ayrıca SİnapS, dayı bırak artık sos la somla uğraşmayı sen kasmayı düşünmüyonmu :D:D:D

Hangi resimine baksam hala 64 hala 64 :) Böyle gider 100 lvl açılcak sende anca 65 olucan :) Oda sağa sola giderken kesipte kasarsan :)

ben daha 1-1.5 ay böyleyim. 9gap sp farmdayım. tcket de yok.. alış yani
  • bu arada ben uniq cıkınca cıkacak olan yazıyı değiştirdim. mesela yarkan cıkınca :
    Shaitan has been appeared in Mt.Roc yazacaktı ve mesela tecavüzcü coskun tarimde cıktı olarak da uru yu deiştirdim. ama bunları mediapk2 ye atıp oyuna girmeye calısınca,, chara tıklayp start dedgin anda oyunun dıışında buluyorsun kendini
  • COŞKUN Tarim de ha.Female ler kaçın derim.

ve şu sosun u anlamadım.soxu ise hiç anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretwolf -- 27 Mart 2007; 16:23:48 >
  • ii de bu dosyaları nerden buluyoz abiler

bana bi cevap yazın lütfen ne olur
  • acil hemen simdi
  • celerm lütfen söle nerden bulcagımısı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr2

@SinapS - @celerm

ben daha 1-1.5 ay böyleyim. 9gap sp farmdayım. tcket de yok.. alış yani

Çaktırma bende 62 deyim ss lerde görüldüğü gibi halen 62 :)) 4 gap var bende sp farma başladım, zaten 69 da bitiyor büyüler onun için içim rahat rahat yapıyorum :)) Ticket dersen önümüzdeki ay alıyorum, her ay da bir sefer kullanıyorumki kendimi tatmin ediyorum oyuna fazla para yatırmıyorum diye :))

• abiler su kardese yardım edin ya bu dosyaları nerden indiriyoz extrac falan
  • Extractpk2.exe ve hexedit programını nerden indirecez
  • en baş sayfaya baksana ağlama bende ağlıcam şimdi
  • nasıl yani en bas sayfa
  • yardım edecek bir allahın kulu yokmu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.