Şimdi Ara

PK NE DEMEK PLSS CWP WERİN!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
21.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alt tusuna basılı tutarak bi herife saldırıodum ama lvlı bndn dusuktu acıdım geri dondum ama pk ne demek we bn o adama saldırsaydım bişe olurmuydu????

cewaplarınız için simdiden tesekkurler

• Yapay Zekanın Yanıtı

PK Ne Demek?

"PK" terimi, "Player Kill" kelimelerinin kısaltmasıdır ve çok oyunculu çevrimiçi oyunlarda bir oyuncunun diğer bir oyuncuyu öldürmesi anlamına gelir.

Knight Online'da PK Nedir?

Knight Online'da PK, oyuncuların birbirleriyle savaşması ve birbirlerini öldürmesidir. PK, genellikle PvP (oyuncuya karşı oyuncu) modunda veya açık dünya bölgelerinde yapılır.

PK Atmak Ne Demek?

"PK atmak", başka bir oyuncuyu öldürmek anlamına gelir. PK atmak, oyuncuları rahatsız etmek veya oyun içi eşyalarını çalmak gibi çeşitli nedenlerle yapılabilir.

PK Yapmak Ne Demek?

"PK yapmak", düzenli olarak diğer oyuncuları öldürmek ve onlardan eşya çalmak gibi PvP'ye odaklı bir oyun tarzıdır. PK yapan oyuncular genellikle "PK'er" olarak bilinir.

Knight PK Nedir?

Knight PK, Knight Online'da PvP'ye özel bir sunucudur. Bu sunucular, oyuncuların birbirleriyle savaşmak için özel olarak tasarlanmıştır ve oyun içi eşyalar için ödüller sunar.

PK ile İlgili Önemli Noktalar:

• PK, bazı oyunlarda kabul edilirken, diğerlerinde yasaktır.
    • PK atmadan önce oyunun kurallarını ve yönetmeliklerini kontrol etmelisin.
    • PK, oyuncular arasında gerginliğe ve rahatsızlığa neden olabilir.
    • PK, oyuncuların becerilerini geliştirmelerine ve oyun hakkında daha fazla şey öğrenmelerine yardımcı olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • plss ne demek sen bağa onu bi diyiver hele
  • quote:

Orjinalden alıntı: idontknow

plss ne demek sen bağa onu bi diyiver hele

• valla cape siz dalsan bayaa bişi olurdu pk player killer demek
    pk olunca herkes sana dalabilio ve öldürdüklerinde senden bi item düşüo bu silahın bile olabilir. bu aarada tabii sen onlara dalamıosun. elin belin bağlı yani o yüzden pk olmamaya çalış.
  • quote:

• http://forum.donanimhaber.com/m_8427509/tm.htm aha işte benim başıma gelen olurdu
  • quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sak__

http://forum.donanimhaber.com/m_8427509/tm.htm aha işte benim başıma gelen olurdu
    onuda simdi okudum ama bise daa sorcam bu nekadar suruo bn bitane pk olmus adam gordum ismi kırmızıydı daldım bni oldurdu sora bi herif geldi kesti onu o yine kalktı yine kesti ama gerisini izlemedim cunku yanımdan lvl 20 bi trader gecti...

gerisini anlamıssınızdır artık

• PK Online MMORPG Oyunlarda Play Killer demek oyuncu öldüren oyuncunun itemini ele geçiren anlamına gelmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkadana12

PK Online MMORPG Oyunlarda Play Killer demek oyuncu öldüren oyuncunun itemini ele geçiren anlamına gelmektedir.

6 yıl geçmiş farkındamısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) hortlayan konuya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahana35

quote:

Orijinalden alıntı: darkadana12

PK Online MMORPG Oyunlarda Play Killer demek oyuncu öldüren oyuncunun itemini ele geçiren anlamına gelmektedir.

6 yıl geçmiş farkındamısın

Bende PK'nın asus psu seçme sihirbazındaki anlamını öğrenmek istiyorum birtürlü bulamadım:S
  • 6 yil onceki ben urpertti yeminle. Hortlatan arkadasa en icten selamlarimi sunarim

• quote:

Orijinalden alıntı: B52.

6 yil onceki ben urpertti yeminle. Hortlatan arkadasa en icten selamlarimi sunarim

Adam coluga çocuğa karıştı yav

• Sorma abi 15 yasinda ben ne illet denyo bi tipmisim zerre hatirlamiyorum

• hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNewflag

hort

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.