Şimdi Ara

PK movie DIES MrDrDi3 lvl 70 2755 ap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar kuzenimin charı MrDrDi3. video yaptı sizle paylasayım dedim. diesde. lvl 70 - 2755atak - 1189defance
    bence guzel bi video oldu. combolar filan baya ii.
    arkadaslar müzikler biraz baymış diyebilirsiniz ama ilk müzik dışındakiler kendi müziği. sözüylede müziğiylede kendisinin. sadece son müzik akondan calıntı söz yine onun.
    yorumlarınızı kesinlikle bekliyorum...
    son zamanlarda izlediim en ii pk movielerden bitriydi benim inş beyenirsiniz
    iyi seyirler...

• Video nerde
  • link koymayı unutmuşumhttp://files.filefront.com//;6438441;;/ hade baalım..
  • Evet link ?
  • tamamda video göremedim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: emp@thy

arkadaslar kuzenimin charı MrDrDi3. video yaptı sizle paylasayım dedim. diesde. lvl 70 - 2755atak - 1189defance
    bence guzel bi video oldu. combolar filan baya ii.
    arkadaslar müzikler biraz baymış diyebilirsiniz ama ilk müzik dışındakiler kendi müziği. sözüylede müziğiylede kendisinin. sadece son müzik akondan calıntı söz yine onun.
    yorumlarınızı kesinlikle bekliyorum...
    son zamanlarda izlediim en ii pk movielerden bitriydi benim inş beyenirsiniz
    iyi seyirler...

Ama kardeş link yokki nasıl izleyelim.
  • ben wıdeo falan goremıorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    80 lwl paladin we acc
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • youtube ye koysan daha iyi olur
  • koydum koydum bakın alın bidahahttp://files.filefront.com//;6438441;;/
  • olmuyor?!
  • ha bu arada videodaki önemli 1 on 1 ler

dr4ko(Tormentors) vs MrDrDi3 3 defa MrDrDi3 alıyor,
    :defiller:(helish vuruyor ^^) vs MrDrDi3
    deoxyribonücleicacid(Equal) vs MrDrDi3 alıyor
    Perfect_Mad vs MrDrDi3 alıyor

bunlar onemli olanları.

daha bir cok guzel movieler vardı da bi sorun cıktı hiç biri açılmıyor zaten bu konuda sizden yardım isticektim. nese inş begenirsinz.
  • Youtubeye upload edebilirmisin ?
  • evet biraz fazla hatta bayagı fazla haklısınız. upload bugun yarın ederim belki ettigimde buraya koyarım :S
  • Bencede youtube a upload et.Kimse bi movie izlemek için 168 mb lık şeyi indirmez.O siteye upload edene kadar youtube a upload etseydin keşke
  • 170 mb koptum ya burnaki net kullanıcılarını %85 i kotalı kullanıyor nası beklersin bunu indirmelerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuasH

170 mb koptum ya burnaki net kullanıcılarını %85 i kotalı kullanıyor nası beklersin bunu indirmelerini

yanlış 168.60 mb lütfen yanluş bilgilendirmeyelim

• quote:

Orjinalden alıntı: yakamozcanavarlar

quote:

170 mb koptum ya burnaki net kullanıcılarını %85 i kotalı kullanıyor nası beklersin bunu indirmelerini

• quote:

Orjinalden alıntı: PuNiSH3R_26

quote:

Orjinalden alıntı: yakamozcanavarlar

quote:

• bari rapid-share ye upload etseydin filesfront mudur nedir download hızı cok düşük
  • quote:

şöle cahilce yorumlar yapmayalım lütfen. sen youtubedan nasıl izlendiğini sanıyosun. aynanda indiriyosun indirdiğin kdrını izliyosun niye yavaş yavaş doluyo sanıyosun. netlimiter kur da bak bakim youtubedan bişe indirirken 100le dl yapıyosun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.