arkadaslar kuzenimin charı MrDrDi3. video yaptı sizle paylasayım dedim. diesde. lvl 70 - 2755atak - 1189defance bence guzel bi video oldu. combolar filan baya ii. arkadaslar müzikler biraz baymış diyebilirsiniz ama ilk müzik dışındakiler kendi müziği. sözüylede müziğiylede kendisinin. sadece son müzik akondan calıntı söz yine onun. yorumlarınızı kesinlikle bekliyorum... son zamanlarda izlediim en ii pk movielerden bitriydi benim inş beyenirsiniz iyi seyirler...
arkadaslar kuzenimin charı MrDrDi3. video yaptı sizle paylasayım dedim. diesde. lvl 70 - 2755atak - 1189defance bence guzel bi video oldu. combolar filan baya ii. arkadaslar müzikler biraz baymış diyebilirsiniz ama ilk müzik dışındakiler kendi müziği. sözüylede müziğiylede kendisinin. sadece son müzik akondan calıntı söz yine onun. yorumlarınızı kesinlikle bekliyorum... son zamanlarda izlediim en ii pk movielerden bitriydi benim inş beyenirsiniz iyi seyirler...
dr4ko(Tormentors) vs MrDrDi3 3 defa MrDrDi3 alıyor, :defiller:(helish vuruyor ^^) vs MrDrDi3 deoxyribonücleicacid(Equal) vs MrDrDi3 alıyor Perfect_Mad vs MrDrDi3 alıyor
bunlar onemli olanları.
daha bir cok guzel movieler vardı da bi sorun cıktı hiç biri açılmıyor zaten bu konuda sizden yardım isticektim. nese inş begenirsinz.
Youtubeye upload edebilirmisin ?
evet biraz fazla hatta bayagı fazla haklısınız. upload bugun yarın ederim belki ettigimde buraya koyarım :S
Bencede youtube a upload et.Kimse bi movie izlemek için 168 mb lık şeyi indirmez.O siteye upload edene kadar youtube a upload etseydin keşke
170 mb koptum ya burnaki net kullanıcılarını %85 i kotalı kullanıyor nası beklersin bunu indirmelerini
quote:
Orjinalden alıntı: QuasH
170 mb koptum ya burnaki net kullanıcılarını %85 i kotalı kullanıyor nası beklersin bunu indirmelerini
yanlış 168.60 mb lütfen yanluş bilgilendirmeyelim
quote:
Orjinalden alıntı: yakamozcanavarlar
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: PuNiSH3R_26
quote:
Orjinalden alıntı: yakamozcanavarlar
quote:
bari rapid-share ye upload etseydin filesfront mudur nedir download hızı cok düşük
quote:
şöle cahilce yorumlar yapmayalım lütfen. sen youtubedan nasıl izlendiğini sanıyosun. aynanda indiriyosun indirdiğin kdrını izliyosun niye yavaş yavaş doluyo sanıyosun. netlimiter kur da bak bakim youtubedan bişe indirirken 100le dl yapıyosun