Şimdi Ara

Pizzacı Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kadının teki bunlardan pizza sipariş ediyor ve pizzayı getiren eleman kadını çok beğeniyor. gözüne kestirdiği kadının telefonunu dükkandan öğrenip kadına taciz mesajı atıyor. kadın da bu mesajın screenshot'unu alıp twit olarak mention'lıyor litte ceasars'a.

Mesaj alıntıdır.https://eksisozluk.com/entry/45507388

Pizzacı Olayı

• Okumayın zebani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın zebani

• kadın ağır kezban
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoria Secret

kadın ağır kezban

bence haklı.

• evet aynen böyle oluyor
  • kadın haklı mı? adamın attığı mesajda ben pek rahatsız edici birşey göremedim, cevap vermezsin olur biter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kör olası çöpçüler

quote:

kadın ağır kezban

bence haklı.

bence de haklı ama böyle bi olayı twitter a vermesi saçma bence. yapılacak şey müdürle konuşmak veya telefon numarasını başkalarına verdiği için dava açmak. twitter böyle bi olay için yanlış ortam
  • quote:

quote:

kadın ağır kezban

bence haklı.

Nasi hakli adamı işinden edicek belki zar zor girdi ise. Adam ciddi anlamda taciz içerikli mesaj yazsa yada harekette bulunsa hak verilir. Sana kalırsa bütün herkes hoşlandığı insanlara karşı tepki verişleriyle haksiz o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 saf sosyetik kezban.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

kadın haklı mı? adamın attığı mesajda ben pek rahatsız edici birşey göremedim, cevap vermezsin olur biter.

+1 Hatta Türkiye standartlarında bir tacizciye göre çok nazik ben "Naber yavrum pizzanın yanında 15 cm'lik sosis de almaz mısın" falan beklerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer07

quote:

quote:

kadın ağır kezban

bence haklı.

Nasi hakli adamı işinden edicek belki zar zor girdi ise. Adam ciddi anlamda taciz içerikli mesaj yazsa yada harekette bulunsa hak verilir. Sana kalırsa bütün herkes hoşlandığı insanlara karşı tepki verişleriyle haksiz o zaman

kardeş normal hayat olsa anlarım ama müşteriye yavşamak nedir? müşterinin rahatsız olması çok normal herhangi bir etkileşim falan yok pizza vermiş sadece. ama üstteki arkadaşın dediği gibi twittera koymasa da olurmuş.

• quote:

kadın ağır kezban

Bu ülkede kadın olmanın ne denli zor olduğunu anlamadan atıp tutarak kadınlara yanlamak kolay, yanlayanı desteklemek daha kolay tabii. Kendi annenize, kardeşinize gelse bu mesaj, "AUUUUV namusum gitti" diye ortalıkta yaygara koparmasınızı bilirsiniz değil mi?
  • getiren pizzacı kaslı yakışıklı olsa kucağuna atlardı ama,klasik popi olmaya çalışan kezbo
  • Twitterda tüm espriler yapıldı konu yeni açılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Niccoló

quote:

kadın ağır kezban

Bu ülkede kadın olmanın ne denli zor olduğunu anlamadan atıp tutarak kadınlara yanlamak kolay, yanlayanı desteklemek daha kolay tabii. Kendi annenize, kardeşinize gelse bu mesaj, "AUUUUV namusum gitti" diye ortalıkta yaygara koparmasınızı bilirsiniz değil mi?

aşağıda yazdığımı okumadan atıp tutma. tekrar bakmaya üseniyosan al buraya da kopyalıyım

''bence de haklı ama böyle bi olayı twitter a vermesi saçma bence. yapılacak şey müdürle konuşmak veya telefon numarasını başkalarına verdiği için dava açmak. twitter böyle bi olay için yanlış ortam''

• quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Sevgiliniz olsa adamın peşini bırakmazsınız ama sizi ilgilendiren bir durum yok tabi kezban dersiniz hm.

Kız elemana yazsa benim sevgilim var,elemanda umrumda değil benim olacaksın yazsa dediğin doğru adam nerden bilsin sormadan sevgilisi olup olmadığını ?
  • MerKEZ BANkası
  • Dava açsın direk kazanır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drummer07

quote:

quote:

kadın ağır kezban

bence haklı.

kardeş normal hayat olsa anlarım ama müşteriye yavşamak nedir? müşterinin rahatsız olması çok normal herhangi bir etkileşim falan yok pizza vermiş sadece. ama üstteki arkadaşın dediği gibi twittera koymasa da olurmuş.

Yavsamak? Bu adam yavsamis yani? Vay anasını. Birbirinden hoşlanan insanlar birbirlerine hislerinden bahsettiklerinde yavsaklik yapmış oluyorlar yani. O zaman herkes yavsak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.