Şimdi Ara

Pizza Siparişimi Nasıl Bedavaya Getiriyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
7.074
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bütün bunların yerine gece son otobüse bin evine git 1,5 tl ile kurtarırsın günü

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki pizza parası taksi ücreti . 4 kişilik aileyim iki pizza parası ile geciniyorum günlük

Varlık böyle bir şey demek ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç saatlere kadar calısma git evinde makarna ye yaptığım hesaba göre baya ucuza gelir.
  • Yat partisini nasıl bedavaya getirdim:

Üniversite son sınıfta Yemen'de mücadelesini sürdüren Husilerden biriyim ve şu aralar sınavlar nedeniyle evimden 3367 km uzaklıktaki bir gerilla kampında geç vakitlere kadar ders çalışıyorum. Eve dönme vaktim geldiğinde Suudi güçleri tarafından kampımın sarılmış olacağını ve olduğum yerden çıkamayacağımı öngördüm ve özel tim çağırmam gerekeceğini anladım. Ama bir özel tim bir yat partisinin 2 katı paraya mal olacaktı. Ben de özel tim çağıracağıma, Ekimsonix ile yat çağırıp parti organizasyonu yaptırdım. Yatla gelecek elemanlara getirecekleri kızlarla Suudilerin dikkatini dağıtıp beni eve götürmelerini, böyle yaparlarsa onlara özel tim parasının yarısını vermeyi teklif ettim. Tabii ki kabul ettiler, gece vakti havadan gelen parayı kim kabul etmez.

Sonuç: Özel tim tutacağıma yarım tim parası ile yatı, yarım tim parasıyla kızları ödedim. Suudilerin dikkati dağılınca da onca hava saldırısına rağmen ilerleyememeleri de cabası. Ekimsonix'ten gelecek parayı saymıyorum bile. Süveyş Kanalı'ndan selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burnin

Yat partisini nasıl bedavaya getirdim:

Üniversite son sınıfta Yemen'de mücadelesini sürdüren Husilerden biriyim ve şu aralar sınavlar nedeniyle evimden 3367 km uzaklıktaki bir gerilla kampında geç vakitlere kadar ders çalışıyorum. Eve dönme vaktim geldiğinde Suudi güçleri tarafından kampımın sarılmış olacağını ve olduğum yerden çıkamayacağımı öngördüm ve özel tim çağırmam gerekeceğini anladım. Ama bir özel tim bir yat partisinin 2 katı paraya mal olacaktı. Ben de özel tim çağıracağıma, Ekimsonix ile yat çağırıp parti organizasyonu yaptırdım. Yatla gelecek elemanlara getirecekleri kızlarla Suudilerin dikkatini dağıtıp beni eve götürmelerini, böyle yaparlarsa onlara özel tim parasının yarısını vermeyi teklif ettim. Tabii ki kabul ettiler, gece vakti havadan gelen parayı kim kabul etmez.

Sonuç: Özel tim tutacağıma yarım tim parası ile yatı, yarım tim parasıyla kızları ödedim. Suudilerin dikkati dağılınca da onca hava saldırısına rağmen ilerleyememeleri de cabası. Ekimsonix'ten gelecek parayı saymıyorum bile. Süveyş Kanalı'ndan selamlar.

• Dan bilZerian,

Instagramdan takip ediyoruz, kari kiz demedin ... Gozu motorlu kuryelere mi diktin? Ayiptir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

Dan bilZerian,

Instagramdan takip ediyoruz, kari kiz demedin ... Gozu motorlu kuryelere mi diktin? Ayiptir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: publicengineer

pizza 20 TL
    taksi pizzanın iki katıysa 40 TL
    pizzaya ödenen 20 TL
    motorcuya ödenen 20 TL, toplam harcama 40 TL

amaç ulaşımı halletmekti taksi 40 liraydı,
    cebimizden yine 40 Lira çıktı,
    biz bu pizzayı niye yedik?

devam ediyoruz;

taksi parasını düşünen en enayi üniversiteli yürür, olmadı 80 liraya bir ikinci el bisiklet alır motorcuya vereceği 20 TL cebine kalır,
    alsana avantajix nasıl oran ama %100.
    geçerken de madem karnı acıktı gelal dan 10 liraya pizzasını alır olmadı karışık pidesini alır 10 liraya.

kuryenin servis alanı belli 3-4 km yarı çap. git gel 15 dk.lık mesafe.
    40 lira yazan taksinin gitmesi gereken mesafe 30 km,
    motorcu 30 km gidecek bizi bırakacak 30 km dönecek 60 km yol yapacak, min. 45 dk. servis süresi oldu mu sana 1 saat.

cebinden 40 TL çıkıyorsa hiç bir şey bedava değildir.

not; viral olduğu bilinerek yazılmıştır

harfiyen katılıyorum

• bi taksi programı kullanmayı bilmiyor mu bebe? sıcak fırsatçı adam da hamurun üstüne 2 sucuk 1 parça peynir koyulmuş şeye 20 tl ödemez. gider dürüm yer 5 tl'ye.
  • publicengineer kullanıcısına yanıt
    ama adam demişti pizzayı bedavaya getirme yöntemi. Taksi parasını bedavaya getirme değil. 40 tl çıkacak diyor zaten
  • publicengineer kullanıcısına yanıt

Sherlock aramızda.. şapka çıkartıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumruyen -- 21 Mayıs 2015; 9:13:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: publicengineer

pizza 20 TL
    taksi pizzanın iki katıysa 40 TL
    pizzaya ödenen 20 TL
    motorcuya ödenen 20 TL, toplam harcama 40 TL

amaç ulaşımı halletmekti taksi 40 liraydı,
    cebimizden yine 40 Lira çıktı,
    biz bu pizzayı niye yedik?

devam ediyoruz;

taksi parasını düşünen en enayi üniversiteli yürür, olmadı 80 liraya bir ikinci el bisiklet alır motorcuya vereceği 20 TL cebine kalır,
    alsana avantajix nasıl oran ama %100.
    geçerken de madem karnı acıktı gelal dan 10 liraya pizzasını alır olmadı karışık pidesini alır 10 liraya.

kuryenin servis alanı belli 3-4 km yarı çap. git gel 15 dk.lık mesafe.
    40 lira yazan taksinin gitmesi gereken mesafe 30 km,
    motorcu 30 km gidecek bizi bırakacak 30 km dönecek 60 km yol yapacak, min. 45 dk. servis süresi oldu mu sana 1 saat.

cebinden 40 TL çıkıyorsa hiç bir şey bedava değildir.

not; viral olduğu bilinerek yazılmıştır

:) :)
    Sherlock aramızda.. şapka çıkartıyorum..

• Son otobüse kalmadan gidip evde çalışsan, 5 liraya da bir döner yesen nasıl fikir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac

Pizza şubesinin önüne gidip evine sipariş ver, kurye yola çıktığında da sipariş benim, beni de eve atıver de

• Taksiye binebilen + Pizza yiyebilen öğrenci mi olurmuş. Öğrenci dediğin 30 km yürür evde de makarna yer. Milleti yıllardır üniversitelere yalan yanlış özendiriyorlar millet de zannediyor ki hayat böyle taksiyle eve gidecek pizza yiyecek buzlu badem oh
  • Doğru olması önemli değil ki avantajix reklamı olsun yeterli sizlerde ciddiye alıp burada yazıyorsunuz

Avantajix blogdan yayınlanacak yazılar için 10 TL vermişti hatta bende bir yazı göndermiş almıştım 10 TL mi.Buda onlardan birtanesi
  • yolculuğu nasıl bedavaya getiriyorum...
    okulum Bağcılarda okul çıkışı otocenterdan araba satın alıyorum ( deposunda mazot olanları) bakırköye evime gidip yakınlardaki bir galeriye arabayı satıyorum. 3- 5 bin zarar olabiliyor ama yolculuk (mazot) BEDAVA.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pizzacılar dağıtımcı elemanları kontrol edecekler. Adamların tezgahlaı bozulacak :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.