Şimdi Ara

Pizza da Hangi Pizza? hangi Marka ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pizza Hut'a gittim bugün sınırsız pizza yedim. 1 hafta önce kadar da dominostan kayseri ateşi yemiştim özellikle pizzanın altına baktım gram yağ yoktu normal ramazan pidelerindeki gibi... Ama pizza hut'taki pizzaların her yerinde yağ var vıcık vıcık...

Kayseri ateşi denemediysen dene:)

pizza hut'dan şaşma derim.
    Et supreme (orta) + bi alana bi bedava yuzunden gene et supreme :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poker in the Face

yemeksepetinden araştır. Hem promosyon oluyor devamlı.

pizza hut'dan şaşma derim.
    Et supreme (orta) + bi alana bi bedava yuzunden gene et supreme :D

artık promosyon olmayan firma yok

dominos

pizza hut

hepsinde var

> > < <
  • Çok sık pizza söylerim İstanbul'da irili ufaklı birçok pizzacı denedim kesinlikle en iyisi Little Caesars
    Genelde arkadaş ortamında tükettiğimizden onların kararıda bu yönde.Bir süredir özel promosyonlar hariç kolay kolay başka yerden pizza söylemiyoruz.
    Direk pizza adı veremem bir kaç tanesini beğeniyorum.

Dominos'ta iyi pizza yapar.Ordan sipariş vereceksem kesinlikle Africano olur, gerçekten bol malzemeli ve lezzetli bir pizza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 22 Şubat 2011; 11:18:41 >

1- Little Caesars
    2- Pizza Hut
    3- Domino's
    4- Pizza Villa
    5- Pasaport Pizza
    Lost - Supernatural - Smallville - The Vampire Diaries - Dexter - Spartacus - Glee - Chuck - True Blood - Fringe - FlashForward
    The Event - Lost Girl - The Lost Room - V - How I Met Your Mother - The Big Bang Theory - No Ordinary Family - Wilfred - The Secret Circle - Terra Nova
    2011'in ilk konusunu görmek için tıkla! :)
    2012'nin ilk konusunu görmek için tıkla! :)

• pizza bullstan yemedim ama, diğerleri için de papa johns en iyisi, sonra little sezar gelir
  • pizza yeme

Little Ceasers

Pizzaları rakiplerine göre ufak; ancak en lezzetlisini onlar yapıyor. En pahalısı tabiki. Hız olarak kesinlikle en yavaşı. 30 dakikada gelirse öpün başınıza koyun. Promosyonlarda Çiftlik gibi pizzaları her zaman koymuyorlar. Ona yakın lezzette Karışık var. Hatta pek bir farkı yok. Pizzanın kenarına nefis kenar yaptırırsanız simit gibi oluyor kenarları. İçerisinde erimiş peynir oluyor. Şubeler arasında müşteri memnuniyeti farkı var. Mesela bir şube ile davalık olacak iken, diğer bir şube ile aile bağı kuracaktık.

Dominos

Hızlı ve lezzetli bir pizza yapıyorlar; ama bu sadece pizza hamuru ince olunca ve içerisinde mozeralla olunca geçerli. Diğer türlü hamur yemiş hissine kapılıyorsunuz. Promosyon olarak rakiplerinden daha geriler bence. Saçma sapan promosyonlar yapıyorlar.

Papa Johns

Aralarında en büyük pizzayı yapan ve en marjinali olan pizzacı. Açıkçası hepsinden ayrı tutmak istiyorum çünkü ananaslı pizza yapıyorlar. Evet yanlış duymadınız. Ananaslı pizza mı olur lan demeyin, çok lezzetli. Hız olarak Pizza Bulls'dan sonra en iyisi. Şuana kadar hiçbir problem yaşamadığım tek pizzacı; ama hiç yaşamazsınız diye bir şeyde yok.

Pizza Bulls

Tamam uygun bir yer ama yaptıkları kesinlikle bir pizza değil. Lahmacun desen lahmacun değil, pizza desen pizza değil. Sözde pizza yemek istiyorum diyen ve bütçesi az olanlar için en iyisi.

Pizza Hut

Her şekilde en kötüsü. Açıklama yapmak istemiyorum.

Tabi bu pizzacıların hepsi bilinen pizzacılar. Bir de adı pek duyulmamış, pizzanın kralını yapan ama pizza başına 30 TL alan pizzacılar var. Onlardan da bahsedebilirim ama yoruldum.

• Bir ara evde sürekli yalnız kaldığımdan baya pizza firması deneme fırsatı bulmuştum. Bence en iyisi Little Ceasers. Dominos eskiden çok iyiydi ama bozdular bence.
    Bir de bizim eski evin orada Dublex pizza vardı onu çok severdim.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Dominos Turkish pizza :)
  • Eski pizza hut pizzaları müthişti.10 sene önce Ataköy galeria da yediğim pizzanın tadını unutamam.Dominos mominos yoktu o zamanlar.Zamanla pizza firmaları çoğaldıkça rekabet için kalite düştü ,gerçek pizza yiyemez olduk
    Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
  • bende son zamanlar da Little Caesars pizzayı denedim ve çok beğendim tadını. daha önce dominos, sbarro ve pizza hut dan falan yemiştim ama little caesars bunlardan daha güzel yapıyor, tabi fiyatları da daha fazla...

little c. > dominos > pizza hut gibi bi sıralama yapıcam..

bide adı duyulmamış ama pizza başına 20 30 tl alan markalar var.. onlar çok güzel yapıyorlar...
    Konularınızı sildirmek, kullanıcı adınızı değiştirmek, hesabınıza giriş yapmakta yaşadığınız sorunların giderilmesi gibi yönetimsel hususları Forum Destek panelinden talep oluşturarak moderasyona iletmelisiniz. Özel mesajla yazdığınızda istesem de yardımcı olamıyorum. Teknik sorunlar veya tavsiyeler için ise bu bölüme konu açmalısınız. Oradaki talepler tek tek inceleniyor ve değerlendiriliyor.
  • Hoşgeldiniz ne alırdınız
    Dominos kücük boy kumru alabiliriyim

Siz oturun şiparisiniz 10dk sonra hazır

Tesekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.