Şimdi Ara

Pizza da Hangi Pizza? hangi Marka ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Valla neyi öneririm bilmiyorum ama neyi önermeyeceğimi biliyorum: pizza pizza. Çok kötü malzemesi az hamuru güzel değil hiç pizza gibi değil belki sadece Aydın'a özgüdür diyeceğim ama burada da 2 farklı şubesinde yedim ikisinde de kötüydü. Annem evde yapıyor ondan daha güzel yapıyor üstelik tadımlık değil doymalık. Malesef burada doğru dürüst pizzacı da yok keşke dominos falan olsa. Pizza di roma diye bir yer var orası harika yapıyor fakat fiyatlar yüksek ve de hiç kampanya, indirim yaptığını görmedim. Evlere servis yapıyor mu onu bile bilmiyorum.

Ah aydınlı kardesım benım. Ne guzeldı be pizza di roma nın pizzaları bıraz yasca kucuklugume denk gelıyor ama hatırlıyorum ne kadar iyi oldugunu.aydında kipa, pizza pizza şubeleri falan açılınca kapanmıştı. Gece bu saatte buna üzülüyorum şu an :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Domino's çok kötü bence. En son yazın arkadaşlarla gece yer bulamayınca onlara da uymak için yedim, yok bir daha tövbe. Zaten çok sık yemem pizza. Pizza Locale, Pizza Venedik tavsiye ederim. Biraz tuzlu ama kalitelidir, pişman etmez.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.