Şimdi Ara

Piyasanın bu kadar kötü olmasına rağmen ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten anlamıyorum. Ekonomik bu kadar çalkantılıyken insanlarımızın bilgisayar veya bileşenlerinin satın almasını. Burda başka birseyler olması lazım.

Psikolojik bir strateji mi? Yakın zamanda çevremden bilgisayar olsun, Ekran kartı olsun çok fazla satın alımlarıyla karşılaştım. Acaba nedeni nedir ?

Gerçekten ihtiyacımız olduğu için mi ? Yoksa günlük hayatta çok fazla bu tür reklamlara maruz kaldığımız için mi ?

Kulaktan dolma bilgiler, bizleri X mağazalarda indirimlerin olduğuna ikna ediyor. Bunlar ne kadar doğru acaba !?

Peki, sizlerin değerli düşünceleri nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kriz alt kesimi vurdu. Orta kesimin zaten birikimi olduğu için bu kriz onları etkilemedi. Starbucks'lar hala dolu.
  • Starbucks tayfası bilişimle çok alakalari var mı? Gerçekten sanmıyorum. Onlar daha çok instgramda paylaşım yapmakla meşgul.

• napsın doların 10 olmasını mı beklesin item almak için ? bi kaç dönem sabit/düşük kur yaşadık diye herkes unuttu turkiye gerçeklerini
  • Bu dönemi baz alirsak, Sıkïntili

• Şuan dolar tam olmasi gerektigi yerlerde.5-5.5 arasi biyere yerlesirse guzel olur.Suanda kasa toplamanin tam zamani.Yukardaki arkadasinda dedigi gibi 5 sene ucuza dolar buldunuz refah artti diye Turkiye gerceginden kacamazsiniz.Bu ulke boyle.1950den sonrakiler ulkeyi gelistirmek icin birsey yapmamis ki darbe de darbe ustune birde nufus fazla o yuzden avrupa gibi refahlik beklemeyin bu ulkede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç birikimim yok ama dişimi biraz sıkıp telefon aldım eskisini günde 3 kere şarj ediyordum

Neyseki zamanında bilgisayarımı çok iyi aldım şansıyım değiştirmem gerekmiyor

hiç bir birikimim yokken evlendim, biraz borcum var (çok yok çünkü boş şeylere para harcamadık herkese tavsiye ederim huzurun sırrı m)

kriz kriz diye ağlayanlar kriz görmemiş bakmayın ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halimyokk

hiç birikimim yok ama dişimi biraz sıkıp telefon aldım eskisini günde 3 kere şarj ediyordum

Neyseki zamanında bilgisayarımı çok iyi aldım şansıyım değiştirmem gerekmiyor

hiç bir birikimim yokken evlendim, biraz borcum var (çok yok çünkü boş şeylere para harcamadık herkese tavsiye ederim huzurun sırrı m)

kriz kriz diye ağlayanlar kriz görmemiş bakmayın ..
    Ana konudan biraz saptik, Turkiye cok kotu durumda acimizdan ölüyoruz. Ama hayla bilgisayar aliniyor. Tabi ki bu degil.

Anlatmak istediğim herkes niye bu donemlerde almaya karar verdi.
    Belki ben bu konuya taktim. Ve algıda secilik dediğimiz olayı yaşadım.

Yada reklamların gücü insanları ciddi anlamda etkiliyor. Veya sosyal meyda ...

• Bu enflasyonla, bu kurla parayı elde tutup biriktirmenin hiçbir anlamı kalmadı.
  • 5k'ya ekran kartı almaya gerek yok da bırak insanlar 1k'ya gpu alsınlar, bunun gelirle çok bir alakası yok ihtiyaç.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0FLu61

Ana konudan biraz saptik, Turkiye cok kotu durumda acimizdan ölüyoruz. Ama hayla bilgisayar aliniyor. Tabi ki bu degil.

Anlatmak istediğim herkes niye bu donemlerde almaya karar verdi.
    Belki ben bu konuya taktim. Ve algıda secilik dediğimiz olayı yaşadım.

Yada reklamların gücü insanları ciddi anlamda etkiliyor. Veya sosyal meyda ...

Alıntıları Göster
    Konuyu biraz buraya dogru saptirsak. 🤗🤗🤗

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.