Şimdi Ara

Piyasadan anlayan tatlı insanlar bakabilir mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba sevgili iki tekerciler. 2 senedir yanımda oturan triatloncu arkadaşımın yoğun gazı sayesinde bende de bir bisiklet sevdası başladı.

    Öncelikle bana fixie model bir bisiklet önerdi fakat gerek türkiyedeki yüksek fiyatlar gerek kargo ücretleri ile bu hayal yalan oldu.

    500-800 lira arası bir ücreti ödeyebilecek güçteyim. Bu fiyata göre başlangıç seviyesinde beni üzmeyecek fixie veya yol bisikleti önerebilirseniz sevinirim.

    Ek olarak ikinci el olarak 2 adet bisiklet buldum bunlarıda yorumlarsanız teşekkür ederim


    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-fixed-bike-364998226/detay

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-tertemiz-yaris-bisikleti-346601272/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Verdiğin linkteki bisikletlere baktığımda, kadro boylarının arasında dağlar kadar fark görüyorum. İlk önce senin boyun kaç? Bacak boyun kaç? Onları bi ilk önce araştırmanı öneririm..
  • Ikinci el bisiklet almak her zaman risktir. Anlayan insanlarla almani tavsiye ederim. Alacagin zaman da en ince ayrintisina kadar kadroyu incelemen gerekir. Bisiklet guzelmis deyip atlarsin, bir bakmissin kadroda milimlik catlak var. Aluminyum ve karbon masalar kaynak tutmuyor. Zaten kadro catlagi varsa da hurdaciya sat gitsin. Gecenlerde 1000 liraya ikinci el Scott marka sehir tur bisikleti buldum. Kullandigim Carraro'ya gore ust model. Scott'u alip, Carraro'yu satarim diye dusunuyordum, arka diske yakin yerde kadroda iki milimlik catlak buldum. Boya catlagi da degil... Yine diyorum, ikinci el bisiklet almak risk isidir. Tecrubem de bunu gosteriyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.